سلام خدمت شما دوست عزیز بله مال من n61jq jx014v هست با رمهای کینگستون با باس 1333 با گارانتی الماسنقل قول:
Printable View
سلام خدمت شما دوست عزیز بله مال من n61jq jx014v هست با رمهای کینگستون با باس 1333 با گارانتی الماسنقل قول:
جواب به دوستان در مورد دما.
من اكثر بازيهاي سنگين روز رو تست كردم.بالاترين دمايي كه گرفتم براي CPU حدود 85 و براي GPU حدود 87 .حتي در حالت اجراي 3 بازي همزمان و چند نرم افزار.اما اگر دماي دستگاهتون از اين مقدار بالاتر ميره.حتمآ با گارانتي مشورت كنيد.
دستتون درد نکنه که جواب دادیدنقل قول:
میشه بدونم چند گرفتید
پس حتما نباید سازگار یا امرتات باشه تا باسش 1333 باشه
همه مدل های 640 دارای blueray گارانتی الماس اینطوری هستند یا برای این دوستمون شانسی اینطوری شده ؟
من امروز رفتم برای خرید
500 blueray که هیچ جا پیدا نمیشه
500 dvd بود زیر 1300 همه هم تقریبا داشتند
640 blueray هم تک و توک هست
به نظر شما وایسم تا وارد شود ( یک سری می گفتند هفته دیگه میاد ) ؟
مدل 500 dvd غیر از هارد 5400 دور و رم و نداشتن بلو ری فرق دیگه ای با jx-014 , ... داره ؟
عمو vaioman دستم به دامنت
من امروز کل شهرو زیرو رو کردم اصلا این مدلایی که شما میگین نیست!!!!:41: نه v14 نه v10
این فروشنده ها هم اطلاعاتی نداشتن
البته البته هر جا میرفتیم میگفتن که مدلی که hdd 500 gb هست سرعتش 5400 هست در مورد باس رم هم همگی میگفتن که 1066 هست
خواهش میکنم منو کمک کنید
مدلی هست که هم hdd هم ram بالا باشه ؟ یعنی دور hdd 7200 باس رم هم 1333?
من خیلی سریع میخوام این مدل رو بگیرم قیمتها هم بدکش نبود.؟؟؟!:19:
اقا توی شیراز هم اصلا و ابدا بجز گارانتی ویستا پیدا نمیشه واقعا امروز به شهر بودن شیراز شک کردم .
عاجزانه از افراد شیرازی طلب کمک میکنم . عجرت با n61jq :27:
سان بایتم رفتی؟ توی پی سی سنتر؟نقل قول:
---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------
[/COLOR]
ماله من از 70 بالاتر نمیره(با کول پد و بدون کول پد 80 این دمایی که میگی من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه)[/QUOTE]
سلام
مطمئن هستی حداکثر دما تو بازی 70 بوده ؟ احیانا زیر کولر گازی که نبودی !! دمای محیط چند بوده ؟
من تو این بازی با دما محیط 19 درجه تست کردم که نتیجه این بود البته بعد از 2 ساعت بازی : cpu:91 gpu:89
اگه اینطوری هست پس مال من مشکل داره .
البته مثل اینکه فقط من این مشکلو ندارم.
اما وقتی رفتم گارانتی گفتن چون corei7 هست دماش میره بالا .
وقتی گفتم چیکار کنم که دماش بیاد پایین گفتن که باهاش کارای سنگین مخصوصا بازی نکن لپ تاپ که مال بازی نیست !!!!!!!!!!!
خوب اگه اینطوری هست کاش Eee PC میگرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سلام دوست عزیز
هارد منم صدا میده ولی اینکه کاملا طبیعی هست !!!
هارد PC که خیلی بیشتر از این صدا میده
وسترن تو هارد بهترین هست از نظر من کارش درسته.
والا عزیز بایت رو 100% رفتم تمام مغازه هاشونو طبقه اوله نه؟ میگفت نداریم جالب اینجاست اصلا هیچ چیزی از لپ تاپ سر در نمیارن این بازار رو یه مشت بی سواد دارن میگردونن به خدا چیز دیگه ای روشون حساب میکردم این همه ضعف مدیریتی دیگه داره بیداد میکنه به طرف میگی رم اینا چند هست یکی میگه 800 یکی میگه 900 یکی میگه همینه که هست یکی هم محل نمزاره الان یکی به من بگه کدوم مدل رو بگیرم تا باس رمش بالاتر هست؟ 2 کدوم یکی سرعت هارد بالاتره؟؟ 3 کدوم یکی هر دوتاش بالاست؟ خواهش میکنم کمک کنید الان گیج شدم
خواهش میکنم تو این بازار فقط امیدم به همه شما عزیزان هست 1000 تا مدل هست تو بازار
اره به منم بعضی ها میگفتن قراره 10 روز دیگه بیاد!نقل قول:
نقل قول:سلام عزیزنقل قول:
همونطور که خودت گفتی شاید اطلاعاتی که فروشنده ها میدن بطور کامل درست نباشه؛ برای مثال من هنگام خرید پرسیده بودم باس رم چنده با اطمینان گفت 1066 ، ولی درصورتی که چک کردم دیدم 1333 هست.
اینو فقط میخواستم بگم که به حرفهای فروشنده ها نمیشه خیلی اعتماد کرد.
موفق باشی.