چرا خوبه می خوام تحقیق کنمنقل قول:
Printable View
چرا خوبه می خوام تحقیق کنمنقل قول:
من نمیدونم چرا اینجا اینجوریه ، من که پست های قبل رو نگاه نکردم ، همینجوری با حرفای 100 من ....... به صفحه 114 رسیده ، نه؟
عزیز من ، تاپیک زده پشتیبانی یونیتی ، این سوال شما چه ربطی داره ؟؟ خیلی کار ساده ای هست سرچ کنی ... FPS VS 3DGa !!!!!!!!!!!
اصلا هم تاپیک FPSC داریم هم 3DGS
هیچ کدوم خوب نیستن.
این دوستمون که میگه FPSC خودم دارم بهش آموزش میدم چون یه چیزایی میگم که تا حالا تو هیچ آموزشی ندیده و تو هیچ انجمنی نیست وگرنه آموزش نباشه به هیچ دردی نمیخوره منم نمیام به هر کسی آموزش بدم.
در ضمن آقای Hamed_Benz من خودم با دارک بیسیک کارایی کردم که خود سازنده هاش کف کردن.
بگذریم شما به من میگین اول فکر کن باید بگم که من کلاً میدونم چجوری باید یه چیز حتی خیلی سخت رو توی یه بازی پیاده کنم.
فقط چون تمام امکانات یونیتی رو نمیدونم میپرسم.
مثلاً اینکه چجوری میشه به نقاط شخصیت دسترسی پیدا کرد رو هنوز نمیدونم(برای مچ کردن تفنگ ها به دست)یا مثلاً اینکه میام میگم چجوری یه کار کنم که خودش با اجرا کردن انیمیشن و چرخیدن به سمت فلکه بره انتظار دارم که بگین چجوری میشه دقیقاً شخصیت رو به جلوی فلکه هدایت کرد.
فلکه ای که میگم وسط یه جای گرد هست ولی از اطرافش لوله رد شده برای همین هم فقط میشه از یه طرف فلکه اون رو پیچوند برای همین اگر مثلاً شخصیت پشت لوله ها باشه و Enter رو بزنه باید اتوماتیک شخصیت بره اونور فلکه و از جلو اون رو بچرخونه و من تو این قضیه اش گر کردم نه اینکه کجا تریگر بذارم و کی انیمیشن رو اجرا کنم.
یه سری آموزش هم دارم که دارم نگاهشون میکنم ولی این چیزایی که میپرسم توشون نیستن شما بگین از کجاها میشه به یه همچین چیزایی توی یونیتی دست پیدا کرد من میرم Help اون قسمت رو میخونم تا آخرش هم میرم.
یه روزه اومدی توی انجمن به همه هم میپری.
اطلاعی از توانایی های افراد هم نداری فکر میکنی طرف داغونه...
الان من که اومدم توی تاپیک یونیتی سوال میپرسم یعنی مخصوص اون انجین میخوام بدونم چه کار کنم نه اینکه راه حل عمومی نشونم بدی.راه حل کلی با عمومی فرق داره.عمومی میشه چیزی که برای هرجایی صادق هست ولی کلی میشه چیزی که به جزئیات ربطی نداره و میتونی در هر موضوعی بدون پرداختن به جزئیات وجود داشته باشه.
به هر حال ممنون.
سلامنقل قول:
1 - فنی صحبت کنید ، نه سلیقه ای ، بازی سرزمین رویا 2 داره با 3DGS کار میشه ، واقعا عالیه ( هرچند باز نمیفهمم ایم موضوع چه ربطی به یونیتی داره که شما من رو به سگ تشبیه " میپری " کردی )
2 - کارتون را آپ کنید ما هم لذت ببریم.
3 - نقطه رو که گفتم به کجا مراجعه کن ،
به Node میتونی یه نقطه رو بدی.کد:public Transform Node;
4 - برای این کار باز تکنیک هست ، ولی باز من شما رو دعوت میکنم به فکر و آرامش ( به اختلاف سوال الان با سوال قبلیت مخصوصا ) ، ولی شما میتونی از الگوریتم های مسیر یابی استفاده کنی و الگوریتم هاش رو بنویسی ( آ استار ، مینی مکس و .... ( که اصولا الگوریتم اینا ریخته))، یا اگه حوصله نداری یا نمیخوایی از اینجا دانلود کن :
(منطقا متوجه هستی که چرا مسیر یابی نیازه دیگه )کد:http://www.arongranberg.com/unity/a-pathfinding/
5 - مچ شدن اسلحه با دست ربطی به یونیتی نداره ، شما رو مدلینگت باید کار کنی ، هر چیزی اونور بسازی، اینور دقیقا همون میاد.
6 - یه روز نیست که اوومدم ، خیلی ساده به تاریخ عضویت خودت و خودم نگاه کن ، ولی بحث های گیم فقط واسه خوندن شاید به درد میخوردن ، نه جواب دادن
بقیه موارد هم ( چرخیدن ، اجرا انیمیشن ، حرکت و اینا ) که فکر نمیکنم توضیح نیاز داشته باشه
من قصد جسارت نداشتم ولی منظورم نسبت به انجین های دیگه نبود.نقل قول:
شما من رو به سگ تشبیه " میپری " کردی
اون پست های اضافی رو مدیر بخش پاک میکنه ولی من در مورد خودم گفتم که گفتین:
خب این یعنی اینکه فکر کردی من اصلاً هیچی حالیم نیست که بحث الگوریتم ها رو پیش میکشی چون اینجا بحث یونیتی هست و منم توی یونیتی پرسیدم یعنی اینکه دقیقاً توی یونیتی باید چه کار کنم.نقل قول:
عزیز من اینا الگوریتم و ایده هست ، البته ابراد نداره هاااااااااااااا ولی خوب اول سعی و فکر بکنی
سرزمین رویا وی2 اگر منظورتون هست باید بگم با Game Maker دارن میسازن و خود سرزمین رویا 2 اصلاً ساختش شروع نشده تا اونجایی که من میدونم.
در مورد مچ شدن باید بگم اصلاً تفنگ رو بیخیال, بازی این خاصیت رو داره که میشه هر شی کوچیکی رو بلند کرد(بازی 3وم شخصه)توی بازی هم 2000 تا شی هست حالا من نمیتونم برای هر شی یه بار تمام انیمیشن های راه رفتن,دویدن,پریدن ,نشستن,نشسته راه رفتن,از دیوار بالا کشیدن, زد و خورد های تن به تن(با شی بکوبی تو سر دشمن)و ... رو انیمیشن رو بسازم پس باید سیستمی باشه که جلوی شی مثلاً اینتر رو زدم بیاد بچسبه به دست شخصیت و حالا شخصیت هر تکونی خورد اون شی هم باهاش جابه جا بشه.
حالا من نمیدونم برای پاسخ این سوال شما چرا این جواب رو دادین:
البته شاید من بد توضیح داده بودم.(توی پست قبلیه میگم)نقل قول:
مچ شدن اسلحه با دست ربطی به یونیتی نداره ، شما رو مدلینگت باید کار کنی ، هر چیزی اونور بسازی، اینور دقیقا همون میاد.
در مورد تاریخ عضویت هم باید بگم که درسته توی یه تاریخ عضو شدیم ولی شما فعالیت رو تازه شروع کردین.
حالا بگذریم الان من کسی هستم که بازیم هم در اومده توی بازار داره فروش میره و اصول اساسی بازی سازی رو به خوبی میدونم و تجربه کمی هم ندارم فقط دارم با یونیتی آشنا میشم که از این بعد با اون کار کنم و از طرفی معلومه شما اطلاعات خوبی در مورد این انجین دارین پس واقعاً ممنون میشم که پاسخ من رو بدین ولی این جوری پاسخ دادن شما به این معنیه که فکر میکنید من انجین رو فول هستم ولی بازی سازی بلد نیستم در صورتی که دقیقاً بر عکس این قضیه درسته.
در ضمن به خاطر اینکه یه مقدار تند رفتم ببخشید کمتر موقعی اینجوری میشم(به خاطر مشکلات زندگیه دیگه)در مورد صحت حرفم میتونید از بچه ها بپرسید.
حذف شود پست اشتباهی !
برای مچ شدن باید یه جای درست حسابی تو اکتور پیدا کنید ( سمت دست که هر آبجکتی که چایلد اون میشه ، جای مناسب قرار بگیره )
اون شی شما از نوع transform هست ( تعریفش رو هم که تو پست قبل گفتم ، الیته یونیتی با تگ و اسم هم میتونه کار کنه ) بنا براین شی من الان فرزند Cube1 شد، و با هر حرکت Cube1 ، اون شئی هم حرکت میکنه، حالا کافیه پوزیشن مناسب بش داده بشه ، پوزیشن از نوع Vector3 هست ، پس با تعریفش میتونی موقعیت مناسب رو پیدا کنی . . .کد:transform.parent = cube1;
(...)
برای انیمیشن هم باید از Blend استفاده کنین ( به همون دلیلی که گفتی ، انیمیشن دویدن ربطی به شلیک نداره ) ، که توی 2 و یا 3 صفحه قبل آدرس داک یونیتی رو دادم ( الان مسافرتم ، با موبایل پست میدم، یونیتی ندارم 2باره بذارم ). . .
قسمت مسیر یابی هم که مشخصه ، یه نقطه رو به روی فلکه قرار میدید ، تو هر فاصله و تو هر شرایطی که باشه ، تارگت اکتور میشه اون نقطه ، مسیر یابی شروع میشه ، به اونجا میریسیم و اجرای انیمیشن باز شدن.
( به نظرم اون حرفا همش حاشیه باشه ، برای شخصیت شما و من هم چیز خوبی نیست )
سلام
من میخوام ساخت بازی با Unity 3d رو یاد بگیرم در حدی که بتونم گلیمم رو از آب بکشم بیرون. سی شارپ تا حدودی بلدم(سعی کنم یادم میآد). نسخهی 2.6 اون رو دارم و هیچی نمی فهمم نسخهی 3.3 ی اون رو نتونستم از سایتش دانلود کنم. اگر کسی کمک کنه لینکی برای خود نرمافزار و آموزش هاشو (در حد ساخت یک بازی قابل قبول) بذاره ممنون میشم.
برای دانلود موتور از این لینک استفاده کنید :
برای کرک هم میتونید 3 ، 4 تا صفحه قبل رو بررسی کنید ، لینک کرک دوستان قرار دادن.کد:http://unity3d.com/unity/download/
البته سایت های مختلفی این انجین رو با آموزش های خوب و مناسب برای فروش تدارک دیدن، مثلا لینک زیر
برای شروع به کار و آموزش های ابتدایی ( البته بسیار مفید و عالی ) ، لینک زیر :کد:http://www.p30gamers.com/index.php?p_id=10&route=product/category&path=50_51
خیلی از کسایی که با یونیتی کار رو شروع کردن ، از همین آموزش ( زبان اصلی ) شروع کردن ، که لینک بالا ، دوستان زحمت کشیدن و مقاله ها رو ترجمه کردن.کد:http://www.persian-designers.com/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=14
این که #C رو بلد هستی ( یا حدقل قبلا کار کردی ) خوب هست ، ولی اصلا کافی نیست ، کد نویسی بازی خیلی متفاوت با کد نویسی معمولی هست.
موفق باشی