آره عزیز ارزش داره. اگه نمیتونی adsl بگیری وایمکس بگیر.نقل قول:
درباره مبین نت هم اطلاعاتی ندارم!
فقط اول برو سایت هر دو ببین توی محدوده آنتن دهی هستی یا نه.
Printable View
آره عزیز ارزش داره. اگه نمیتونی adsl بگیری وایمکس بگیر.نقل قول:
درباره مبین نت هم اطلاعاتی ندارم!
فقط اول برو سایت هر دو ببین توی محدوده آنتن دهی هستی یا نه.
به نظر من اول با موبایل (ایرانسل یا همراه اول) یه تست بزن ببین که تو محدودتون پوشش Edge داره یا نه؟ اگه داره سرعتش چطوره؟ اگر سرعتش خوب بود به نظر من برو یه Edge modem بخر و از اینترنت شبکه موبایل تو کل کشور لذت ببرنقل قول:
سلام عزیزان
من از بهمن سال پیش وایمکس دارم...
میخوام ببینم واسه شما چندبار پیش اومده حجمتون خورده بشه؟
مثلا من 4گیگ داری رو دو گیگ نتت تموم شه... یا یه بسته افزایشی خریدی یه گیگ، بد رو 400مگ تموم شه...
میخوام ببینم اینا بامن لجن: دی یا کلا سیستمشون داغونه؟
+
مشکل ماهم همینه دیگه... همه جا دنیا فیبر نوری میشن نت با کیفیت تر میدنشون ما برعکسیم!نقل قول:
من ميخواستم ADSL بگيرم اما بهم گفتن چون خطم فيبر نوري هست نميشه حالا به نظر شما وايمكس اصلا گرفتنش ارزش داره؟؟؟؟
الان وایمکس نسبت به قبل ارزون تر و به صرفه تر شده اگه نت لازمی و adslهم نداری اینو بگیری بهتره تا وای فای...
من موقعی که گرفتم مودم داخلی(اون که شبیه کتریه: دی) رو خریدم 110 الان شده تقریبا 65...35ماهی میدادم واسه 512 کلاس 1 الان شده 20 تومن و مطمئنن در آینده کمتر هم میشه مثل همه سرویس های ایرانسل...
اگر سرویس 6ماهه رو بگیری هم بیشتر به صرفه است چون مودم فری درمیاد.
نقل قول:
سلام :11:
بله ! دقیقا این رو که گفتی تایید میکنم ! ( به جا گفتی :40: )
در مورد سوالت هم :
من الان ماهه دومه که شارژ میکنم والا حقیقتش من یه چیزی شنیده بودم که اگه ظرفیتت رو در پایان ماه تموم نکنی به دوره بعد اضافه نمیشه .....
ولی در مورد بسته افزایشی که مطمئن هستم ( همین دیروز پرسیدم از اپراتور ) که از زمانی که بسته رو خریدی تا 30 روز بسته اعتبار داره و ربطی نداره که ترافیک اصلی دوره تموم بشه ...
والا برا من پیش نیومده ( حداقل دقت نکردم ) ولی حقیقت شو بخوای من یه چیزایی شنیدم که ایرانسل ظرفیت حجمی کاربران رو دزدی میکنه ( منبع موثق و مطمئنیه )
لینک اینه ( کامل بخونش خیلی جالبه رضایت کاربران رو نشون میده که اکثرا ناراضی هستند :
موفق باشی .کد:http://www.anvarionline.net/?p=437&cpage=6#comment-499
براي من ماه اول اين مشكل پيش امد بعد از 1.5 گيگ مصرف شارژ تموم شد زنگ زدم پشتيباني گفتن مشكل از سيستم هست ولي هر كاري كردم اون 1.5 گيگ باقي مونده رو ندادند:41:نقل قول:
اين ماه هم تو هفته اول 2 گيگ از حجمم مصرف كردم:18: ولي از اون به بعد 200 مگ هم از حجم كم استفاده نشده :18:
فك كنم سيستم فهميده اشتباه حساب كرده داره جبران ميكنه:27:
من یه توصیه دارم : به جای اینکه توی حساب میزان کارکرد را ببینید، برید داخل جزییات حساب و مبلغ باقیمانده را ببینید، به نظرم اون دقیق ترهنقل قول:
سلام
1.سرعت 512 بدون نامه می دن؟ مدرک فوق نشون بدی نمی دن؟
2.من ایرانسل تو خونمون خوب آنتن می ده، یعنی وایمکسم خوبه؟
3. شبانه نداره؟ بسته های افزایشیش چقدر گرون و کم حجمه. یه گیگ 6500 این چجور افزایشیه.
4. اگر خونه طبقه اول باشه یا دهم فرق داره تو انتن دهی؟
5. اگر تهران باشی ، مبین بهتره یا ایرانسل.؟.من چون سیم کارت ایرانسل دارم راضیم گفتم شاید سرویس وایمکسشم خوب باشه.
با سلامنقل قول:
1- نه ، بايد فقط نامه داشته باشيد
2- ربطي به ندارن امواج سيم كارت با وايمكس
3- فكر نكنم شبانه داشته باشه - ميتونيد به سايت رسمي ايرانسل مراجعه كنيد و در مورد سرويس هاش جستجو كنيد
4- فرق ميكنه
5- معمولا در تهران و شهرهاي بزرگ ايرانسل به نظرم بهتر باشه
موفق باشيد.
در یک کلام کلا از وایمکس ایرانسل بپرهیزید.
2 ماه طول کشید که وصل شدم
قطع و وصل مکرر
پوشش ضعیف
دروغ های بسیار
عدم پشتیبانی از استفاده 2 کامپیوتر همزمان share
به دروغ گفتند که اکسس پوینت بخری درست میشه
بعدا گفتند که به ما ربطی نداره
کلام هر مشکلی پیش میاد میگند به ما ربطی نداره یا بهانه الکی میارند اگر بفهمید چرت میگند، اونوقت میگند امکانات ما همینه
کلی پول بابت مودم دادم، ولی بعد از نصب 25 سیم از پشت بام به خانه کشیدند. (عجب وایرلسی در نوع خودش بی نظیره )
به شرکت اصلی نمیتونی مراجعه کنید فقط به شرکت ایرانسل که اونجا هم یه نماینده بی سواد گذاشند که فقط میگه شکایت کنید پیگیری میشه.
پیگیری شکایت من الان 5 ماه طول کشید و هنوز جواب ندادند
گفتند اگه آنتن دهی ضعیف باشه پس میگیرم که یه مشت دروغ مفته
عدم دانلود مجانی شبانه
سرعت پایین
دادن اون کد کذایی برای هر بار وصل شدن به اینترنت پس از ریستارت کردن
میگند باید فایروال و آنتی ویروس اف کنی. (نوبره) البته نه همیشه
جدیدا زنگ زدم میگم چرا پی ام های یاهو مسنجرم نمیرسه ، گفتند دستور بوده ببندیم فقط اونایی که ادن رو میتونید جواب بدید. (کارشون بیسته به خدا)
دزدیدن پول، وقتی زیادی کم کردن ازم گفتن حساب میشه که موندیم تا حالا حساب بشه
عدم پشتیبانی درست و حسابی
وقتی زنگ میزنی باید یه تومار بدی
شمار وایمکس، کد ملی، نام و نام خانوادگی، کد پستی، خلاصه امار مرده و زنده رو همه میگیرند تا یه جواب اونم بعد 15 تا 20 دقیقه حداقل معطلی.
خوب دیگه بسه خسته شدم و خسته شدید. در حال حاضر به خاطر بدبختی که منطقه ما کابل برگردون نشده استفاده میکنم. سبلان هستم.
موافقم همیشه باس مایه ای که واستون باقی مونده رو ببینید...نقل قول:
من یه توصیه دارم : به جای اینکه توی حساب میزان کارکرد را ببینید، برید داخل جزییات حساب و مبلغ باقیمانده را ببینید، به نظرم اون دقیق تره
من که اشق این سیستمشنوم: دینقل قول:
فك كنم سيستم فهميده اشتباه حساب كرده داره جبران ميكنه
گفتم که از بهمن من وایمکس دارم دیگه کامل شناختمشون...یه دوره دوماهه اصلا شارژ نکردم چون چوله یه ماه نتمو خوردن یه آبم روش! من آخرای فروردین بود که نتم قطع شد...25 فروردین. بعد زنگیدم به اپراتورها (که خوشحال ترین اپراتورهای تاریخن: دی) گفت حجم شما تموم شده 3گیگ استفاده کردی...گفتم عزیزم من 4گیگم چی چی وحجمت تموم شده... گفت آآآ آها بله بله شما درست میگید شما 3گیگ و 100مگ استفاده کردین 900مگ مونده اشکال از سیستم بوده رفع میشه. بد من دوباره تستیدم وصل شد تا آخر ماه ماه بد سر ماه دیدم نتم قطع شد و sms اومد که حسابتو پر کن. این درصورتی بود که من آخرای فروردین 35 تومن اضافه ریختم تا ماه بد دیگه قطع نشه. بد باز تماسیدم گفتن شما 25 به بد آزاد استفاده کردین 33تومن رفته کامل !!! بد گفتم من حرف کدومتونو باور کنم اون که گف من هنوز حجم دارم یا تو که میگی اون موقع حجمت تمومیده رفته رو آزاد! این در صورتیه که من بد از 25ام کمتر از 300مگ دانلود کرده بودم.
من از این ماجراها و کل کل هام با اپراتورای ایرانسل انقدی دارم که اگه با جزییات بخوام بگم چند صفحه ای میشه: دی
بعد از اینکه اردیبهشت و خرداد نشارژیدم خودشون sms دادن که 6تومن بریز نتت وصل میشه! زنگیدیم دیدم بله آدم شدن انگار... بد ریختیم استفاده کردیم وسطاش باز قطی گفتیم باز چیه؟... گفتن سیستم بروز رسانی شده شما کم ریختین این ماه : دی
گفتمشون این سیستمتون خیلی باحاله هر بار که بروز رسانی میشه نگا میکنه ببینه چقد شرکت ضرر داده از حساب مشتریا میدزده... بدش طلب کارم میشین!!!
کلا که باید اعصاب پولادین داشته باشید اگر میخواید وایمکس ایرانسل داشته باشید: دی
یعنی از من موثق تره؟: دینقل قول:
من یه چیزایی شنیدم که ایرانسل ظرفیت حجمی کاربران رو دزدی میکنه ( منبع موثق و مطمئنیه )
ایرانسل از من پول خورده حجم خورده ... همه کاری کرده بد جالبه قهر که میکنم میان منت کشی: )) کلا داستانی دارم من با اینا...
اون پشتیبانیشون سه بار تاحالا با اون مشاره رونده با من تماس گرفته و تقریبا یه 7ساعتی حرفیدیم!: دی قبل از عید که کارمون به دعوا و صدا بلند کردن و تحقیر طرف مقابلم کشید: دی البته سه ماه پیش مکالمه بهتری داشتیم و آشتی کردیم: ))
+
همه حرف های دوست عزیزمون رو در پست قبلی تایید میکنم... کاملا درکت میکنم: دی