آقا من امروز رفتم جمهوری خیلی دنبال سیستم صدای جمع و جور و 2.1 گشتم ولی کلاً همونطور که دوستان اشاره کرده بودن سینمای خانگی درست حسابی وجود نداره با این جزئیات چند مدل mini Hifi هست میخواستم نظر دوستان رو بدونم ممنون.
یه مدل JVC بود nx f7 که دو تا باند کوچیک داره که توشم چوبی بود، تستم کرد صدای ریز رو واقعاً عالی تولید میکرد و تفکیک صداشم خیلی خوب بود ولی بخاطر کوچیکی اسپیکراش بلندی زیادی نداشت، از نظر پورتم کامل بود (ورودی اپتیکال که مد نظرم بود هم داشت) تنها مشکلش قیمت 620 تومنیش بود که به نظر انقدر نمیارزید واقعاً نمیدونم حالا؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس هم یه مدل Mini hifi داشت، mcd 802 که البته تو کارتن بود و بازش رو نداشت که از نزدیک ببینم ولی 400 وات خروجی، دو تا باند کوتاه ولی پهن و ظاهر نسبتاً خوب ولی پورتاش کامل نیست (ورودی اپتیکال نداره) این قیمتش بهتر بود 420 تومن بود فکر کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pioneer RS30 هم مرده فقط دو تا باند پشتش رو ببند و باندهای کوچیک جلو رو نبند اینطوری میشه 2.1!!! سیستم صدای خیلی خوبیم هست ولی خوب قیمت 620 تومنیش و استفادهای که من واقعاً دارم همخونی نداره زیاد.
مدل آخرم گفتم فیلیپس 3578w بگیرم دو تا بانداش بیسیمه شاید بتونم کاریش بکنم؟ قیمتشم دوروبر 520-530 بود، راستی اینو اگه از هاپر استار بگیرم ارزونتر در میاد؟ کسی قیمتی داره؟