اینجا هیچکس نگفته کرایسیز 2 بازی بدی بوده ... ! فقط ازش انتظار خیلی بیشتری ( خصوصا از لحاظ گرافیکی رو PC ) می رفت ! شما اگه کرایسیز 1 و رو آخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کنید متوجه منظور اکثر دوستان می شید !نقل قول:
Printable View
اینجا هیچکس نگفته کرایسیز 2 بازی بدی بوده ... ! فقط ازش انتظار خیلی بیشتری ( خصوصا از لحاظ گرافیکی رو PC ) می رفت ! شما اگه کرایسیز 1 و رو آخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کنید متوجه منظور اکثر دوستان می شید !نقل قول:
اتفاقا مشکل ما ایرانی ها همین جاست که سعی میکنیم رو همه چی تعصب نشون بدیم !!نقل قول:
دیگه یه بازی که انقدر تعصب بازی نداره که عزیز من !! بازی چیزی باید فراتر از اینها بود که نبود .
به نظر من هم این اشتباه بود اسم بازی رو 2 گذاشتن !! همین انتظارات رو خیلی زیاد کرده !!
همونطور که AC:BH رو دیگه نگفتن AC 3 و همه توقعات کم بود.
Kill zone 3 باید چیزی فراتر از اون چیزی که گفتن میبود که نبود !!
من فکر میکنم تنها باز ای که همیشه Next هست فقط FIFA و PES هست !!
مسخره نیست !؟
دقیقا موافقم !!نقل قول:
کسی نگفته بده , ولی ایراداتی رو آدم میبینه که تعجب میکنه !!!
مثلا یکی همون اشعه ی لیزر اسلحه هاست که نمیدونم چطوری وقتی رو دیوار میوفته مربع میشه !!؟؟ :31: یا اینکه چرا وقتی روی یک ساختمان 100 متر اونور تر میندازیم هنوز اون مربع رو کامل میبینیم !!!
یا همین حالت Stealth که طرف نامرئی میشه ولی هنوز سایه ی بدنش زیر پایشه !!!
همین بازی Dead Space 2 به نظر من ترکوند !! انقدر رو جزئیات کار کرد که من تو هر زمینه ای فقط به این بازی رای میدم.
آره سعید جان من خودم با توجه به حرفای کرایتک انتظار یه شاهکار رو داشتم. وقتی طرف با اطمینان میگه میانگین نمرات بازیمون بالای 90 میشه یعنی باید منتظر یه سوپر بازی باشیم.
بازی یه سری مشکلات بچه گانه داره که واقعا آدم رو مایوس میکنه. من خودم خیلی با بازی حال کردم ولی یه سری چیزا بد جوری تو ذوق میزنه
فکر کنم تنها شوتری که امسال میانگین نمراتش 90 شد همین بود که واقعا هم حقشه.نقل قول:
همین بازی Dead Space 2 به نظر من ترکوند !! انقدر رو جزئیات کار کرد که من تو هر زمینه ای فقط به این بازی رای میدم.
البته یه چیزی هم قبول کنید که گرافیک و ساختار بازی طوری بود که اکثرآ میتونستن بازی رو روون اجرا کنن یعنی طوری نبود که یه عده ی خاصی که سیستمهای فول دارن فقط بازی کنن که به نظرم خیلی مزیت خوبی بود حالا کاری نداریم بازی گرافیکش رو pc اون چیزی که باید میبود نبود.شایدم هدف از اول همین بود که عمومآ بتونن همه استفاده کنن ولی با این حال گرافیک بازی یه جاهایی مثل نورپردازیش فوق العاده بود.تنها مشکلی که من تو بازی دیدم هوش مصنوعی و بعضی باگها بود.یه موردی تازگیا داره واسه اکثر بازیها اتفاق میوفته که کاملآ رو به افول رفتن کیفیت ساخت بازیها رو نشون میده.آدم واقعآ نمیدونه تاسف بخوره یا بخنده به این چنین صحنه های مذحکی:
cod:bo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crysis 2
moh
!
سلام دوست عزیز،نقل قول:
در حالت Stealth برای چی شما نباید سایه داشته باشید !؟ اتفاقا خوشم اومد این قسمت رو سوتی ندادن که در حالت نامرئی سایه رو بردارن !!
شما فکر کردید این قابلیت که تو این بازی در نانوسوئیت به کار رفته نور رو از بدن شما عبور میده!؟ خیر دوست عزیز...
یکم توضیح می دم تا دوستان به اشتباه نیوفتن و اطلاعاتشون بالا بره.
این تکنولوژی که چند وقت پیش هم در موردش صحبت می شد و انگاری به صورت عملی هم انجام شد به این طور عمل می کنه که :
تعداد بسیار زیادی دوربین خیلی کوچیک(نانومتری) روی لباس کار گذاشته میشه و به همون تعداد هم صفحه نمایشگر نانومتری روی لباس می زارن، به این صورت تصویری که دوربین از پشت ما می گیره روی نمایشگرهای جلو پخش میشه و تصویری که دوربین از جلوی ما میگیره روی نمایشگرهای عقب پخش میشه، در این صورت ما نامرئی به نظر می رسیم !! ولی هنوز جسم ما وجود داره پس دلیلی نداره که سایه نداشته باشیم!!!!
این کار رو روی هواپیماها هم به صورت علنی انجام دادن جوری که دوربین های بالا تصویر بالا رو میندان زیر و تصویر های زیر رو میندازن بالا !!
امیدوارم کامل متوجه شده باشید...
ممنون از توضیحاتتون ولی اصلا هیچ ربطی نداشت , شما متاصفانه بدون تحقیق و مدرک حرف میزنید و اصلا برای من قابل قبول نیست:نقل قول:
به تصاویر زیر خوب دقت کنید تا متوجه ی اشتباهاتون بشید :
تصاویر گرفته شده از کنسول Xbox 360 من :
تصاویر گرفته شده از کنسول Xbox 360 حامد :
دیدید !؟ ایده ای که شما مطرح کردید کاملا اشتباه بود.
کلا ما چند مدل تئوری در باره ی نامرئی شدن رو تا به امروز روشون کار کردیم :
1- استفاده از یون ها و میدان مغناطیسی :
با ایجاد یک میدان مغناطیسی شدید دور یک جسم باعث میشه فوتون های برخوردی در این میدان با زاویه 120 درجه الی 180 درجه منحرف بشن که در واقه باعث میشه هیچ انعکاسی از اون شی به چشم شما نرسه.(زاویه بازتاب زیر 90 درجه باعث براق شدن جسم میشه.)
2-استفاده از مواد شیمیایی با نام های Metamaterial یا (Gold Colloid (Kolla eidos که این ماده در واقع همون کاره میدان اکترومغناطیسی رو انجام میده بدین صورت که دیگه نیاز به مولد نیست .
3-استفاده از Crystal شدن سطح جسم بدین صورت که فوتون های نور رو در یک نقطه گرفته و به صورت 180 درجه از نقطه ی مقابل جسم که میتونه پشت جسم باشه متمرکز کرده و عبور میدهد.
این چیزی هم که شما گفتی احتمالا جدید هست و من چیزی هنوز در رابطه باهاش نخوندم ولی اصلا این چیزی که شما میگی تو این بازی صدق نمیکنه .
چرا سعید جان ، این کلک چند وقتی هست که داره ازش توی ارتش آمریکا استفاده میشه و نوع جدیدی از مخفی کردن اجسام از چشم دشمن هستش . ولی فقط در مورد چشم غیر مسلح جواب میده .نقل قول:
البته اون طوری که دوستمون گفتند صفحه ی نمایش نانویی نیست ، یک سری سلول رنگی هست که هر کدومشون در حقیقت نقش یک پیکسل رو بازی میکنند و یک ایراد خیلی بزرگ داره و اون اینه که اگر از زاویه ای خلاف زاویه دوربین ها به جسم نگاه بشه جسم قابل دیدنه و فقط از زاویه های موافق دوربین ها عملی هستش و هنوز در مراحل تحقیق هستش .
این رو من 4-5 سالی هست که میدونم .
یک روش دیگه هم هست که دیگه تکنولوژی نظامی محصوب نمیشه چونکه خیلی سنگینه ، و اون ترکیبی از آینه های بسیار کوچک در یک بافت کریستالی هستش و زاویه این آینه ها طوری تنظیم شده که از هر زاویه ای به جسم نگاه کنی تصویر اون طرفش رو این آینه ها منعکس میکنند این طرف و چیزی که در بین این پوشش قرار بگیره قابل دیدن نیست .
اخیرا چند تا لپتاپ این طوری تولید شده که بدنشون شیشه ای هست و زیرش رو میشه از بالا دید بدون اینکه مدار های داخلش دیده بشه ، مبتکر این لپتاپ هم (یعنی این پوشش برای لپ تاپ ها) شرکت مخابراتی ودافون هستش - من وقتی از نزدیک دیدمش داشتم سر میرفتم :31:
ولی در این باره با شما موافقم ، یک بازی یعنی چاخان پاخان و توی چاخان پاخان باید اوج خالی بندی رعایت بشه ، یعنی باید طرف 100% نامرئی باشه و سایه نداشته باشه .
در مورد خود بازی هم نظری ندارم چون اصلا نمیدونم چیه :31:
شما یک جمله نوشتید منم اونو نقل قول کردم! تحقیق و مدرک اینجا چیکارس !؟ نمی دونم!!نقل قول:
همین الان هم رو PC چک کردم دیدم جرف شما درسته و سایه نیستش ( با این که من بعضی جاها خودم دیدم که سایه بود موقع حالت Stealth )
با Xbox هم چک کردم تو یه مرحله دیگه بود و من تو حالت Stleath سایه داشتم! نمی دونم چرا این طوریه! شاید تو مراحل مختلف این متغیره و سوتی دادن تو این کار !!
در ضمن این ایده ی من نیست!! ثابت شده و جدید هم نیست!! شما اگه یه سرچی تو اینترنت بکنید حتما درباره ی این موردی که من گفتم مطلب پیدا می کنید...
منظورم از به کار بردن کلمه ی نانو نشون دادن کوچیکی اون بود، همون طور که می دونید نانو واحد اندازه گیری هست برای خودش :نقل قول:
دسی، سانتی، میلی، میکرو، نانو، پیکو و.... ( نانو یعنی 10 به توان 9- )
راستی ، یه چیزی رو یادم رفت بگم ، این صفحات برای نشون دادن رنگ از جوهر استفاده میکنند نه از نور و برای همین زیر نور خورشید هم خیلی خوشگل و طبیعی نشون داده میشه ، فقط سرعت تغییر رنگشون هنوز اندازه ی سلول های نوری نیست و خیلی به درد اجسام متحرک نمیخوره مگر تغییر رنگ یا پترن بدنه ی جسم .نقل قول:
یعنی یک سرباز دیگه مجبور نیست خودش رو رنگمالی کنه :31:
بچه های pc ،کیا هستن بریم آنلاین؟؟؟