سلام من بازي resco.bubbles رو روي گوشيم از طريق بلوتوس لپ تاپ انتقال ميدم ولي وقتي كه روش كليك ميكنم كه نصب شه ميره توش ولي وقتي ميخوام نصب شه ميگه there is no application و.............. ميشه بگيد بايد چه كار كنم ؟
Printable View
سلام من بازي resco.bubbles رو روي گوشيم از طريق بلوتوس لپ تاپ انتقال ميدم ولي وقتي كه روش كليك ميكنم كه نصب شه ميره توش ولي وقتي ميخوام نصب شه ميگه there is no application و.............. ميشه بگيد بايد چه كار كنم ؟
resco.bubbles رو روي گوشيم از طريق بلوتوس لپ تاپ انتقال ميدم ولي وقتي كه روش كليك ميكنم كه نصب شه ميره توش ولي وقتي ميخوام نصب شه ميگه there is no application و.............. ميشه بگيد بايد چه كار كنم ؟
من یه بار اونو نصب کردم کلا فونت مونتِ گوشی بهم ریخت !نقل قول:
الان نسخهی فاینال داره مرصاد ؟
ورژن فاینالش که اومده ولی من خودم بتاشو نصب کردم مشکلیم ندارم(یعنی موقعی که نصبیدم فاینالش هنوز نیومده بود الانم حوصله هارد ریست ندارم)نقل قول:
کدوم قسمت فونت گوشیت بهم ریخت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من شاید تا 3-4 روز دیگه نتونم سر بزنم
پایتخت نشینان عزیز قیمت این گوشی با گارانتی اصلی تو پایتخت چنده؟
از اون ده میلیون جمعیت تهران کسی نیست جواب بده .
لطفاً جواب بدیییییییییییییییییید .
Opera و اینترنت اکسپلورر(حتی منوهاشون)، ممنون، ایندفعه که هارد ریست کردم یه امتحانی میکنم ...نقل قول:
یک بار هم از طریق کابل ارسال کنید اگر باز هم مشکلی پیش اومد ایراد از فایل دانلود شده استنقل قول:
resco.bubbles رو روي گوشيم از طريق بلوتوس لپ تاپ انتقال ميدم ولي وقتي كه روش كليك ميكنم كه نصب شه ميره توش ولي وقتي ميخوام نصب شه ميگه there is no application و.............. ميشه بگيد بايد چه كار كنم ؟
نقل قول:
نزدیک 230 تومان
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
سلامنقل قول:
من این برنامه رو نصب کردم ولی تغییری ندیدم
سلام
آقا تهران رنگ آبی این گوشی هم گیر میاد؟
اینجا(اهواز) که نیست. فقط سیاه و قرمز هست:41::41:
سلام بعد از یه عمر دوباره اومدم،میخوام گوشیم رو هارد ریست کنم،فارسی ساز جدید به همراه یه نرم افزار gpsتوپ به جز گارمین به نصبم اگه زحمتی نیست لینک این برنامه ها رو بزارید یه صفحه کلید خوبم میخوام