فقط از طریق اینترنت باید نصب کنیم نرمافزار رو؟ با GPRS میشه؟
Printable View
فقط از طریق اینترنت باید نصب کنیم نرمافزار رو؟ با GPRS میشه؟
بعضی برنامه ها فایل سورسشم موجوده ( کم حجما) + چند بازینقل قول:
بقیشم می تونی از داخل گوشی با اینترنت دانلود کنی.
من اوایل با وایرلس دانلود می کردم ولی از وقتی بسته های GPRS ایرانسل نامحدود شده با ایراننسل دانلود می کنم.
با 1000 تومن یه بسته 24 ساعته نامحدود می خری کلی باهاش دانلود می کنی:46:
سلام اقا مهدی گل
اقا چکار کنم که بتونم از طریق گوشی توو سایت ovi عضو بشم ؟
ip یا چیزی سوراغ داری که بشه دورش زد هم عضو شد هم به صورت free دانلود کرد ؟
:41:
salamنقل قول:
man vaghti be pc vaslesh mikonam mesle vaghti ke khamushe va be sharjer vasl mishe faghat minevise nokia va samte rast alamate usb miad ama vaghti kelide u ro vel mikonam hich etefaghi nemiofte
mishe rahnamaee konid?
نقل قول:
سلام
من وقتی گوشیو به pcوصل میکنم مثل وقتی میشه که خاموشه و به شارژر وصل ومیشه و فقط علامت نوکیا میاد و علامت usb در سمت راست و بعئش که u رو ول میکنم هیچ اتفاقی نمی هفته میشه راهنمایی کنید
---------------نقل قول:
شما باید تو گوشیت از V-P-N استفاده کنی که می تونی از برنامه SymVPN استفاده کنی
این برنامه پولی هستش و آخرین ورژن کرک شده فقط رو گوشی جواب داده که اونم سیمبیانه و بدرد گوشی شما نمی خوره
می مونه یک کار اونم اینکه نسخه مخصوص گوشیت را دانلود کنی و از نسخه Trial 14 روزه استفاده کنی که بعد از نصب و اجرا پیغام Register را بزنی و گزینه Register را انتخاب کنی کمی صبر می کنی به سایتش وصل میشه و رجیستر میشه و می تونی از نسخه محدود استفاده کنی و اگر دیدی وقتش تمو شد تاریخ گوشیت را 10-12 روز بکش عقب به همین راحتی دوباره استفاده کن:31:
بعد از اینکه این کار را انجام دادی به یک اکانت V-P-N احتیاج داری که تهیه کن و تو برنامه استفاده کن که از اونجایی که می دونم تا بحال کسی تو ایران از V-P-N تو گوشیش استفاده نکرده نمی تونه این برنامه را تنظیم کنه که من برات آموزشش را برای اولین بار در ایران تهیه می کنم و می زارم تو همین سایت که ایشالا همگی با تغییر آی پی در گوشیشون از محدودیتهای نوکیا برای ایران عبور کنند و به راحتی از OVI Store هم استفاده کنند
موفق باشی
آموزش حاظر شد به پست زیر سر بزنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422309
با بسته های gprs همراه اول ویا ایرانسل توی یه روز تقریبا چقدر میشه با n900 دانلود کرد؟
ایا سرعت همراه اول با ایرانسل فرق میکنه؟
سلام.نقل قول:
سایت ovi چیزی نداره .. می خوای چی کار؟:31:
برنامه Tor Status Area Applet رو از مخازن نصب کن .. بعدد از نصب رو آیکن باطری که کلیک کنی گزینه The Onion Router به منوی ساعت و باطری اضافه شده(عکس یه پیازه) روش کلیک کن و فعالش کن و صبر کنن تا آیکنش سفید بشه. بعد با مرورگر گوشی تو هر سایتی خواستی برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
درایورهای کابل رو نصب کردید؟
در ضمن سوالات مربوط به آپدیت رو تو تاپیک مخصوص که تو امضام هست دنبال کنید.
آقا خیلی خیلی ممنون از زحماتی که میکشینقل قول:
ببینم این نرم افزار های سویچ بین کانال های شبکه رو می شه اسمو بگی ؟؟؟ و همینطور اسم اون نرم افزار avaliability کارش چیه و اسم اصلش چیه ؟؟؟نقل قول: