دوستان کم کم داریم به نیمه دوم تیر هم میرسیم.. هنوز خبری از کارشناسی پودمانی نیست؟؟؟
Printable View
دوستان کم کم داریم به نیمه دوم تیر هم میرسیم.. هنوز خبری از کارشناسی پودمانی نیست؟؟؟
سلام.من در حال تمام كردن ترم 1 دانشگاه علمي كاربردي هستم و ميخواهم بدليل دور بودن و خرج بالا و بي علاقگي در تحصيل در اين رشته انصراف بدم بعضي ها ميگن كه براي انصراف از دانشگاه علمي كاربردي بايد نصف شهريه ترم رو پرداخت كنيم يعني چقدر بايد پرداخت كرد؟. راسته اين موضوع ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیپلم نرم افزار کاردانش دارم-مشکل سربازی هم ندارمتحمل ندارم صبر کنم! و امسال میخوام توی یکی از دانشگاه ها بخونم. مهلت ثبت نام کنکورم که تمام شده
دانشگاه سما بدون کنکور ثبت نام میکنه و باید در اولین آزمون دانشگاه ازاد شرکت کنم و....
و دانشگاه علمی کاربردی هم که فکر کنم چند ماه دیگه آزمون میگیره؟ واسه همین این دو تا رو مقایسه کردم و پرسیدم، با این شرایط اگه راه دیگری هم وجود داره لطفا پیشنهاد کنید
- امسال که کنکور دولتی گذشت و فکر کنم تا یک سال دیگه نمیتونم توی کنکور دولتی شرکت کنم.درسته؟
- دانشگاه سما یا علمی کاربردی برم بهتره؟
- مدرک کدام معتبر تر هست؟
- و آیا در مدرک کاردانی که در آخر بهمون میدن نامی از سما برده میشود؟
- آزمون علمی کاربردی تغریبا چند وقت دیگه هست؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام و عرض پوزش بابت غیبت چند روزه ای که داشتم
1- بله درسته
2- مسلما" سما ( چون به دانشگاه آزاد مرتبط هست و دانشگاه آزاد بهتر از علمی کاربردی هست )
3-بازهم آزاد
4- خیر
5- معمولا آبان ماه ثبت نام میکنن ( کاردانی )
موفق باشید
سلام من 33 واحد یعنی 2ترم دیگه دارم تا کاردانی دانشگاه ازاد تمام بشه میتونم ترمی کارشناسی علمی کاربردی شرکت کنم!؟میشه ترم اول را مرخصی گرفت؟!
خواهش میکنم و خیلی ممنونم:11:نقل قول:
لطفا به این ها هم پاسخ دهین
1- از چه جهت یا جهاتی میگین دانشگاه آزاد بهتر از علمی کاربردی هستش؟
2- مطمئنید هیچ اسمی از سما آورده نمیشود؟
3- پس دقیقا فرق دانشگاه آزاد با سما چیه؟
4- اگه هیچ فرقی نداره چرا کلاس ها مختلط هستن !؟یعنی این فقط تنها فرق سما با دانشگاه آزاد هستش !!!؟:19:
5- دانشجویان در دانشکده سما باید در اولین آزمون دانشگاه آزاد شرکت کنند و قبول شودند! درسته دیگه؟ سوالم اینکه اگه قبول نشیم چی میشه و احتمال قبولی آن چقدر است !؟
6- و شما رشته نرم افزار رو پیشنهاد میکنید یا IT !؟ خودتون که نرم افزارید
ممنون آقا فرشید:11:
نقل قول:
انشالله اواخر تیر ماه
باید دید کنکور چه زمانی هست و از کی کلاسا شروع میشهنقل قول:
اگه تا زمان شروع کلاسا فارغ شدی یا 1 ترم داشته باشی ، میتونی شرکت کنی
اگه نه ، نمیتونی
چون برای ثبت نام باید مدرک کاردانی داشته باشی
حتی برای مرخصی ، چون برای مرخصی باید ثبت نام کنی
1- تجربه ، بازار کار ، خوده دانشگاه و ...نقل قول:
2- مینویسن سما ، ولی اسم واحد دانشگاهی اصلی آزاد رو هم مینویسن
3-هیچ فرقی ندارن با هم ، هر واحد دانشگاهی آزاد ، یه واحد سما هم داره
4- سما هم مختلط هست ، البته قبلا نبود ، الان خیلی جاها ، مختلط هست
5- بله درسته ، قبول نشین ، دوره بعدی باید کنکور بدید،(البته کاردانی دیگه بدون کنکور شده اکثر جاها ) احتمال قبولی هم 99% هست
6- چون خودم نرم افزارم ، مسلما میگنم نرم افزار ،چون هم بازار کار بیشتری داره هم اگه مدرک نرم افزار داشته باشی میتونی کارای IT هم انجام بدی
موفق باشید
خیلی ممنون فرشید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کدوم درسته؟. اول گفتین خیر و حالا گفتین...ببین...
و آیا در مدرک کاردانی که در آخر بهمون میدن نامی از سما برده میشود؟
مطمئنید هیچ اسمی از سما آورده نمیشود؟نقل قول:
نوشته شده توسط farshidshd
1-لطفا یک توضیحی در مورد این دو جوابی که بالا دادین بدین و کدوم جوابتون درسته؟بالاخره در مدرک سما نوشته میشود یا نه؟نقل قول:
نوشته شده توسط farshidshd
2- میشه کلا سما رو توضیح بدی و یا تعریف کنی!؟
3- گفتین کاردانی بدون کنکور شده اکثر جاها ولی اینطور نیست. بدون کنکور ثبت نام میکنند ولی همانجور که فتم در اولین آزمون باید شرکت کنی و قبول بشی! یک توضیح هم در این مورد بدین لطفا
آقا فرشید گل ممنون از زحماتت:40:
1- مینویسن سما ، ولی اسم واحد دانشگاهی رو هم مینویسن ، جواب اولم که خیر بود ، من جوره دیگه سوالتون رو متوجه شده بودمنقل قول:
2-سما یه دانشکده از یک واحد دانشگاهی هست ، مثلا واحد آیت الله آملی ، که دانشگاه اصلی هست ، و دانشکده سما هم داره . تقریبا هر واحد دانشگاهیه اصلی ، یه دانشکده سما داره.
3-باید برید همون واحد دانشگاهی که میخواید ثبت نام کنین ، بپرسید که آیا بدون کنکور میگیرن یا نه ، معمولا بدون کنکور بر اساس معدل میگیرن ، حالا هر معدلی باشه.
موفق باشید