نقل قول:
راستی شما همونی نبودی که توی تاپیک کتاب دنبال کتاب کمک درسی برای درس ریاضی میگشتی:21: ؟؟؟؟ شما که بی کتاب هم 100 میزنی اون 87 هم ماله بی دقتی بوده پس مشکلت کجاست ؟؟؟:27::27:
Printable View
نقل قول:
راستی شما همونی نبودی که توی تاپیک کتاب دنبال کتاب کمک درسی برای درس ریاضی میگشتی:21: ؟؟؟؟ شما که بی کتاب هم 100 میزنی اون 87 هم ماله بی دقتی بوده پس مشکلت کجاست ؟؟؟:27::27:
بهمن جان کسی که اینفدر خوب میاره همه میخوان کارنامشو ،ترازه هر درسشو،رتبه هر درسشو ،ببینن تا برای خودشون یک پیش فرض تو ذهنشون داشته باشن.نقل قول:
بهمن جان کارت درسته :دی
رتبت رو نگفتی که :دی
اصلش رتبس به تراز زیاد کاری نداشته باش :دی
بچه ها اونایی که سال قبل کنکور دادید و امسال هم می خواهید کنکور بدین یک سوال دارم ازتون:
کتاب دین و زندگی هاتون که پارسال امتحان دادید برای کنکور امسال تغییر کرده یا نه؟
شما رو به خدا سریع تر جوابمو بدین
خود خودمم کتاب رو هم می خوام والا این سوالاش بچه بازی بود:27:نقل قول:
منم خودم از مهر رفتم کانون.به هر حال درصدا که خیلی خوبه امیدوارم موفق باشیدنقل قول:
يه سوال مهم ازداوطلبا:
وقتي يه مبحث رو تموم ميكنين همه ي تست هاي موجود واسه اون مبحث رو (كه دم دست دارين)ميزنين يا بخشي از اون رو واسه بعد ميزارين؟
يعني تا همي تستاشو مسلط نشدين ميرين مبحث بعدي؟
نیازی نیست همه رو همین الان بزنینقل قول:
سلام.به نظر من الان که به اندازه کافی وقت داری هیچ محدودیتی برای تست زدن قایل نشو،ولی اگه به 1جایی رسیدی که فهمیدی کاملا مسلط شدی افراط نکن.در ضمن مارک دار کردن تست ها رو هم فراموش نکن.نقل قول:
خوبه گفتم فوریه چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول: