یونس جان واسه خودم هم بازم یه مشکل پیش اومده : با نصب helloOX 2.02 اینبار بازم وقتی پچ c2z رو فعال یکنم گوشی ریست میشه !! چه کنم ؟
Printable View
یونس جان واسه خودم هم بازم یه مشکل پیش اومده : با نصب helloOX 2.02 اینبار بازم وقتی پچ c2z رو فعال یکنم گوشی ریست میشه !! چه کنم ؟
من خودم با c2z کار نمیکنم..از بچه هایی که ازش استفاده میکنند جویا شو...:46:نقل قول:
شاد باشی
C2Z وقتی گوشی رو ریست میکنه که با گوشی همخونی نداشته باشه .مثلا برای یه گوشی دیگه باشه یا..نقل قول:
اینبار بازم وقتی پچ c2z رو فعال یکنم گوشی ریست میشه !! چه کنم ؟
شما یه بار دیگه با ورپزن 1.1 درست کن که باگش کمتره ..
خوب من با استفاده از نسخه ی 1.1 این پچ رو ساختم و خواستم با helloox 2.02 استفاده کنم که گوشی رو ریست میکنه !! احتمالا با این نسخه helloOX همخونی نداره !نقل قول:
C2Z وقتی گوشی رو ریست میکنه که با گوشی همخونی نداشته باشه .مثلا برای یه گوشی دیگه باشه یا..
شما یه بار دیگه با ورپزن 1.1 درست کن که باگش کمتره ..
میگم واسه این پچ نسخه ی بالاتر از 1.1 نیومده ؟!
گویا کلا مشکل داره ! با نسخه ی 2.01 و 2 هم کار نکرد !نقل قول:
خوب من با استفاده از نسخه ی 1.1 این پچ رو ساختم و خواستم با helloox 2.02 استفاده کنم که گوشی رو ریست میکنه !! احتمالا با این نسخه helloOX همخونی نداره !
میگم واسه این پچ نسخه ی بالاتر از 1.1 نیومده ؟!
دوست من هک من 2.2 هستش و مثل فرفره کار میکنه .شما پچو دوباره ساختید؟ یه بار امتحان کنیدنقل قول:
گویا کلا مشکل داره ! با نسخه ی 2.01 و 2 هم کار نکرد !
تست کردم ، نشد !! میگم به نظر شما نکته ای هست که احتمالا من رعایت نکرده باشم ؟نقل قول:
دوست من هک من 2.2 هستش و مثل فرفره کار میکنه .شما پچو دوباره ساختید؟ یه بار امتحان کنید
میگم، یکی از دوستان که نسخه ی کامل و ورژن جدید c2z رو داره بزاره . ممنون
دوست من :
http://www.4shared.com/file/130128042/b35bbfb2/C2Z_V111_-Include_Original_C2Zexe.html
موفق باشید
سلام ... این C2Z چیه ...؟
نحوه ی ساختش رو بهم میگین ؟