سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه ممکنه من هم می خوام وارد گروهتون بشم.
فقط نمی دونم اینجا چه خبره و شما چکار می کنین. اگه میشه برام توضیح بدین وشرایط رو برام بگین.
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه ممکنه من هم می خوام وارد گروهتون بشم.
فقط نمی دونم اینجا چه خبره و شما چکار می کنین. اگه میشه برام توضیح بدین وشرایط رو برام بگین.
برای دانلود درس چهارم به لینک زیر مراجعه کنید:11::
پسورد: rosenegarin13کد:http://rosenegarin.persiangig.com/Lesson%204.rar
برای انجام فعالیت های این دوره تا دوشنبه 15شهریور فرصت دارید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه1: تمام پاسخ ها در یک فایل doc. یا docx. نوشته شده باشند.
توجه2: dimah2005,Atefeh1,Brain,masoudrajae,extreme2006gh,محمد88 در صورت انجام ندادن فعالیت های این دوره از گروه اخراج خواهند شد.
Happy studying
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow.it's a cool topic. would u please guide us through?!!what's going on here and how to become a member of your group?
regards:10:
خوب من میتونم هماهنگتون کنم . شما اول بگید چه ساعتی باشه و چه روز هایی در هفته . نظر من تا این چند روز مونده هر روز باشه مدارس بعد یه کنفرانس میزاریم تو یاهو با هم صحبت انلاین میکنیم هر چند نفر باشیم سر ساعت شروع و سر ساع تمام میشه فقط باید همدیگرو اد کنیم ایدی هاتو رو برای من پیا م خصوصی کنید من براتون یعنی برای اونایی که امادگی کنن میفرستم ایدی ها رو بعد پیام خصوصی میکنم و باید برای هر جلسه یه موضوع انتخاب کنیم و نظر من اینه که برای هر جلسه یه معلم هم بزاریم یه ربع اخرو یه درس بده خیلی خوب میشه و همچنین میشه معلمه تکلیف بده خیلی جالب میشه و مفید پس هر کی میخواد بگه هستم و ایدیشو پیام خصوصی کنه و روز و ساعت های دلخواه رو بگه.
why this post is pending?i wanna be a member of this post pls help meeeee:n12:
یعنی سه ساله اینجا خبری نبوده ؟؟؟
چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعطیله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثه اینکه 2010 یه زلزله ای شهاب سنگی چیزی اومده اینجا رو ترکونده ...:n02: