دوست عزی میشه این کار رو کرد ولی یه کم دستکاری سیستم برقی نیاز هستنقل قول:
باید برق پمپ قفل مرکزی رو به فلاشرها وصل کنید اونم یک بار موقعی که پمپ کار میکنه میزنه
دوستانی که نظر میدن خواهسا یه کم مطالعه کنن
Printable View
دوست عزی میشه این کار رو کرد ولی یه کم دستکاری سیستم برقی نیاز هستنقل قول:
باید برق پمپ قفل مرکزی رو به فلاشرها وصل کنید اونم یک بار موقعی که پمپ کار میکنه میزنه
دوستانی که نظر میدن خواهسا یه کم مطالعه کنن
سلام خسته نباشيد من پژو پارس سال نقد ميخوام بخرم بنظر تون ازش مده يا بي خيالي شم إز لحاظ تحريم گفتم تشكر
بلهنقل قول:
اگه قصد خرید دارید اقدام کنید
مکث کردن توی این بازار زیاد جایز نیست
اگه انتخابتون همینه و با ملاکهاتون هم خوانی داره بخرید
با سلام
بعد از 6 سال رانندگی با 206 تیپ دو،10 روز پیش ماشینم رو فروختم و یه پارس سال مدل 90 با کارکرد 37000 و 9 ماه بیمه و رینگ15 اسپورت و لاستیک 205 به قیمت 21500000 تومان خریدم.از رو زاول کیقیت ماشین به دلم ننشسته.یکی از دلایلش خشک بودن فرمون این ماشین نسبت به ماشین قبلیمه.آیا دلیلش لاستیک 205 هستش و با تعویض رینگ و لاستیک به سایز فابریک کارخونه میتونم به یه فرمون نرم برسم؟یا این ماشین رو رد کنم و یه v8 بگیرم؟این رو چقدر میتونم رد کنم و یه v8 تمیز مدل 90 که بیمه و گارانتی داشته باشه رو تا چه قیمت میتونم پیدا کنم؟
بله دوست من.نقل قول:
من با 405 این کارو کردم. به یه نصاب دزدگیر حرفه ای مراجعه کنید. حداقل 10 هزاری خرج خواهد داشت. یه خوبیش اینه که بهتر متوجه باز و بسته شدن درها میشی و کسی ندونه فکر میکنه ماشین دزدگیر داره
دوستان، بین رنگهای موجود برا SLX کدوم رنگ رو پیشنهاد میکنید؟ خاکستری متالیک، مشکی متالیک، نقره ای متالیک و سفید.
سلام
دیروز 2 تا چراغ پروژکتور روی 405 ام گذاشتم . فک میکردم بیشتر جنبه تزیینی و خوشگلی داره ولی وقتی شب روشنش کردم نورش خداییش خیلی خوبه . از چراغ بزرگام بیشتره نورش :D
تازه زنون اگه بندازی فک کنم خیلی خیلی بیشتر بشه نورش
خوبیه پروژکتور اینه که کف جاده رو به خوبی پوشش میده
کاملا سلیقه ای هست و هرکس هر رنگی رو پیشنهاد میده با توجه به سلیقه خودش هستنقل قول:
نمیشه در مورد رنگ خودرو نظر داد.
اما از نظر بورس خرید و فروش بازار بخوای بدونی برای SLX فعلا اول سفید بعد خاکستری بعد مشکی
چقدر هزینه کردین؟نقل قول:
نمیدونم اسمشو پیشنهاد بزارم یا انتقاد:
خیلی از اعضا محترم وقتی میگن مثلا فلان کارو روی ماشین انجام دادن یا فلان قطعه رو خریدن، نمیگن چقد خرج کردن.
لطفا با ذکر مبلغ عنوان کنید دوستان