مگه میشه تو جعبه نباشه..!نقل قول:
از توش برداشتن چون همین جوریش این گوشی جعبش خالی هست نه کیف داره نه کابل تیوی اگه اینایی که میگی هم نباشه دیگه چی میمونه؟:13:
Printable View
مگه میشه تو جعبه نباشه..!نقل قول:
از توش برداشتن چون همین جوریش این گوشی جعبش خالی هست نه کیف داره نه کابل تیوی اگه اینایی که میگی هم نباشه دیگه چی میمونه؟:13:
بله از جعبه برداشته شده و دوباره پلمب شده.یه جور کلاهبرداری
حالا من موندم چیکار کنم.
اگه کسی تو بازار سراغ داره بگه.یا کسی گوشی مرده داره.
البته usb اینها با b300 که 50 تومان هست یکی هست.دیگه کم مونده برم یه گوشی b300 بخرم!
مخصوصا هدستش خیلی دل منو می سوزونه...
نمیگم حتما دروغ میگه ولی این حواله ماشین از اون حرفهای بودار و تکراریه.من اگه جای تو بودم روزه شک دار نمیگرفتم.نقل قول:
من امروز میرم سمنان واسه امتحانات.اگه اونجا دل و دماغش بود میرم سایت دانشگاه و در خدمت دوستان هستم اگه نه که تا 2 بهمن خداحافظ.برگردم میخوام امنیا رو برم بگیرم خدایا اتفاق بدی نیفته:42:
نمیدونم...مشکلی که توش ندیدم ولی با 3و4 تا شماره مختلف به یارو اس لم اس دادم یه بار گفت مشکل مالی پیدا کردم.یه بار گفت پول لازمم یه بار دیگه گفت چکم و باید پاس کنم...گوشیش عیب سخت افزاری نداره نرم افزاری هم چک کردم چیزی ندیدم فقط من فکر میکنم یارو خریده دیده خیلی پیچیدس از خیرش گذشته.الان خیلیا امنیارو گذاشتن واسه فروش بخاطره پیچیدگیش...
دوستان چرا اينقدر باتري اين گوشي طول ميكشه شارژ بشه ..حدود سه ساعت ونيم
اقايون ورژن گوشي من jvhi2 هست خيلي زود شارژش تمام ميشه..مثلا ديروز از ساعت 9.5 صبح زدم توي شارژ وتا 12.5 فول شد (چراغ سبز شد) بعد يك ربع ساعتي موزيك گوش كردم ويك 15 دقيقه اي ويدئو ديدم يك 5دقيقه اي هم gps كار كردم ..شارژم يهو شد 2 خط تازه نه اس ام اس دادم نه زنگي با گوشي توي اين مدت زدم
چيكار كنم..ميترسم آبديت كنم ..بنا بر دلايلي كه خودتون ميدوند
بنظر من با اون یارو برو به دو-سه تا از مغازه ها و قیمت بگیر ببین چند ازش می خرن(مطمئن باش بز می خرن! البته به مغازه ها نگو که تو می خوای بخریش!) اونوقت تا دلت می خواد بزد تو سر مال (-:
570 با گارانتی اصلی خریدم..تبریک بگین....................
چند تا سوال قبل از خرید این امنیای عزیز :
1- این گوشی در چندین رنگ تولید میشه یعنی داخل یاران چند رنگ داره؟
2- اگر ورژن 16 گیگ رو بخریم چند تا علامت برای دیدن حافظه 16 گیگ وجود داره؟
3- وسایل جانبی داخل گوشی شامل چه چیزهایی در ایران دقیقا در ایران داخل پکیج وجود داره؟
4- مموری کارت همراه گوشی چند گیگ هست؟
5- از آکبند و پولوم بودن گوشی چطوری میشه مطمئن شد؟
سوال متفرقه "
بعنوان یک گوشی تمام عیار آیا میشه از این گوشی بعنوان یک گوشی موزیک فون حساب کرد یعنی اکولایزر داره ؟
دوستانیکه این گوشی رو دارن پخش کیفیت صدای هنزفری این گوشی از نظر کیفیت و بلندی در حد چه گوشی هست؟
مثلا دبیلو 960 و دبیلو 810
اگر بتونید به همه سوالات من جواب بدید ممنون میشم