سلام دوستان
آزمون 26عربي 1 فقط قواعد مياد يا معني لغات و متن درس هم مياد ؟
ممنون
سلام دوستان
آزمون 26عربي 1 فقط قواعد مياد يا معني لغات و متن درس هم مياد ؟
ممنون
نه دیگه کلا هر چی داره میادنقل قول:
چرا . هست .کی میگه نیست. :5:نقل قول:
شما برو سربازی . کله رو با 4 بزن .بعد شبها بشین تو سربازخونه با خیال راحت درس بخون واسه کنکور. تازه اگر تاخیر نداشته باشی (اضافه سربازی) میتونی دانشگاه ثبت نام کنی.:27:
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم کارای دفترچه رو انجام دادم جای همتون خالی دوتا واکسن هم زورکی زدیم:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بردمش این نمایشگاه نیروی انتظامی اونجا برام کاراش رو انجام دادن برگه اعزام به خدمت به تاریخ 88/11/18
گرفتم آخیش خیالم راحت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بشینم خوفه خوف درس بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سوالی بود در خدمتم عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متولد بهمن 68:20:نقل قول:
دوست من شما متولد چه سال و ماهی هستی؟
با سلام.یه سوال برام پیش اومد اگه امسال یه دانشگاه غیر روزانه ثبت نام کنی و ساله دیگه قبول بشی برا ثبت نام مشکلی پیش میاد؟
پیشاپیش از جوابتون ممنون.
بايد مواظب باشي معافيت تحصيلي رد نكن قبل از رد كردن بايد انصراف بعد تا چهار ماه بعدش دفترچه پست كني خدمت.بعد اگه كنكور قبول شدي كه شدي نشدي ميشي مثل من بايد تو خدمت درس بخوني.:27:نقل قول:
حالا اگه رد کرده باشن چی؟نقل قول:
اگه هم قبول بشي رات نميدن چون معافيت تحصيلي بره هر مقطع 1 باره
به خبري كه هماينك به دستم رسيد توجه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا خالی بندی بود خبری که به دستت رسیده دی: