کلا 4 سرزمین داره. من در سرزمین اولی از سمت چپ یا چهارمی از راست که نیروی زرد داره هستم.نقل قول:
Printable View
کلا 4 سرزمین داره. من در سرزمین اولی از سمت چپ یا چهارمی از راست که نیروی زرد داره هستم.نقل قول:
دوست من بخاطر این گفتم عکس بذار که شاید دقیق تر بتونم کمک کنم...نقل قول:
فکر میکنم راهتون از یه جایی باشه که باید بپرید و لبه رو بگیرید و برید اون طرفش....بازم میگم عکس بذارید شاید بهتر باشه....اگه نتونستم کمکی کنم معذرت میخوام....
اگرم بلد نیستین غکس بگیرید بگین:10::8:
سلام دوست من.نقل قول:
نه مسئله عکس نیست.
کلا میخوام بدونم تو این بازی جایی هست که روبه روش دیگه محیطی نباشه؟
یعنی دیوار ها تا یه جایی برن و یهو تموم شن؟
من که تمامی مراحلش رو غیر از این 5 تا رفتم و به چنین چیزی بر نخوردم.
در ضمن چون بازی در این سرزمین گیر میکنه، فکر میکنم که بازیم ناقصه.
ممکنه اشکال داشته باشه بازیت....نقل قول:
من ندیدم جایی اینجوری باشه:5:البته ممکنه جلوت پرتگاه باشه...
معذرت که نتونستم کمک کنم:11:
کسی اینجا راهنمای گرفتن همه تروپی های بازی رو نداشت؟!
سلام من نمي تونم از مرحله اول بعد از سيوكردن عبور كنم لطفا راهنماييم كنيد شاهزاده ايراني 2
راستي گفته كليك راستو بزن تا توني روي ديوار راهبري
آره من دیدم یک همچین مشکلیو تویه نسخه ی ps2 همین باری البته اونجا یک دیوار بود که باید ازش رد میشدی و نمیشد(بازی کامل نبود)نقل قول:
سلام دوست من.
نه مسئله عکس نیست.
کلا میخوام بدونم تو این بازی جایی هست که روبه روش دیگه محیطی نباشه؟
یعنی دیوار ها تا یه جایی برن و یهو تموم شن؟
من که تمامی مراحلش رو غیر از این 5 تا رفتم و به چنین چیزی بر نخوردم.
در ضمن چون بازی در این سرزمین گیر میکنه، فکر میکنم که بازیم ناقصه.
البته تابحال نشنیدم واسه ی pc کامل نباشه ولی با توصیفات شما احتمالش زیاده که بازیتون خراب باشه...(البته مشکلم تویه پرنس 2 بودش)
خوب شما اول بپر بالای دیوار سمت راستت و لبشو بگیر برو...بعدم وقتی میخوای روی دیوار راه بری بپر به سمت دیوار و کلید چپ موسو(مال من همون بود)نگه دار و برو اونور ...نقل قول:
سلام من نمي تونم از مرحله اول بعد از سيوكردن عبور كنم لطفا راهنماييم كنيد شاهزاده ايراني 2
راستي گفته كليك راستو بزن تا توني روي ديوار راهبري
سلام من امروز بازیو تموم کردم به جز اخرش کلا خیلی مسخره شده بود:2: . پرنس 3 و 2 عالی بودددددددددددددددددد ! کسی نمیدونه پرنس 5 کی میاد؟اصلا میسازنش؟
بله اين بازي كه{ شن هاي فراموش شده} نام دارد ماه مي 2010 براي كنسول هاي خانگي و pc منتشر خواهد شدنقل قول:
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي ارزش خريدن رو داره ؟