دوست عزيز خوب مي گفتي مشكل كجاست تو دوستان راهنماييت كنند . الان تو كدوم مرحله اي ؟نقل قول:
گوشي رو هك كردي ؟
Printable View
دوست عزيز خوب مي گفتي مشكل كجاست تو دوستان راهنماييت كنند . الان تو كدوم مرحله اي ؟نقل قول:
گوشي رو هك كردي ؟
این هم 10 اسکین فوق العاده زیبا برای walkman2
برای استفاده از این اسکین ها اول فایل Default.zip رو باز کنین ومحتویات موجود در 200011FD\DEFAULT رو در مسیر C:\Private\200011FD\Default کپی کنین
بعد هر کدوم از اسکین های دیگه رو که خواستین کافیه فایل images_skt.png رو در همون مسیر
C:\Private\200011FD\Default کپی کنین
© nakazaki
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم 2 اسکین زیبای دیگه
یکی برای Media Player
یکی هم برای Walkman 2
اینم کلیداش:
© nakazaki
و اين هم پك صدا و انيميشن ويندوز ويستا براي آغاز به كار و خاموش شدن گوشي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به مدل گوشيتون فايل مربوط به گوشي رو از فايل ضميمه بگيريد.
لطفا یکی به من کمک کنه من هرکدوم از این پلیر هارو که میگزارم عمل نمیکنه !!!:37:
اما من پلیره آیفون رو میخوام :45:
راستی من آیکن های آیفون رو گذاشتم و مدیاپلیر تبدیل به ipod شد برای گذاشتن Walkman2 و اسکینهاش مشکلی نداره ؟
يك انيميشن جالب ديگه واسه Startup و Shutdown
و اين هم انيميشن و صداي Startup و Shutdown براي طرفداران Linkin Park
© nakazaki
واقا ممنون از زحماتی که می کشی دوست عزیزم:11: اما اینا رو برای walkman 3 هم میشه نصبید؟نقل قول:
فكر نكنم جواب بده. ميخواي امتحانت كن و خبرشو بده.نترس چون ربطي به فايلهاي حساس نداره.فوقش دوباره اسكين Wakman 3 رو ميريزينقل قول:
چشم حتما خبرشو میدم آخه مستر ریست کردم باید 2 باره هک کنم گوشیو, در ضمن از پستهای اولتون خیلی ممنونم و آموزندن لطفا برشون ندارید و ادامه بدید من تازه هک کردم گوشیمو و خیلی راضیم تجربه جالبیهنقل قول: