من نسخه 2008 این انتی ویروس رو نصب کردم وقت اپدیت چون سریال نامبرم غیرقاونی بود غیرفعال شده
اگه کسی سریال اصلشو کسی داره برام بذاره
ممنون
Printable View
من نسخه 2008 این انتی ویروس رو نصب کردم وقت اپدیت چون سریال نامبرم غیرقاونی بود غیرفعال شده
اگه کسی سریال اصلشو کسی داره برام بذاره
ممنون
آه! هیچکدوم از key های مارکوس کار نکرد.( key قبلی رو پاک کردم. اینقدرا هم ناشی نیستم دیگه.)
تا حالا امتحانش نکردم چون بیشتر دوستان می گفتن سرعت سیستم رو میاره پایین، منم که با 6 کارم راحت راه میفته، دیگه دنبالش نرفتم.نقل قول:
به شما پیشنهاد میدم از ورژن 7 استفاده کنید چون هوش مصنوعی بهتری داره.
سلام لطفا کرک kaspersky8.0.0.353 رم برای دانلود بزارین.
ممنون
آخرین Key که مربوط میشد به 8/4/2009 هم از کار افتاد همین الآن و جز Black List شد
سلام. این کی 2009 هم که بلاک شد. کسی کی جدید که معتبر باشه و کار بکنه رو نداره؟؟؟؟؟
برای ورژن هفت سکوریتی سوییت key سراغ دارین از کار افتاد همین الان
برای منم همین الان از کار افتاد :41:kis
هر چی key از kavkiskey میگیرم فوری میره بلک لیست:2::41:
کسی key نداره که بلک لیست نره؟!:19:
دوستان کمک کنید
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اين هم 12 تا کد فعال برای محصول کسپرسکی اينترنت سکوريتی 7.0 که تا اين لحظه کار ميکنند:نقل قول:
فقط يه خواهش از شما دوستان دارم! ، خواهش ميکنم وقتی يکی دوتا از کدها غير فعال ميشند، از کدهای ديگه هم استفاده کنيد، نگيد همه از کار افتاده! اين 12 کدی که من الان معرفی کردم 9/10 تاش همون کد های قديمی برای 2/3 ماه پيش هستن! وقتی دوستان يا من ميگن 12 کد فعال يعنی 12 کد!، يعنی اگه يکی ،دوتا سه ها،.. از کد ها از کار افتادن فعلاً بقیه فعال هستن، من نميدونم شايد شما دوستان يه کد ميدين به محصول بقيه کد ها رو پاک ميکنيد!کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
خواهشن اين لطف رو در حق ما انجام بدين
كاملا" تأييد ميشهنقل قول:
من خودم از يكي از همين كدها استفاده ميكنم كه تا 27/2/2009 اعتبار داره و هنوز بلك ليست نشده
من کد اخر رو دادم .کد درست بود ولی وقتی اپدیت کردم وسطای اپدیت گفت کد جزو بلک لیست است چاره ای است