باسلام
به چه صورت میشه تو اکسس یک ریپورت ساخت که بصورت 2 ستون یا بیشتر از ان باشد؟
Printable View
باسلام
به چه صورت میشه تو اکسس یک ریپورت ساخت که بصورت 2 ستون یا بیشتر از ان باشد؟
File ====> Page Setup ===> Columns
سلام دوستان عزیز.من یه بانک اطلاعاتی طراحی کردم که اطلاعات مربوط به فعالیت نفرات یک تاکسی تلفنی رانمایش میدهد.دوتا مشکل دارم که اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم.اول بگید که چگونه صفحاتم روفول اسکرین نمایش بدم.دومی که خیلی مهمه
میخوام یه فرمی داشته باشم که بتونم اسم هرکسی روکه بهش دادم اطلاعات مربوط به اون روبرام نمایش بده.
سلام
من آفیس 2003 رو روی ویندوز ایکس پی 2000 نصب کردم و وقتی خواستم یه فایلی رو که برای اکسس های 2002-2003 ساخته شده بود رو باز کنم با پیغام زیر روبه رو شدم:
کد:Microsoft jet 4.0 service pack 8 or later must be installed to block unsafe
expressions without affecting common functionality.
the latest microsoft jet 4.0 service pack is available from http://windowsupdate.microsoft.com
با سلام
من برنامه اي بااكسس 2003 داشتم و با آن كار مي كردم
الان وقتي نرم افزار 2007 نصب كردم اجرا نميشه چكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا كمك كنيد
HELP????????????
من هم چنين مشكلي داشتم كه مربوط به فعال نبودن ماكروها در اكسس 2007 بود ماكروها را فعال كردم درست شد.نقل قول:
سلام بچه ها.تواکسس2007چکارکنم که دکمه هایی که طراحی میکنم موقع قرارگرفتن موس روی آنها هایلایت شوند؟
اين پست به Excell منتقل شده است
با سلام
من 3 كمبوباكس ايجاد كردم كه با انتخاب مقدار از كمبو باكس اول مقادير زير مجموعه در كمبو باكس دوم قابل انتخاب است(مثلا در كمبو باكس اول استان و در كمبو باكس دوم شهرهاي استان انتخاب شده) و همچنين مقادير كمبو باكس سوم زير مجموعه كمبو باكس دوم است با بازگشت به كمبو باكس اول و انتخاب مقدار جديد كمبو باكس دوم Requry شده و خالي ميشود ولي كمبو باكس سوم تغييري نميكند و همان مقادير قبلي را نشان ميدهد مگر اينكه مقدار كمبو باكس دوم را تغيير دهيم؟
ممنون ميشم مشكل من را حل كنيد.
با سلام:
از دوستان عزیز کسی می دونه چطوری پسورد روی بانک access 2007 گذاشت