سلامنقل قول:
اگه احيانا بازم ميديدي بگو انگشت بكنم تو چشت !!
سلامنقل قول:
اگه احيانا بازم ميديدي بگو انگشت بكنم تو چشت !!
اي بابا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه اميدوار شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، يواش يواش ديد كاربر ها داره وسيع تر ميشه و شايد فرجي بشه پيوست فايل رو توي زندگاني ام ببينم :27:
نه ديگه نيست و نميشه فهميد چند تا تاپيك به لقاءالله پيوستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امين جون اگه چشم بصيرت داشته باشي تاپيك تراش هاي ديگران رو هم ميتوني ببيني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه عزيزم چشم بصيرت نميخوادنقل قول:
جديدا با پديده كپي/پيست چيزهاي خصوصي و مخفي S2َA ميشه :27: :31:
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که فرض کنید یه پست می زنم بعد میبینم 2 تا پست تکراری و پشت سر هم به وجود اومده ولی نمی تونم یکی از اونا رو پاک کنم
اگه این امکان وجود داشته باشه که موقع ویرایش یه دکمه هم به نام پاک کردن پیام وجود داشته باشه خیلی خوب میشه برای اینکه نظم هم به هم نخوره یه کاری کنید که فقط 24 ساعت اون دکمه فعال باشه و بعدش هم غیر فعال بشه.
با تشکر
dkhx2000
امكان حذف پست به كاربر ها تا امروز داده نشده و ميتونم بهتون بگم داده نخواهد شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دو تا پست پشت سر هم شما دوبار كليد ارسال رو ميزني ، فقط يك بار روش كليك كنيد ( اگه زمان زياد برد باز هم صبر كنيد تا شما به صفحه جديد هدايت بشيد )
احتمالاً بايد سرعت اتصال به اينترنت هم پايين باشه ، وگرنه به محض كليك كردن روي " ارسال جواب " پست شما اضافه ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يه چند تا سوال برام پيش اومده:
يكي اينكه تعداد دقيق كاربران سايت چند نفره؟
دوميش اينكه چه جوري مدير يه بخش انتخاب مي شه . آيا از قبل تعيين شده اند؟ يا ربط به تعداد پست ها داره.:5:
سلام..نقل قول:
عزيزم تعداد كاربرا رو در صفحه اصلي پايينش مي توني ببيني..
مديرهاي سايت هم بر اساس فعاليت مفيد و در اوايل شروع به كار سايت انتخاب شدن.. به همين زودي ها هم مدير اضافه نميشه!
سلام
خسته نباشید
متاسفانه ساعت بالای پستم یک ساعت جلو هست .
چطور درستش کنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
سلام
منم یه سوال دارم؟
من هر وقت تو انجمن لوگین میکنم و بعد از لوگین بلافاصله بر روی قسمت پست های جدید کلیک میکنم در حدود 20 صفحه از پست های جدید میاد و مثلا مینویسه 470 تااز 500 تا
یعنی این 20 صفحه 470 تا تاپیک از 500 تایی هست که بعد از خروج من به وجود آمده یا جواب دادند
حالا میخواستم ببینم چه جوری میتونم کل تاپیک ها را ببینم؟
یعنی بیشتر از 20 صفحه بیاد هر وقت که بر روی * پست های جدید * کلیک میکنم؟
سلام
چطور نام کاربریم را تغییر بدم من که چنین چیزی در تنضیمات کاربر ندیدم
ممنون