-
پرز در صدد رقابت با منچستر سیتی برای خرید کاکا
فلورنتینو پرز که به احتمال زیاد رییس آینده رئال مادرید خواهد بود، تصصمیم دارد تا برنامه منچستر سیتی برای خرید کاکا را بهم بریزد و وی را به رئال مادرید بیاورد.
روزنامه گاتزا دلا اسپورت در یکی از خبرهای خود اعلام کرد که پرز که تصمیم دارد در انتخابات آینده باشگاه شرکت کند، می خواهد از کاکا به عنوان بلیت ورود به رئال مادرید استفاده کند.
با استفای رامون کالدرون از سمت ریاست باشگاه رئال مادرید و به احتمال فراواران انتخابات زود هنگام برای باشگاه، پرز تصمیم دارد کاری را که کالدرون نتوانست انجام دهد و کاکا را برای فصل بعد به برنابئو بیاورد
-
يك روز پس از استعفاي كالدرون
پرس با كاكا مذاكره كرد
خبرگزاري فارس: فلورنتينو پرس؛ رئيس احتمالي رئال مادريد، در قدم اول با مهاجم برزيلي ميلان وارد مذاكره شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، فلورنتينو پرس توسط وكيل اول خود در رم با وكيل كاكا وارد مذاكره شده و قصد دارد هر طور شده كاكا را به عنوان شعار تبليغاتي خود معرفي كند.
پرس ادعا مي كند كه مي تواند با اعراب مالك منچسترسيتي در خريد كاكا رقابت داشته باشد و در اين مورد هيچ مشكل مالي نخواهد داشت.
رامون كالدرون از سمت خود در رئال مادريد استعفا كرده و جاي او به صورت موقت توسط بلودا پر شده است.
از پرس به عنوان مدير آينده رئال ياد مي شود
-
از بس اعصابم خورد بود به جای اوساسونا نوشتم مسینا....
ممنون علی جان
-
خدایی خیلی ضایعس اگه کاکا بره سیتی
این همه رئال و چلسی براش جون کندند اونوقت ....
-
عمرا کاکا از میلان بره
مادرید هم نمی تونه کاکا رو بگیره...
چلسی هم که عمرا دستش به کاکا برسه..
کاکا توی میلان موندنیه
-
میلان فلیپه متیونی رو به خدمت گرفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلان مدافع برزیلی تیم گرمیو (Gremio ) را به خدمت گرفت.این بازیکن 20 ساله در پست دفاع و هافبک کناره بازی می کند.میلان در خرید این بازیکن تمیهایی همچون یونتوس , منچستر یوناتید و آژاکس را کنار زد.گفته میشه این بازیکن در کناره ها بسیار سریع است و قدرت دریبلینگ بالایی داره و در پست دفاع مرکزی هم میتوان از او استفاده کرد.این بازیکن برزیلی بر خلاف دیگر بازیکن تازه به خدمت گرفته شده ( تیاگو سیلوا) پاسپورت ایتالیایی داره و میتونه برای میلان در ادامه بازی این فصل به میدان بره.
-
گروهى مسلح براى محافظت از گاليانى
گروهى از محافظان مسلح براى حفاظت از آدريانو گاليانى رئيس باشگاه ميلان به كار گمارده شده اند. بعد از تهديداتى كه از سوى هواداران متوجه وى شد او دست به چنين كارى زده است.گزارشات حاكى از اين است گروهى از ليدرهاى افراطى هواداران از گاليانى بليت مجانى براى مسابقات و پيراهن هاى فوتبال خواسته اند و تهديد كرده اند در صورت برآورده نشدن خواسته شان او را مورد ضرب و شتم قرار خواهند داد.در همين راستا به پليس ايتاليا دستور داده شده در صورت مشاهده هر گونه حمله يا عمل خشونت بار به سوى رئيس ميلان به سمت شخص خاطى شليك كنند. گاليانى مسبب حضور كنونى بكهام و رونالدينيو در ميلان است با اين حال هواداران به هيچ وجه نسبت به او حس قدردانى ندارند.
-
سيتى، سرسخت در راه جذب كاكا
سران باشگاه منچسترسيتى پيشنهاد خود را براى جذب بهترين بازيكن جهان در سال ۲۰۰۷ يكبار ديگر افزايش دادند و آن را به رقم ۲۷۱ ميليون يورو رساندند. بر طبق اعلام نشريه سان پس از آنكه پيشنهاد ۱۰۰ ميليون يورويى منچسترسيتى براى جذب ريكاردو كاكا از سوى سران ميلان مورد قبول واقع نشد، حالا سران اين باشگاه انگليسى قيمت باور نكردنى ۲۷۱ ميليون يورو (۲۴۳ ميليون پوند) را ارائه مى كنند. در پيشنهاد قبلى تنها ۱۰۰ ميليون يورو به باشگاه ايتاليايى مى رسيد و دستمزد كاكا نيز ۸۲ ميليون يورو جدا از آن پول بود. در رقم ارائه شده جديد ۱۲۰ ميليون يورو براى حق انتقال كاكا و خود اين بازيكن و ۳۱ ميليون يورو نيز جدا از اين مبلغ براى دلالان،كارگزاران و ساير موارد در نظر گرفته شده است. اين يك پيشنهاد حيرت انگيز از سوى «شيخ منصور» مالك تيم دوم شهر منچستر است كه باشگاهش را از ساير تيم هاى ثروتمند و مدعى در خريد بازيكنان شاخص اروپا متمايز مى كند. اگر سران روسونرى با اين پيشنهاد جديد موافقت كنند، مطمئناً كسى متعجب نخواهد شد.
-
واكنش كاكا به پيشنهاد منچستر سيتى
فقط «باشگاه» در مورد رفتن من تصميم مى گيرد
باشگاه منچستر سيتى همچنان خواستار برترين ستاره فوتبال جهان در سال ۲۰۰۷ است و در تازه ترين پيشنهاد رقم ۱۵۰ ميليون يورويى را به همراه دستمزدى ۱۵ ميليون يورويى به ميلانى ها داده است. اين مبلغ استثنايى به نوعى مسئولان باشگاه ميلان را براى قبول درخواست سران سيتى دچار وسوسه كرده است اما ريكاردو كاكا تمايلى به ترك تيم ايتاليايى ندارد. در طى ساليان اخير اين اولين درخواست نجومى براى خريد ستاره برزيلى ميلان نيست و بارها باشگاه هايى چون رئال مادريد و چلسى هم با ارقامى نظير پيشنهاد ميلان خواهان جذب اين بازيكن شدند اما مرغ كاكا يك پا دارد و نمى خواهد اشتباه ديگران را تكرار كند با اين حال رسانه هاى ايتاليايى در شماره روز پنجشنبه گذشته خود اعلام كردند كه كاكا فقط يك قدم تا پيوستن به منچسترسيتى فاصله دارد.در ميان شايعاتى كه هم اكنون در مورد آينده كاكا وجود دارد استوديو اسپورت گفت وگويى اختصاصى با ستاره برزيلى ميلان انجام داده كه از نظر گراميتان مى گذرد.
• در مورد پيشنهاد جديد باشگاه منچستر سيتى چه نظرى داريد؟
- من مى خواهم با ميلان پير شوم و به همين خاطر توجهى به اين اعداد و ارقام ندارم. بارها گفته ام تصميم دارم در آينده مثل مالدينى و آمبروسينى كاپيتان اين تيم شوم و اين بزرگترين آرزوى من است. من ترديد ندارم كه يك پيشنهاد بسيار مهم را نپذيرفته ام.
• به نظر مى رسد باشگاه در حال بررسى بيشتر پيشنهاد باشگاه انگليسى است؟
- در اين رابطه چيزى نمى دانم و من هم در روزنامه ها اين خبر را خوانده ام. فكر مى كنم در حال حاضر فقط باشگاه مى تواند در مورد آينده من تصميم بگيرد. بازهم مى گويم دوست دارم به زندگى ام در كنار ميلان ادامه دهم اما باشگاه آخرين تصميم را مى گيرد.
• در صورت موافقت باشگاه ميلان شما هم هيچ مشكلى براى ترك اين تيم نداريد؟
- من ميلان را دوست دارم واز اينكه دراين تيم بازى مى كنم خيلى خيلى خوشحالم و هرگز نمى توانم باور كنم كه باشگاه با درخواست آنها موافقت كند.
• آيا مذاكراتى هم با مسئولان منچسترسيتى داشتيد؟
- تا اين لحظه نه و درخواستى هم از من نشده تا با آنها وارد گفت وگو شوم. احساس مى كنم كه بيشتر اين شلوغى ها ازجانب رسانه ها است و من سعى مى كنم فقط به تصميم هاى باشگاه ميلان توجه داشته باشم. دوست ندارم به رفتن از ميلان فكر كنم و براى مشخص شدن موضوع قصد دارم با گاليانى ملاقاتى داشته باشم.
• اما اين موضوع را ديوگو كوتشو مدير برنامه هاى شما اعلام كرده و همچنين گفته كه پدرتان با مسئولان منچستر سيتى مذاكره خواهد كرد؟
- همانطور كه گفته ام تا اين لحظه هيچ درخواستى از من نشده تا با باشگاه انگليسى وارد مذاكره شوم. فكر مى كنم بايد همين الان با مدير برنامه ام تماس بگيرم و موضوع را از او بپرسم .به طور حتم اين خبر صحت ندارد.
• به سرىA برويم، ميلان در ابتداى سال جديد هم ناموفق بود؟
- اين طرز فكر نمى پذيرم چرا كه ما در مقابل رم خيلى خوب بازى كرديم و روى اتفاق گل خورديم. در اين بازى ما سزاوار پيروزى بوديم.
•عملكرد شما در اين فصل هم استثنايى بوده است؟
حس مى كنم كه مى توانم هميشه بهترين باشم. قصد دارم تا نشان بدهم كه ادامه اين روند ممكن است.به عقيده من ميلان آرام آرام به آرامش لازم و تمركز خوب براى شكست دادن حريفان رسيده است.
• رونالدينيو در فرم خوبى قرار دارد؟
- براى ميلان خيلى مهم است كه دينيو درتركيب حضورداشته باشد و هنگامى كه اوبازى مى كند نمايش اش را در بالاترين سطح اجرا مى كند. او حالا خيلى بهتر از گذشته شده و خيلى سريع به يك هماهنگى خوب با ساير بازيكنان رسيده است، دينيو هر روز بهتر از روزهاى قبل مى شود چراكه تلاش زيادى مى كند و انگيزه هايش باور نكردنى است.
• رسيدن به قهرمانى درجام يوفا يك امتياز واقعى براى شما خواهد بود؟
- ما بعد از عدم راهيابى به ليگ قهرمانان اروپا هرگز به اين جا م فكر نمى كرديم. مى خواستيم فقط با مقام قهرمانى كارمان را در ليگ ايتاليا به پايان برسانيم تا در فصل بعد ليگ قهرمانان حضور داشته باشيم اما حالا هم به اسكودتو فكر مى كنيم وهم به جام يوفا. حقيقت را بخوا هيد بازى مقابل هيرنوين در هلند همانند بازى مقابل ليورپول يا ساير تيم هاى بزرگ اروپايى است و براى من هيچ تفاوتى ندارد.
• در مورد رونالدينيو چه مى گوييد؟
- رونالدينيو يكى از بهترين ها است ما رابطه خوبى با هم داريم خيلى عالى است ما يك تيم با رونالدينيو و شوچنكو داريم. من مى خواهم مثل هر بازيكن ديگرى در كنار بهترين بازيكنان جهان بازى كنم و خيلى خوشحالم كه او به ميلان آمد.
• كداميك از بازيكنان ميلان شما را در تمرينات و مسابقات تحت تاثير قرار مى دهند؟
- مالدينى،پيرلو، گتوسو، ديدا و در واقع همه! بدون شك آنها بزرگترين روحيه دهنده و نظم دهنده تيم هستند.من هيچ وقت از ديدن تلاش پائولو در تمرين و بازيها سير نمى شوم و يا انگيزه و قدرت رونالدينيو و گتوسو.
• هنوز هم خوب گل مى زنيد. آيا عملكرد خيلى خوبى براى يك هافبك تهاجمى است؟
- گلزنى هدف من نيست. من هميشه يك بازيساز خواهم بود و البته گل زدن نيزخيلى خوب و لذت بخش است. در طول بازى ها من تنها بر روى پيروزى تمركز دارم و يقيناً نه بر روى كسى كه براى ما گل بزند اما به هر حال نمى توانم اشتياقم را براى گلزنى و پيروزى تيم پنهان كنم.
• اكنون از نظر فيزيكى نيز مى توانيد بهتر از گذشته خودتان را با مسابقه تطبيق دهيد. چه چيزى در اين رابطه وجود داشته است؟
- من تلاش زيادى كردم تا ازنظر روحى و جسمى قوى تر باشم. در سائوپائولو با قدرت تمرين مى كردم و در ميلان نيز اين كار را ادامه دادم و اكنون از نظر فيزيكى به اين سطح رسيده ام به طوريكه در فاصله ۱۰ روز مى توانم در ۴ بازى حاضر باشم و گلزنى هم بكنم. من اين سطح از فوتبال را خيلى دوست دارم.
• بكهام اولين بازى اش را براى ميلان انجام داد، ارزيابى شما از بازى او چيست؟
- من خودم را در سطحى نمى بينم كه در رابطه با بازى ستاره بزرگى چون او حرف بزنم و فقط به عنوان يك همتيمى بايد بگويم كه بكهام فوق العاده بود.در اين فرصت كم او خيلى خوب به زبان ايتاليايى حرف مى زند و به يك هماهنگى خوبى با تيم رسيده كه قابل ستايش است.اميدوارم در بازى شنبه شب(امشب) مقابل فيورنتينا با ارسال هاى زيباى او براى ميلان گل بزنم. ديويد يكى از بهترين هافبك هاى حال حاضر جهان است.
-
میلان 1 - 0 فیورنتینا
زننده گل برای میلان : پاتو
دقیقه 7
کارت زرد : بکهام (میلان)
کارت زرد : وارگاس و کوموتو (فیورنتینا)
کارت قرمز : یانکلوفسکی (میلان)