من اگه بخوام چيز ياد بگيرم...
سلام
1. آقا من عاشق ماشين هستم اما متاسفانه هيچ چيزي در موردش نميدونم ! اگه بخوام يكي بهم كمك كنه كه يه چيزهايي ياد بگيرم بايد چي كاركنم؟
منظورم در مورد نكات فني و نگهداري فني اتومبيل هستش ! مثلا وقتي كه ميرم تعميرگاه سرم كلاه نره كه يارو بگه فلان كارو كرده و من هم با ساده لوحي بگم آره شما درست ميگي! چون ماشين هم مثل كامپيوتر ميمونه كه اگه چيزي ازش بلد نباشي سرت خيلي خيلي كلاه ميره !
مخصوصا باز هم تاكيد ميكنم كه در مورد تعميرات ماشين !
2. راستي يه سوال ديگه : من هيچ جوره سايز هيچ ماشيني دستم نمياد . منظورم اينه كه مثلا موقع پارك كردن هيچ جوره نميتونم بفهمم كه براي پشت و جلوي ماشين چقدر جا دارم ! چي كار كنم؟
فعلا ماشيني كه دستم هست سمنده كه مدل 81 هستش. مخصوصا با اين يكي بيشتر از نظر سايز مشكل دارم!!!!
3. يه چيزه ديگه - من حس ميكنم كه اين ماشين يكمكي زيادي بنزين مصرف ميكنه ! البته لازم به ذكر هستش كه همه قطعات مربوط به مصرف سوخت در تنظيم كامل به سر ميبره!
4. يه نكته ديگه اينكه موقعي كه فرمون رو در حالتي كه ماشين وايستاده ميچرخوني به سمت چپ يا راست مخصوصا چپ فرمون شروع ميكنه به لرزيدن ! باز هم تكرار ميكنم كه در حالت ايستاده اينكار رو ميكني اين حالت پيش مياد!! چرا؟؟؟؟
5. لامپ هاي چراغ جلوي ماشين سوخته هم نور پايين و هم نور بالا . من خودم نميتونم اينها رو تعويض كنم ؟ راستي اگه ميتونيد قيمت لامپها و همچنين كل چراغ جلوي سمند رو هم بنويسيد. چون يكي از چراغ هاشم ترك خورده ! راستي لامپ با نور آبي بهتره يا با نور معمولي (زرد)؟
6. براي دزدين كامپيوتر سمند راه حلي هنوز داده نشده؟
7. دزدگير من همينطوري الكي دقيقا بعد از فعال شده شروع ميكنه به زدن چرا؟ هرچي درها رو هم از نظر باز بودن چك ميكنم مشكلي ندارن! واقعا ازيت ميكنه!
8. ماشين توي چاله ها خيلي طبيعي عمل ميكنه ! يعني اينكه دقيقا حس ميكني كه عمق چاله چقدر بوده ! تمام ضربه رو به كل بدنه وارد ميكنه ! بايد از كجا بفهمم كه صاحب قبليش ارتفاعش رو كم كرده يا نه؟ چون من يه جا خوندم كه نوشته بود كه تنظيم ارتفاع غير استاندارد باعث يه همچين مشكلي ميشه.
9. راستي توي دنده سه و گاهي وقتها هم دو وقتني پام رو از روي پدال گاز آروم ور ميدارم البته نه كامل منظورم اين هستش كه فشار كمتري وارد ميكنم ماشين شروع ميكنه به ريپ زدن و مجبور ميشم كه پام رو روي كلاچ بزارم و يا گاز بدم تا ماشين به حالت عادي برگرده اين مشكلي داره؟ يا مثلا وقتي تو دنده يك پام رو كم كم از روي پدال بر ميدارم ماشين تقريبا سريعا سرعش كم ميشه انگار كه ترمز كرده باشم! حالا من چون تجربه زيادي در رانندگي با ماشين هاي ديگه ندارم نميدونم اينها طبيعي هستن يا نه؟
قربون شما
عرفان