سلام
اقا منم به جمع dont send یها اورشلیم پیوستم
راهی///////سیوی چیزی نیست ؟
Printable View
سلام
اقا منم به جمع dont send یها اورشلیم پیوستم
راهی///////سیوی چیزی نیست ؟
دوست عزیز 8600gt xfx 256 gddr3 قیمتش 130تومن ومیتونه حداقل تا یه مدت باهاش روون بازی کنی.نقل قول:
دوست اسیو بازی در صفحات قبل هست ولی فایده نداره بیشتر مراحل توی اورشلیمه.نقل قول:
دوستان يك سري به اين سايت پايين بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم اما چیز جدیدی ندیدم.تازه لینکاشم نتوستم دانلود کنمنقل قول:
اينا فكر نكنم درست باشه فعلا چيز جديدي از بازي نيومده هنوز دو سه هفته اي مونده كه بازي بياد بايد نتظر بشيم اطلاعات جديدي از بازي منتشر بشه.:20:نقل قول:
برای منم که دوستم گفته بود گیر نمیکنه گیر کرد اگه سیوی چیزی با حجم کمتر از 50مگ هست بزارید
اين سيو بازي تا آخر كه ميتونين ازش استفاده كنيد.نقل قول:
کد:http://www.irshare.net/download.php?file=1992eb565283ec22d2bb9ac7f0b72255
بابا این همه سیو دانلود نکنین باور کنین نمی تونین از نسخه ی اصلی لذت ببرین اصلا شما فکر کنین اینی که بازی کردین منظورم همون نسخه ی خراب هست یه دمو بوده
منم با شما موافقم وقتی یه بازی نصفه هست بهتره که بازی نکنید تا نسخه اصلی بیاد اگه بازی کنید واقعا ضرر کردید وقتی یه بازی رو برای اولین بار بخواهید تمومش کنید بهتره نسخه کاملش باشه
صبر کنید نسخه اصلی بیاد اگه الان بازی کنید پشیمون میشید اینقدر صبر کردید یکم دیگه هم صبر کنید
سلام!
من این پچ روسی رو نصب کردم. در حد خودش فاجعه ایه! کنترل رو که بهم ریخت! قبلا رایت کلیک رو نگه میداشتم دفاع میکرد، بعد در یک لحظه ول میکردم و میزدم طرفو!
الان یک بار میزنم میره رو دفاع وقتی بر میدارم روی حالت تدافعی میمونه! دوباره میزنم از حالت دفاعی در میاد!
روی سقف ها هم که میری و وقتی از کنارش میپری معلوم نیست چی میشه! باگ بدجوری داره!
حالا سوالم اینه!
این باگی که در ورودی اورشلیم هست که میوفتیم بیرون، داخلش هم هست؟! منظورم اینه که میشه وقتی رفتیم داخل، زبان رو بر گردونیم به انگلسیی؟
این یک مورد، مورد بعدی، چه جوری زبان رو برگردونیم به انگلیسی؟!