راستی به نظر شما راسته ارتباطات سیار دیگه بیخیاله ریجستر شده ؟ یعنی اگه گوشی سریال چنج باشه و اصلی باشه آپدیت کنی ریجسترشم بپره کار میکنه راسته بنظرتون ؟ اگه وضع اینطور باشه بنظرتون قیمت 990 چند میشه ؟ میره بالا یا پایین ؟
Printable View
راستی به نظر شما راسته ارتباطات سیار دیگه بیخیاله ریجستر شده ؟ یعنی اگه گوشی سریال چنج باشه و اصلی باشه آپدیت کنی ریجسترشم بپره کار میکنه راسته بنظرتون ؟ اگه وضع اینطور باشه بنظرتون قیمت 990 چند میشه ؟ میره بالا یا پایین ؟
چي ميگه اين دوسته مون جريان چيه راست ميگه جريان چيه ها؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام، من یه گوشی Sony Ericsson P990i خریدم، که نمیتونه فارسی بخونه و بنویسه!
کسی فارسی سازش رو نداره؟
متاپکس میشه از پن گوشیت در حالی که قشنگ داخل جاشه عکس بذاری چون ماله من فرو میره پایین تر.
سلام.نقل قول:
صفحات قبل رو میگشتی پیدا میکردی
ولی بفرما
متاسفانه يكي از مشكلات Symbian Uiq براي ما ايراني ها پشتيباني نكردن فونت فارسي مي باشد
كه در Uiq2 با ريختن FreeType 7.0 و برنامه Sman اين مشكل تا حدودي برطرف ميشد البته برنامه هاي ديگري هم براي اين مهم وجود داشتن.
و اما در Uiq3 به علت جديد بودن اين سيستم عامل, برنامه هاي مشابه براي اين مشكل وجود ندارند.
برنامه اي جالب Crystal Arabic UIQ3 كه تا به اين هنگام كرك نشده.
درباره نحوه كار و اينكه چطور ميشه كه اين مشكل توسط اين ترفند برطرف ميشه در تاپيكي جداگانه توضيحات كامل رو ميدم.
و اما نحوه كار:
توسط يك رم ريدر وارد مموري استيكتون بشين
وارد فولدر resource بشين(اگه نیست یکی به همین اسم بسازین)
سپس وارد فولدر Fonts بشين " اگر چنين فولدري در پوشه resource نبود خودتون بسازين "
حال 4 فونت ضمينه را در پوشه فونت كپي كنين ( با همين نام )
مموري رو داخل گوشيتون گذاشته و آن را Reboot كنين
توجه داشته باشين كه به هيچ وجه اين فونتهارو داخل رام دستگاه يا درايو C گوشيتون در فولدر Fonts كپي نكنين, در غير اين صورت مسئوليتي رو قبول نمي كنم.
اینم از فونت ها
[HTML]http://www.divshare.com/download/1060778-0df[/HTML]
منبع: mobilestan.net
نقل قول:
سلام دوست عزیزم.
ممنون از بابت پاسخ ...
ولی یه سوال ؟ ممکنه این کار اختلالی تو کارکرد گوشی به وجود بیاره ؟
و این که من فقط میخوام اس ام اس های فارسی رو بخونم و نیازی ندارم که حتما فارسی تایپ کنم و یا این که منو های گوشی فارسی بشه ! ...
با این وضع من همون کاری که گفتین رو انجام بدم یا نه ...
با سلام به همه دوستان !
من می خوام یه P990 بگیرم این کارو بکنم یا نه ؟
تحقیق هم بسیار کردم ! می گن بد نیست ( نظر شما چیه ؟ )
راستی فرق P990 با P990i چیه ؟
راستی یه سوال ابتدایی دارم !؟
مفهوم ریجستر شده یا نشده چیه ؟ و آیا P990 و P990i ریجستر شده ؟
با تشکر
نقل قول:
اگه برات بزرگ بودن گوشی مهم نیست و مراقب گوشی حساست هستی، بهترین گزینه هستش واسه خرید گوشی همراه.
آره راست است دیشب تو اخبار 20:30 گفت ولی او ن سوال آخری رو که گفتی اگه وضع اینطور باشه بنظرتون قیمت 990 چند میشه ؟ میره بالا یا پایین ؟ منم دارم اگه کسی میدونه جواب بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد روی نوار بالای صفحه کلیک کن: (اگه ویندوزت sp2 هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]