من که توی سرویس ها چیزی ندیدمنقل قول:
حالا خودت یه آماری از پشتیبانی بگیر قطعا بدون راه حل نیست.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Printable View
من که توی سرویس ها چیزی ندیدمنقل قول:
حالا خودت یه آماری از پشتیبانی بگیر قطعا بدون راه حل نیست.
اونی که الان داخل پنله منه میدونم فقط ۱ مگ شون شبانه رایگان داره که یا باید ماهی ۱۸-۱۹ تومن بدی برای ۳ گیگ (۴-۷ صبح) و یا باید سه ماه بخری که فکر کنم ماهی ۱۴-۱۵ تومن میشه با دو گیگنقل قول:
سلام دوستان
من 8 مگ یک ساله گرفتم قبل عید نوروز حدود 6 ماه دیگه هنوز دارم ولی شبانه نیاز دارم میتونم شبانه فعال کنم چون این سرویس ها ندارن؟ دیدم شاتل یک هزینه ای میگیره شبانه رو اضافه میکنه میخواستم ببینم های وب داره؟
با سپاس
سرعت رایگان هم نصف کردن تا اونجایی که خبر دارم. برای اضافه کردم حداقل داخل پنل چیزی نیست
دوستان من اشتباه میکنم یا قبلا ۱ ماهه ۱۴ تومن بود ۴-۷ هم رایگان بود؟ الان شده ۱ ماهه ۳ گیگ ۱۸ تومن!؟
خیر ، چنین امکانی در های وب وجود نداردنقل قول:
سرویس ویژه نمایشگاه ایرانکام مشهد های وب
12 ماه اینترنت + 12 گیگ ترافیک (ماهی یک گیگ) + سرعت تا 8 مگابیت بر ثانیه = 12000 تومان
دوستان این پورت شهری و استانی و کشوری قضیهش چیه چه فرقی میکنه کدومشه داشته باشی؟
پینگ گوگل همین حالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوالی داشتم میخاستم بدونم سرعت واقعی سرویس های وب برای سرویس هاش چقدره؟آخه مثلا پارسآنلاین و شاتل داشتم تقریبا با همین قیمت اینجا سرعت سه چهار برابر اسمی رو میدادن
الان اینجا سرعت دانلود 128 کیلوبیت همون 16 کیلوبایت برثانیه س یا مث اپراتورای دیگه یه کمی سرعتو بالاتر میده؟
من سرویس 1 مگ دارم، توی روز با 480 ، یکمی بالا و پبایین داره، و شبا هم نصف این سرعت رو دارم...
پس یعنی اگه سرویس 512 رو بگیرم سرعت دانلودم حداقل 120 میشه؟نقل قول:
بعد شما که یک مگ داری و سرعت دانلودت معمولا تو روز 480 هست وقتی فشفشه میگیری سرعتت با فشفشه تفاوتی داره با تایم معمولی؟کم نمیشه؟:n16:
نقل قول:
نه سرعت با فشفشه فرقی نمیکنه همونه
منم مگ دارم سرعت بین ۳۵۰ - ۴۰۰ متغیره
========
پینگ همچنان افتضاح
- - - Updated - - -
با فشفشه که فرقی نمیکنه همونهنقل قول:
در صمن از بچه ها شنیدم که سرعت 512 هم دانلودش با من یکیه ، توی همین فرومه بگردی میبینی اش
وقیمت 512 با 1مگ حدودا 3 یا 5 تومن فرق داره