من باید شفاف سازی کنم خوب......نقل قول:
خب حالا تو ضایع نمی کردی دیگه! می زاشتی مخفی بمونه! تابلو کردی دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من باید شفاف سازی کنم خوب......نقل قول:
خب حالا تو ضایع نمی کردی دیگه! می زاشتی مخفی بمونه! تابلو کردی دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sise
-----------------
سلام کورش عزیز و فعال:
سلام به روی ماهت...
دیر که نکردم؟ :46:
معلومه که دیر کردی:5:
بله درست حدس زدی. بریم سر اصل مطلب: سوالات::31: (اگه تکراری بود شرمنده من نمیتونم همه صفحه ها را ببینم)
باشه،بپرس...
1- سبک اصلی مورد علاقه؟ (نگی همه چیزو دوست دارم که ...:31:)
خب...پاپ!
2- نظرت درباره موسیقی اصیل ایرانی؟
خب موسیقی ملیمونه،مطمئنا" همه باید احترامش رو داشته باشن،سال ها قدمت داره و ...:13:
3- به طبقه بندی موسیقی در دو نوع حلال و حرام اعتقاد داری؟ اگه نه چه نوع طبقه بندی ای برای ارزش گذاری داری؟
به هیچ وجه،قبلا" چند جا یه چیزایی نوشتم،ولی خیلی کار مسخره ایه،میگن تحریک کنندس،آخه کجای اون آهنگا تحریک کنندس؟ حالا تحریک کننده هاشو خود ملت شعور دارن،می فهمین،واسه خودشون حرام می دونن و گوش نمیدن،ولی نه دیگه هر آهنگی...
4- چرا دوست داری مجرد بمونی؟:31:(چیه؟ حرف گذاشتم تو دهنت؟:46:)
نه بابا،خودم الان تو جواب بهروز گفتم،به دلایل متعدد اجتماعی و اقتصادی و مسئولیت و ...
مجردی بهتره! (ولی اگه همه پسرا و مردا بخوان این جوری عمل کنن که تا چند سال دیگه تعداد دختران دم بخت بیست سی برابر پسرا میشه!)
فعلا:11:
قربونت:11:
bahdar
----------------------
سلام بر همه.من بالاخره بعد از 3 هفته اومدم!
خوش اومدی...
سلام کورش جان .خوبی؟اگه اجازه بدی می خواهم ازت سوال بپرسم؟از اونجا که دیر اومدم اگه سوالام از 10 تا بیشتر شد ببخش و بذار به حساب این مدت که نبودم!(هنوز سوال ننوشتم بدونم چندتاست!)؟چون وقت ندارم سوالای قبلیو بخونم اگه تکراری بود شرمنده ولی تونستی بازم جواب بده.ممنون.
سلام عزیزم،بد نیستم،سوالاتت 10 تا شد دقیقا" (تقلب کردم:31:)
سوالات:
1- منو میشناسی؟(فکر نکنم!) اگه آره بگو چطور منو شناختی؟
نه،چرا من اینجا همه رو باید بشناسم؟ بابا،والا من 6 ماهه اومدم...:20:
چند جا دیدم هی اسمتو اشتباهی می گفتن بهادر! تو هم اصلاح می کردی! چیز دیگه ای یادم نمیاد ازت متاسفانه!
2- الان رو میز کامپیوترت چه وسایلی هست؟
روش؟ اسپیکر،مانیتور،موس،گوشی،ت لفن،ادکلن!،ساعت،آدامس!،کاس ه انار!
دقیقش رو گفتم،شرمنده یه کم بازار شامه!:31:
3- فکر میکنی با همسر آیندت از چه راهی و در کجا و چه شهری آشنا میشید؟حالا بگو دوست داری در کجا و چه شهری آشنا بشی؟
راه نداره!،تو دانشگاه!:31: ، تهران!
همون خوبه!
4- تو چه درسی ضعیفی؟تو چه درسی قوی هستی؟از معلم چه درسی خوشت میاد؟از معلم چه درسی بدت میاد؟
عربی،فیزیک
مغلم فیزیک،معلم زبان فارسی (یه الاغ ترک رو گزاشتن واسه درس شیرینی مثل زبان فارسی،من پارسال عاشق این درس بودم،امسال متنفر شدم،همین قضیه واسه فیزیک اتفاق افتاد،پارسال بدم میومد از فیزیک،امسال به خاطر دبیر فوق العاده ای که داریم،عاشق فیزیک شدم!)
5- اگر جزو ((چهار شگفت انگیز )) بودی دوست داشتی جای کدومشون باشی؟
همونی که کش میاد بهتر از همس،ولی من جای اینا دوس نداشتم باشم،دوست داشتم جای شگفت انگیزان بودم (انیمیشنش رو که دیدی؟)بین اونا هم دش عشق منه! معلم رو صندلیش رو چک می کنه بچه ها چیزی نزاشته باشن زیرش،تو فاصله بعد از چک کردن و نشستن،دش از ته کلاس به صورت جت و بدون اینکه کسی بفهمه،میاد زیرش پونس میزاره:27:
6- شیرین ترین خاطرت؟تلخ ترین؟خنده دار ترین؟
تموم شدن دوره ی آموزشگاهی زبانم،خیلی شیرین بود...
تلخ؟...شاید بعدا" اتفاق بیفته: جمع شدن کامپیوترم،ولی خب قبلا" هم زیاد پیش اومده،سه چهار بار مادر بورد و پاور و فن سوزوندم و سه چهار روز از سیستمم دور بودم!
7- مقایسه کن:(فقط یک مورد انتخاب شود)
استقلال یا پرسپولیس؟
پرسپولیس:40::40::40:
میثم(ادمین) یا علی (ادمین)؟
میثم
پدرت یا مادرت؟
نمیشه انتخاب کرد که...ولی خب،از سر اجبار،شاید پدر...
پسر عموت یا پسر عمه ات؟
پسر عمه ندارم،از پسر عموم هم حالم به هم می خوره،ولی خب چون اون یکی رو ندارم،مجبورم انتخاب کنم!
ایرانسل یا ارتباطات سیار؟
ایرانسل! :31: خداییش من خیلیا رو دیدم که خط 09121 دارن،اونو می زارن جیبشون،یه ایرانسل می گیرن استفاده می کنن...
آبی یا قرمز؟
قرمز (به فونتم نگاه نکن،این .واسه اینه که قرمز چشم رو اذیت می کنه تو نوشتار)
علم یا دانش؟!
چه فرقی فوکولن؟
ولی مطمئنا" دانش! چون کلمش فارسیه بهتره!
پول یا ثروت؟!
پول،طبق دلیل قبلی
8- دوست داری به کدوم کشور سفر کنی؟
شاید هیچ کشوری،چون پیشرفت اونا رو می بینم و به گذشته و حال خودمون نگاه می کنم (و اینکه ما تمدن رو درست کردیم و الان...:41:) و افسوس می خورم
از این لحاظ همه کشورها بهتر از ایرانن،و خوب همشون باید دیدنی باشن،ولی شاید به ترتیب اینا باشن:
آمریکا...کانادا...ایتالیا...ف انسه...انگلیس...آلمان...اسپان یا و ...
9- زیباترین جمله ای که شنیدی؟
وای،الان هیچی یادم نمیاد...شاید:
Life Is A Gradually Death
10- یک عکس خنده دار؟
بفرما:خیلی زیاد دارم،این دو سه تا رو داشته باشین:
قربونتکد:http://i18.tinypic.com/6nsc045.jpg
کد:http://i3.tinypic.com/8giahd3.jpg
کد:http://i12.tinypic.com/8giahd3.jpg
معمولا" واسه فعال شدن چی کار می کنن؟ :31:نقل قول:
فعالیت! من هم 4-5 ماهی تو تالار موسیقی درخواست جواب دادم،مدیران لطف کردن،این پلاک رو دادن بهمون!
majid-ar
----------------------
سلام.خوبی کورش جون؟
مرسی،بد نیستم
اهل فلسفه هستی؟اگه اره از کدوم فیلسوف خوشت میاد؟
نه زیاد...ولی نظریات فروید خیلی جالبن!
چرا مخفی میایی توی انجمن؟
من؟ من؟ کی؟ من کلا" دو روز آف میومدم که اونم دلیلش رو گفتم،وگرنه من همیشه آنم،چرا حرف میزاری تو دهنم؟!
فرق ما با دیونه ها؟!
همه ما دیوونه هایی هستیم تو لباس عاقلا،در حالی که از دیوونه ها روانی تریم...خودمون خبر نداریم:31:
برای اطلاعات بیشتر به دیوونه جون مراجعه کنید!
منو دیدی توی انجمن؟اگه اره کجا؟
نه خداییش،کجایی تو؟ پیدات نیست؟ پارسال دوست امسال هیچی؟!
راستی خیلی دوست دارم لپ آواتورت رو بگیرم بکشم!از کجا میتونم گیرش بیارم؟!
هوی! لپ بچه منو می خوای بکشی؟ این گیر نمیاد! کمیابه! فقط مال خودمه! تازه اینجا دنیای مجازیه! می تونی یه بوس براش بفرستی! می رسونم بهش!
و به قول نایت مور:
فعلا...
فعلنی وجود نداره! 8 امشب صندلی رو میدم به یه بدبخت دیگه!
دوست عزيز تا ساعت 7 شب كارت رو تموم كن . تا ساعت 8 نفر جديد معرفي بشه .
ممنون
بهروز
باشه بهروز جان،پس دوستان دیگه از ساعت 5 به بعد سوال نفرمایید،من هدیه هامو بزارم!
سلام علیکم
قبل از اینکه از رو منبر (صندلی) بلند شی، ما جوونا رو یه نصحیتی کن!
:31:باشه دخترم! :31:نقل قول:
از گورخري پرسيدم: تو سفيدي راه راه سياه داري ، يا اينكه سياهي راه راه سفيد داري؟
گورخر به جاي جواب دادن پرسيد: تو خوبي فقط عادتهاي بد داري، يا اينكه بدي و چند تا عادت خوب داري؟ ساكتي بعضي وقتها شلوغ ميكني، يا شيطوني بعضي وقتها ساكت ميشي؟ ذاتا خوشحالي بعضي روزها ناراحتي، يا ذاتا افسرده اي بعضي روزها خوشحالي؟ لباسهات تميزن فقط پيرهنت كثيفه، يا كثيفن و شلوارت تميزه؟ و گورخر پرسيد و پرسيد و پرسيد ، و پرسيد و پرسيد و بعد رفت .
ديگه هيچ وقت از گورخرها درباره ي راه راهاشون چيزي نپرس!
دوستان وقت كورش عزيز تمام شده . اجازه بديد ايشان هديشون رو بزارن .
ممنون .
بهروز