سلام چک کن ببین قسمت network and sharing center --> local area connection ای پی وارد نکرده باشی اتوماتیک باشه :)نقل قول:
Printable View
سلام چک کن ببین قسمت network and sharing center --> local area connection ای پی وارد نکرده باشی اتوماتیک باشه :)نقل قول:
مشکل اینه مودم رو از دوستم گرفتم، دوستمم اطلاعاتشو یادش نیست!!! زنگ زده پشتیبانی، اطلاعاتو خواسته، یوزرنیم و شناسه پرداختو بهش دادن! Forgot password اونجا هست؟
نه تعرفه ها یکسان نیست عزیز خوزستان گران ترین تعرفه ها رو داره مثلآ 128 نا محدود همه استان ها 27 ولی توی اهواز و خوزستان 44 تومانهنقل قول:
نقل قول:
شانس من adsl داشتم سرعت دانلود 600 و 2 مگابایت ولی در حال حاظر ختمون مشکل داره و غیر قابل حل و مجبورآ اومده ایرانسل و الان ماه دومم قیمت ها بیش از حد بالا رفته و حتی چند روزه سیم کارت ایرانسل دارم شارژ می کنم شارژ خود بخود بی پیامک و تماس صفر میشه و شک داشتم 1 هفته هست و امروز صبح 1000 شارژ کردم و ساعت 11 شد 870 و ساعت 1 شد 560 و ساعت 4 عصر شد 260 ووو دیگه فردا میرم همراه اول ایرانسل گند زده و من میرم اینترنت مبین نت و خوزستان فقط زده 128 و 256 و 512 نامحدود هست همین ......
سلام عزیز مودم یو اس بی خیلی آنتن دهی ضعیفی داره نسبت به وای فاینقل قول:
بله یوزر نیم همون شناسه 094 هست و پسورد هم که فروشنده به شما باید داده باشه ...........نقل قول:
نقل قول:ممنون از دوستان مشکلم حل شد.. الان با مودم یو اس بی 70 درصد آنتن دارم و راضیم.. بهتر از بدون نت بودنه..نقل قول:
فقط من الان سرویس 512 پایه دارم شبانه رایگان دارم؟؟
بعد یک سوال دیگه، من الان یو اس بی هست مودمم، نمیشه روی روتر بی سیم که از قبل دارم شیرش کنم؟
پایه چیه دقیقا؟
دوستان، مشکل منم حل شد، الان اگه بخوام یه شناسه جدید ثبتنام کنم، مراحل چیه؟ به پنل دوستم دسترسی دارم اما از اونجایی ک 60 تومن بستانکاره، و تعرفه پیشفرضش 1 مگ نامحدوده نمیتونم استفاده کنم! ممنون اگه راهنمایی کنید
با uc نمیشه ویرایش کرد!
مودم منم usb هست، چند % انتن لازمه؟ تو سرعت های مختلف فرقی داره؟
بله شبانه رایگانه از 1 تا 7... اگه لپ تاپ داری برنامه connectify اینترنتو از طریق wifi شیر میکنه با pc هم باید همینجوری باشه...
پایه : wimax.irancell.ir قسمت تعرفه ها مشخص کردن . اینکه بدهی داره نمیدونم بتونین حساب جدید ثبت نام کنین با همون مودم یا نه زنگ بزنین 707 ...نقل قول:
من مودمم bm632w از تنظیمات مودم 192.168.1.1 قسمت rssi -80 سرعتم فوله ( عدد منفی بزرگتر بهتر ) ...نقل قول: