پست اول رو دیدم
لینکی که دادن تمام فایلهاش ارور Not Found میده و نمیتونم دانلودشون کنم!
Printable View
پست اول رو دیدم
لینکی که دادن تمام فایلهاش ارور Not Found میده و نمیتونم دانلودشون کنم!
سلام من يه سوال ديگه در مورد فايروال مودم دارم(مودم من asus 602) است
فايروال رو من فعال نكردم..بهتره فعالش كنم يا نه؟
اگه کارت شبکه میخوای یه کارت معمولی هم کارت رو راه میندازه که قیمتش حدود 5 الی 7 تومنهنقل قول:
اگه بخوای وایرلسش رو بگیری که نسبت به تعداد آنتن هایی که دارن و پهنای باند قیمت هاشون متفاوته که از 25 تومن شروع میشه و به بالا
برای کارت شبکه اکسترنال هم من تا حالا باهاشون کار نکردم
ولی فکر میکنم به خاطر محدویت سرعت usb از نظر سرعت محدودیت داشته باشن و برای کار شبکه مناسب نباشن
البته اگه برای اتصال به مودم و استفاده اینترنت باشه مشکلی نداره
اینم یه مدل که با سرچ پیدا کردم :
کد:http://www.parscloob.com/28465-کارت-شبکه-اکسترنال-مخصوص-لپ-تاپ/
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنند.
من ای دی اس پارس انلاین دارم و مودم TP LINK-8817 دارم.طبقه بالا هم دقیقا از پارس انلاین ای دی اس ال گرفتن.
من رمز داخل مودم برام تعریف شده اس و البته خودم بعضی مواقع تنظیماتش رو دستکاری کردم.
مشکل اصلی اینه که چند روز هستش با اینکه مودم رو خاموش میکنم و لپتاپ هم خاموش هستش باز که میرم ترافیک و ساعات انلاین بودن رو تو سایت پارس انلاین چک میکنم میبینم اون مواقع که من مودم رو خاموش کردم دانلود داشتم و اینترنت استفاده شده.
حالا میخواستم بدونم احتمالا چه اتفاقی داره میفته؟
و باید چیکار کنم؟
زنگ زدم به پارس انلاین گفتن مودم رو بیار پسورد رو عوض کنیم ولی خب خودم میتونم پسورد مودم رو عوض کنم و اینکار رو امروز انجام دادم.
میخوام بدونم اگه احیانا کسی از اینترنت من استفاده کرده باشه ایا به اطلاعت سیستم دسترسی داشته و راه جلوگیری از استفاده دوباره فرد مورد نظر چی هستش؟
ایا مودم تنظیمات امنیتی داره که بشه امنیتش رو بالاتر برد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی مهشاد . خیلی لطف کردی . نه وایرلس نمیخوام .نقل قول:
یه چیزی باشه که بشه مودم رو روش کانفینگ کرد فقط .
مرسی باز .
در مورد سوال اولت :نقل قول:
برای بعضی از کاربرای پارس آفلاین اتفاق افناده که حجمشون دزیده شده ! نمونش برادر دوست خودم !
اونم دقیقاً 6 گیگش رو از دست داد . وقتیم با شرکت تماس گرفت ، گفتن سیستمت -- شده بوده !!! اما بعید بوده . چون توی 8 ساعت 6 گیگ اونم با سرعت 256 بعید به نظر میرسه .
توی تنظیمات مودم میتونی پس رو عوض کنی و باید برای شبکه وایرلست پسوورد بذاری .
اما بعضیام اعتقاد دارن که :
1. پارس آفلاینه نه آنلاین !
2. حجم دزدی توی چند مورد پیش اومده .
من مودم رو کاملا ریست فکتوری کردم حالا اینترنت قطع شده و کانکشن هم نصب کردم با پسورد و یوزر وصل نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
خب اگه مودم رو ریست کرده باشی باید از اول کانفیگش کنینقل قول:
اینکار رو کردی ؟
مودم tp-link td-8817 هستش الان وارد تنظیمات میشم ولی نمیدونم دقیق باید چیکار کنمنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید
من یه مودم ASUS AM 604 دارم ( مودم + روتر .. )
تنظیمات رو ست کردم .. کردم .. لینک مودم آپ هستش ..
WAN Info
منتها نت ندارم از
ADSL رو که چک میکنم Status: No Defect زده .. رست کردم دوباره ست کردم . .ریستارت کردم سیستم رو اینور اونور نشد !! چه کنم ؟نقل قول:
Statistics -- ADSL
.
Status:No Defect