چرا تو این تاپیک شمارش میشه . من 8 هستم با 1,077 اول مصطفی هست با 3910 پست:18::18::18::18:نقل قول:
تو هم اون ته مه ها هستی با 400 پست :31::31::31::31::31:
راستی برگردیم سر بحث اولمون. کی می خواد شرط بندی کنه؟
Printable View
چرا تو این تاپیک شمارش میشه . من 8 هستم با 1,077 اول مصطفی هست با 3910 پست:18::18::18::18:نقل قول:
تو هم اون ته مه ها هستی با 400 پست :31::31::31::31::31:
راستی برگردیم سر بحث اولمون. کی می خواد شرط بندی کنه؟
نخیر من نفر 25 هستم.:دی
بعدش اون موقعه که اینا 3000 تا پست زدن تاپیک روزی حخداقل هزار تا پست می خورده.ما که نباید خودمون رو مقایسه کنیم :دی
هینطوری بخوایم پست بزنیم می تونیم امیدوارم باشیم که حدود 2 الی 3 سال دیگه می شیم اندازه مصطفی.:دی
اینجا رو. عجب مشنگ هایی پیدا می شن دی:نقل قول:
کد:http://erepublik.ir/forum/showthread.php?p=95001#post95001
سلام خدمت همه ی دوستان .
کسی فردا می خواد بیاد اسپید راند ؟؟؟
می خوام بعد عمری یه دست بزنم ! :دی
ديگه من نرم اكانت هامو بيارما ... هركي ندونه شما ميدونين تا حالا 20 بار بن شدم هنوز هم 20 تا اكانت ذخيره دارم ... بدون محدوديت :31:نقل قول:
من 10 پوينت روي مرتظي شرط ميبندم
اگه سعيد باخت بايد بهم 10 پوينت بده :31:
hm...نقل قول:
اولا که بعضی چیزا یا مسابقات شناختن یه طرف کافیه !!!
مثلا میگن سعید مسابقه داره : دی
یعنی دیگه حریفش مهم نیس کیه و چون ممکنه سعید رو بشناسه یکی و بازیشو دیده باشه نیازی به دیدن بازی حریفش نیست.
و اما در مورد اینکه میگین من چندتا یوزر ساختم و ... : دی
من همین یه یوزرو هم 4-5 سال پیش وقت آزاد زیاد داشتم که ساختم : دی
اما در مورد مهدی !!!!
من ایشون رو به4 تا نبی(علی-مرتضی-ممد) معرفی میکنم...
که ادعاتون نشه !!!
همیشه همه جا فکر می کنین .. :دی
ایشون مهدی هستن رنک 1 دنای 25 برای 6 ماه !!! با یوزر Shadow.empire
در حالی که رنک 1 پرطرفدارترین و شلوغ ترین دنیای تریبال بود بخاطر نداشتن وقت اکانتشو دلیت کرد اما بعد از 3 هفته من پسوردوازش گرفتم و تابستون می خوام با اکانتش ادامه بدم.
تو اکانتش 1041 روستا داره !!!!!!!!!
تو و ممد تا حالا تو هیچ وردی 1041 کلیک هم نکردین بچه نوب ها : دیییییییییییییییی
اگه من بودم خفه میشدم : دی
تو دنیای رنک یک هست که roy midlton یا همون MiggY یا همون World38n00b بازی می کنه !!!!
کسی که مثلا الن تو دنیای اسپید تو این راند با 1.5 میلیون رنک یک هست و رنک 2 فقط 100 هزار پوینت داره !!!
لطفا چرت و پرت نگین : دی
مرتضی روز مسابقه میبینمت.
ميگم محمد با با 2 3 تا از اون یوزرتات پست بده بریم بگیم این پست ها ماله رنک 1 ورلد های 17. 33. 40 بوده :31::31::31::31::31::31:
حاجي خيلي به خودت مطمئنی. چیزی در این مورد نگم بهتره . چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است :46::46::46::46::46:نقل قول:
یعنی دیگه حریفش مهم نیس کیه و چون ممکنه سعید رو بشناسه یکی و بازیشو دیده باشه نیازی به دیدن بازی حریفش نیست.
بیبم یه سوال صادقانه ازت می پرستن جواب بده. تا حالا شده تو ورلد های معمولی تعداد روستاهای اکانت خودت به 15 تا برسهنقل قول:
و اکانتش 1041 روستا داره !!!!!!!!!
تو و ممد تا حالا تو هیچ وردی 1041 کلیک هم نکردین بچه نوب ها : دیییییییییییییییی
اگه من بودم خفه میشدم : دی
این جوابت بوده. الان یه نگاه به اکانت من تو رولد 42 بنداز. و موقعیت منو ببین خودت جوابتو می گیری.
محمد خودش مهدی رو میناسه ...نقل قول:
اگه دوس دارین پسوردو بهتون بدم برین 30 ثانیه اکانتشو ببینین : دی
من تو اولین وردی که بازی کردم 400 کیلو پوینت رسیدم و دیگه هیچ وقت خیلی ادامه ندادم آخه من دانشجوی بهترین رسته و یکی از بهترین دانشگاها هستم بیکار نیستم که : دیییییی
درضمن بخدا خندم میگیره که واقعا خودتو با من مقایسه می کنی : دی
لولللللللللللل
یادش بخیر منم یه دو سالی رنک یک ورلد یک بودم :دی
یه ده میلیون روستا داشتم.یادته مرتضی.پسوردش رو بهت دادم.الان هست بده سعید بره ببینه :دی
اره دیگه اقا سعید.اینطوریاست.به دلیل ذیق وقت دیگه ورلد یک رو گذاشتم کنار.یادش بخیر.:دی
چه حالی میداد ادم رنک یک ورلد یک باشه.الان ممد بیا از اونم بپرس :دی
حالا اینارو بیخیال.اینجا رو بچسبید.:
اینها از زحمات گران قدره من ها :دی.کد:http://www.twstats.com/en21/index.php?page=player&id=1411039
آقا صلواتی ختم کن : دی
میگم حالا مسابقه پخش زنده داره یا نه؟ : دی
هر کی پرمیوم بده من طرف اون هستم : دی : دی
حالا یه راند اسپید برین که پرمیوم نخواد تا ما هم بیایم... این اسپید از ورلد های معمولی بیشتر حال میده..
سعيد براي مرتضي ادعا نكن :27: من نميدونم اين چي زده اينجوري شده !!نقل قول:
پي سي ورلد دقيقا 6 سال پيش ساخته شد و تاريخ عضويت تو 14-06-2006 كه ميشه 3 سال و 6 ماه كه ميانيگين هر 3-4 روز يك پست دادي !! :31: چقدر وقت ازادت زياد بوده :31::31:
خوبه حالا به زور رفتي اكانتش رو ازش گرفتي !! بعدشم فكر نكنم اين مهدي اون مهدي ما باشه !! بعدشم رنك 3 نه رنك يك !! اونم با كمك بچه ها !! :27: سعيد برو خودتي !! :27: بعدشم وقتي اكانت پاك ميشه بعد 2 هفته مگه پاك نميشه چيجوري سه هفته شد و پاك نشد ؟ :27::27::27::27:
سعيد خدايي توي اين همه ورلدي كه بودي به 2 روستا رسيدي ؟ :27::27:
همينو بگو !! :27: مرتضي ميخواد روحيتو خراب كنه به حرفاش گوش نكن :27::27:نقل قول:
بله سعيد خان از همون بدو تولد تريبال باز بود !! الان هم در دانشگاه هاروارد داره درس ميخونه !! :27::27::27:نقل قول:
آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد :27::27:نقل قول:
حسود بود ديگه !! :27:
برو بچز خیلی باحال بود خیلی خندیدم. هم از برای تکست های سعید هم از برای تکست های بروبچز :31::31::31::31::31:
نقل قول:
حاجي خيلي به خودت مطمئنی. چیزی در این مورد نگم بهتره . چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
من بیشتر منظورم ازاینکه خیلی به خودت مطمئنی اینه که یعنی تو واقعا فک می کنی تو 300 400 هزاری که تریبال بازی می کنند بهترینی ؟ :18::18::18::18::18::18:نقل قول:
درضمن بخدا خندم میگیره که واقعا خودتو با من مقایسه می کنی : دی
یعنی تو از خود مهدی، کمال ، صفا و رنک های تک رقمی 46 تا ورلد بهتری ؟ :18::18::18::18::18:
نمی دونم منظورت این بوده یا نه از این جمله:
ولی اینجوری که برداشت کردم دقیقا منظورت همونی بوده که گفتم. احتمالا بقیه بروبچز هم همینطور برداشت کردن. فقط نیم ساعت در این مورد بهت خندیدم دی:نقل قول:
ببین اطرافیانت چه نوبی بودن که تو تونستی تا 400 کا برسی :31::31::31::31::31:نقل قول:
من تو اولین وردی که بازی کردم 400 کیلو پوینت رسیدم و دیگه هیچ وقت خیلی ادامه ندادم آخه من دانشجوی بهترین رسته و یکی از بهترین دانشگاها هستم بیکار نیستم که : دیییییی
شرمنده نمی دونستم رو یه پروژه مخفی ناسا کار می کنین وگرنه حرف خودمو پس می گرفتم :31::31::31::31::31:
اخه ادم حسابی اگه این همه سرت شلوغه پس این همه ورلد اسپیدی که بازی می کنی چیه؟ دی:
بعدشم نه اینکه من دانشگاه و درس ندارم. اینم به عرض برسونم که دانشگاه من به زبون انگلیسی سهت از اون الفش تا ی اخرش بنابراین ده برابر اون جیزی که تو وقت میزاری من روش باید وقت بذارم. بهونه ای دیگه بهتر از این پیدا نکردی؟
:16::16::16::16::16::16::16:نقل قول:
یادش بخیر منم یه دو سالی رنک یک ورلد یک بودم
یه ده میلیون روستا داشتم.یادته مرتضی.پسوردش رو بهت دادم.الان هست بده سعید بره ببینه
اره دیگه اقا سعید.اینطوریاست.به دلیل ذیق وقت دیگه ورلد یک رو گذاشتم کنار.یادش بخیر.
چه حالی میداد ادم رنک یک ورلد یک باشه.الان ممد بیا از اونم بپرس
:16::16::16::16::16::16::16:نقل قول:
آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد
حسود بود ديگه !!
سعید بزار بهت بگم چرا ورلد اسپید گاهی اوقات شانسی شاخ می شی؟
1) بک تایم کردن انصافا خوبه . اینو قبول دارم. تقریبا همیشه به خاطر همین بک تایمت موفق میشی. تو همون راند ها بازیکن های خیلی بهتری از تو هست. که مثلا با 2 کا اکسه و 1 کا ال سی می خوان .... بذارنت ولی به خاطر بک تایم کردن خوبت با 700 تا اکسه و 200 تا ال سی نابودشون می کنی. امارشو داشتو باش اون موقع که بازیکن های خوب 2 3 کا اکسه و 1 کا السی دارن تو فقط 1 کا مجموع اکسه و ال سی هاته. این تا حالا ده بار دیدم. فقط به خاطر بک تایم جلو می افتی
2) از اون موقعی که با محمد تو کو بازی می کردی تا این اسپید ات اکانت همیشه 24 ساعته داره بازی میشه.
این اسپیدایی که بازی می کنی مگه چند نفر بازی می کنن تو هر راند
بیشتر از 100 120 تا؟
از 120 تا 70 80 تاشون که نوبن .میمیونه 30 40 تایی که تریبال بلدن. گیرم از 10 تاشون هم صد در صد بهتر باشی. می مومنه 20 30 تا. فک می کنی چند نفر از این 20 30 تا اکنتشون مثله تو هر ثانیه داره بازی میشه؟
مطمئن باش از 30 نفر 25 تاشون ول می کنن حتی اگه رنک یک باشن. همه که بیکار نیستن هر ثانیه با اکانت اسپیدشون بازی کنند. سعید برو خودتی ما از پشت کوه نیومدیم. خوبه همین اسپید من اول تعریفشو کردم بعد تو معتادش شدی. منو سیاه نکن
همونطور که گفتم از بازیت اصلا به من نمی رسه به جز بک تایم کردنت. همیشه موقعی که من 1 کا کسه و ال سی دارم تو حدود 500 تا اکسه و 200 تا السی داری. اینو فک کنم چندین و چند بار دیدم
دادج و بقیه چیز ها هم حالیت نیست. فقط بک تایم بلدی
کسی که هم از بازی فقط بک تایم کردنو بلده نمی یاد کل کل کنه :31::31::31::31::31:
خيلي حال كردم سعيد برو دماغتو پاك كن كثيفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خدا سعید.دلم براش کباب شد :دی
اذیتش نکنید دیگه.ای بابا.مگه نمی دونید بهترین پلیر ایرانیه.:دی
اخه همینطوری می شه فرار مخ ها اتفاق می افته کدی
علي چيجوري اين امضا به اين گندگي گذاشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این داستان ادامه دارد :31:
این داستان ادامه دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این داستان ادامه دارد
راستی خوبه همیشه یه کل کلی باشه تا حداقل تاپیک بره جلو پست های ما زیاد شه دی:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههه
می خواستم پست 45500 رو خودم بگیرم . ولی با این ادغام جدید پی سی نمی تونم . اخه چراااااااااااااااااا؟
لوووووووووووووووووول.این پست نسبتا رند هم به من رسید.:31:
بالاخره از قدیم گفتن دود از کنده بلند میشه.:31::5:
اگه این ادغام لعنتی نبود عمرا می تونستی بگیریشنقل قول:
خوب ممد من همه چیم گندست اینم باید گنده باشه دیگه :دی
ما که از داره دنیا فقط یه 44000 هزار رو داریم :دی
خوب اصلا این ادغام رو برای همین گذاشتن که اسپمرهایی مثل تو نتونن الکی پست رند بگیرن.:46::27:نقل قول:
نقل قول:مصطفي نيست من بجاش ميگمنقل قول:
بميري :31::31:
بچه ها چرا نميايين يه وب سايت براي بازيهاي آنلاين بزنيم ؟
اونوقت ميشيم اولين وب سايت رسمي بازيهاي آنلاين ...
مصطفی عین دخترا حرف میزنه :31:نقل قول:
نیست که الان :14:
اتفاقا منم سه چهار پست رند گرفتم. دقیق یادم نیست ولی بردیا یه بار امارشو گذاشته بود خیلی وقت پیش
من بسیار خلی و زیاد موافقم :دینقل قول:
سلامن علیکم...
من دسرسیم به نت کمه و شما هم هی چرت بگین : دی
ممد گفت :
یکی ترجمش کنه !!!نقل قول:
پي سي ورلد دقيقا 6 سال پيش ساخته شد و تاريخ عضويت تو 14-06-2006 كه ميشه 3 سال و 6 ماه كه ميانيگين هر 3-4 روز يك پست دادي !! چقدر وقت ازادت زياد بوده
منم گفتم وقت کم دارم بعدشم 3-4 روز یه پست این حرفمو تایید میکنه !!! حالا یکی منظور ممدو به من بگه ...
همه پستامم تو تاپیک کنکوریای 87 بوده (قابل توجه دوستان : دی )
دوباره ممد گفت :
نقل قول:
خوبه حالا به زور رفتي اكانتش رو ازش گرفتي !! بعدشم فكر نكنم اين مهدي اون مهدي ما باشه !! بعدشم رنك 3 نه رنك يك !! اونم با كمك بچه ها !! سعيد برو خودتي !! بعدشم وقتي اكانت پاك ميشه بعد 2 هفته مگه پاك نميشه چيجوري سه هفته شد و پاك نشد ؟
خدای من ...نقل قول:
کد:http://www.twstats.com/en25/index.php?page=player&id=3932049
من دارم با چه نوب هایی سرو کله میزنم ...
محمد جان اینم از من یاد بگیر...
وقتی پرمیوم داری اکانتت دلیت نمیشه ...
ایشونم پرمیوم 2 ماه 2 ماه فعال میکردن و ...
باشد که راه یابید .. : دییییی
باز ممد گفت :
منظورت رنک نمی دونم چند ده هزار بود؟نقل قول:
آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد
حسود بود ديگه !!
که 1000 ال سی داشتی و مردن و تا 2 ماه گریه میکردی و با من قهر کردی و خیلی و های دیگه که بیخیال .
یه جا مرتتضی گفت :
یعنی شما نفهمیدی من اون جمله رو به شوخی گفتم مرتضی جان ؟ : دینقل قول:
یعنی تو از خود مهدی، کمال ، صفا و رنک های تک رقمی 46 تا ورلد بهتری ؟
ولی اینجوری که برداشت کردم دقیقا منظورت همونی بوده که گفتم. احتمالا بقیه بروبچز هم همینطور برداشت کردن
اما اینو جدی میگم...
بنظر خودم از خود مهدی و کمال و صفای جنابعالی بهترم...
باز مرتضی گفت:
این همه اسپید منظورت 3 تا اسپیدیه که بازی کردم و توشون رنکای عالی آوردمه ؟نقل قول:
اخه ادم حسابی اگه این همه سرت شلوغه پس این همه ورلد اسپیدی که بازی می کنی چیه
من بعد 4-5 ماه 3 تا اسپید بازی کردم :) اگه به این میگی وقت آزاد خیلی زیاد ...(اینم بین دو ترمم بود)
ولی فکر کنم چون دیدی تو سه تا اسپید رنک آوردم گمون کردی 300 تا ازی کردم و تو ستاش ... : دیییییییی
نه خوشگلم نه. همون سه تا رو فقط بازی کردم :)
باز مرتضی گفت :
خوشگلم رفتی تو 4 تا عرب درس می خونی می خوای فارسیم بت بگن؟نقل قول:
بعدشم نه اینکه من دانشگاه و درس ندارم. اینم به عرض برسونم که دانشگاه من به زبون انگلیسی سهت از اون الفش تا ی اخرش بنابراین ده برابر اون جیزی که تو وقت میزاری من روش باید وقت بذارم. بهونه ای دیگه بهتر از این پیدا نکردی؟
خوب یا انگلیسیه یا عربی !!!!
واسه من زور داره که تو ایرانم و انگلیسیه همه چی هم درسا هم جزوه هم کتاب و هم امتحان ...
هر چی باشه تو اونجا که زندگی می کنی انگلیسی حرف می زنن والله من اینجا با مردم فاری حرف می زنم : دی
در ضمن من دانشگاه رو به شوخی گفتم :)
باز مرتضی گفت :
: دیییییییییییییییییییینقل قول:
سعید بزار بهت بگم چرا ورلد اسپید گاهی اوقات شانسی شاخ می شی؟
1) بک تایم کردن انصافا خوبه . اینو قبول دارم.
2) از اون موقعی که با محمد تو کو بازی می کردی تا این اسپید ات اکانت همیشه 24 ساعته داره بازی میشه.
بازم میگم من شرمندم که با نوبی مثل تو ... : دی
میگی همه 10 برابر من نیرو دارن تا اون زمان ... و من با یک دهم نیروی اونا اونا رو میکشم !!!
خوب من نفهمیدم این بده یا خوب !!!!
آخه مگه مریضم وقتی میدونم می تونم با 300 تا ال سی یه فول نیوکو بکشم و ... خودمو ... .. برم 1 نیوک بسازم ؟؟؟؟
تو فقط بک تایمو دیدی ....
ایشالله کم کم بقیه چیزاشم میبینی ... : دی
و اما ... لول
مرتضی جون هر خری میاد اسپید همه وقتش توش هست !!!
من تاحالا تو اسپید به کسی حمله نکردم که نباشه پای اکانتش.
اتفاقا قبل حمله بهش میل میزنم و بهش می گم مثلا سر فلان ساعت حمله شروع میشه و اون جوا ب میده و ...(اینو تازگیا انجام میدم) : دی
حالا گمونم تو داری جو رو آماده می کنی که تو مسابقه که باختی بگی من نبودم و تو اسپیدو کامل بودی : دیییییییییییییییییییییییی ییی
لوللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللللل
ووووووووووووووووووووووووو وو
: دی
و مرتضی گفت :
والله من که همین بک تایمو بلدم می خوام با تو کل کل کنم : دینقل قول:
کسی که هم از بازی فقط بک تایم کردنو بلده نمی یاد کل کل کنه
نتیجشم معلوم میشه : دی
و اما من می گم.
من تو هر اسپدی بازی کنم 100% می تونم رنک 1 بشم و میشم.
دیگه اسپید برام جذابیت نداره و زیاد باهاش حال نمی کنم.
و مرتضی جان تو تریبال باز هایی که دیدی یکیش ممد بوده یکی علی : دی و خودتو با اونا مقایسه میکنی لول
من با navid the great , Sooks , roy , philp , david,danger, ihavenomercy ,nunn , ... بودم و همه چیو از همه اینا پرسیدم و همه رو انتحان کردم و الان به جرات می تونم بگم از همشون بهترم و همشون اینو قبول دارن و ...
تابستون ایشالله پیشرفت منو میبینین ... و تغییراتو خودتون احساس می کنین :)
من امروز دارم می رم دانشگاه و دسرسیم به نت ... :(
خوش باشین :)
چرت و پرت چرا ميگي رنك 500 بودم و نيروهام هم 2 برابر تو بودشنقل قول:
منظورت رنک نمی دونم چند ده هزار بود؟
که 1000 ال سی داشتی و مردن و تا 2 ماه گریه میکردی و با من قهر کردی و خیلی و های دیگه که بیخیال .
تو اگه بازيكن بودي كه چهار تا نوب نميتونستن كليرت كنن ( اونم توي مقالم ليدر )
بهتره با يكي كل كل كني كه سابقتو ندونه !
سعيد تو كه ميدوني نميتوني اصلا با مرتضي رقابت كني چرا چرت و پرت ميگي !نقل قول:
بازم تو داري چرت و پرت ميگي نه من و مرتضي كه انقدر ميگي چرت و پرت نگين !نقل قول:
این همه اسپید منظورت 3 تا اسپیدیه که بازی کردم و توشون رنکای عالی آوردمه ؟
من نميخواستم چيزي بگم و بعد از اون ماجرايي كه كلي از پست ها پاك شدند ديگه بي خيال دعواي شما بين علي و سعيد ( درست يادم نيست سعيد بود يا نه ) شدم ولي الان باز داري دهن كجي ميكني !!
مرد حسابي تو كه بازيكن نيستي
به خدا اگه من جاي تو بودم و فقط يه نفر بهم ريسورس و ساپورت ميداد رنك يك كه خوبه !!! رنك .... ميشدم !!!
من ، بهروز ، سولجر توي هر اسپيد انقدر بهت ريسورس و نيرو ميداديم آخرش هم عين پخمه ها يه دليل مضحك مياوردي كه اينجوري شد من نوبل شدم !
هيچ پخي هم نشدي !
سعيد از من ميشوني كلا به برد فكر نكن !! فقط سعي كن توي اون چند ساعتي كه مونده تا اسپيد تموم بشه كلا از نقشه پاك نشي !!!!نقل قول:
حالا گمونم تو داری جو رو آماده می کنی که تو مسابقه که باختی بگی من نبودم و تو اسپیدو کامل بودی : دیییییییییییییییییییییییی ییی
ارزو بر جوانان جاهل عيب نيست !!!!نقل قول:
من تو هر اسپدی بازی کنم 100% می تونم رنک 1 بشم و میشم.
سعيد باز جرف اضافي ميزنينقل قول:
و مرتضی جان تو تریبال باز هایی که دیدی یکیش ممد بوده یکی علی : دی و خودتو با اونا مقایسه میکنی لول
خوبه از ورلد 32 به بعد توي هر ورلدي كه تو بودي اكثرا من هم بودم
هميشه من به چند تا ويليج ميرسيدم در صورتي كه تو توي همون يكي ميموندي بعد ميگفتي ! آخ !! آخ اخ اخ !! اينجوري شد نوبل شدم !! آخ اخ اخ اينجوري شد كلير شدم !! ولي من بازيم خيلي خوبه ها !! منو دست كم نگيرين !!
من بجز ورلد 42 كه بجز شانسي محض آوردم و كلير شدم با اون همه نيرو توي هيچ ورلد ديگه اي كه ليدر و يا بارون و ... بودم نوبل و كلير نشدم و به 6-7 روستا رسيدم بعد ول كردم ...
مهدي رو هم بهشون اضافه كن !! :دي ( اون مهدي نوبه كه بازي بلد نبود !! مستر فكر نكنم تو بشناسيش ولي علي و سولجر ميشناسن ... )نقل قول:
من با navid the great , Sooks , roy , philp , david,danger, ihavenomercy ,nunn , ... بودم و همه چیو از همه اینا پرسیدم و همه رو انتحان کردم و الان به جرات می تونم بگم از همشون بهترم و همشون اینو قبول دارن و ...
بازم ميگم هيچ پخي نيستي !! :دينقل قول:
تابستون ایشالله پیشرفت منو میبینین ... و تغییراتو خودتون احساس می کنین :)
الكي وقت منو هدر دادي كه بيام و به اين چرت و پرت هات جواب بدم :دي
لول
مرسی محمد جون.
ممنونم که این همه با احترام جواب دادی :)
من حرفی ندارم.
هو فان مای دارلینگ.
خودت براي خودت احترام نذاشتي !!
بعدشم ... حرفي ديگه نداري كه بزني !!
موفق باشي !!
نميخواستم هيچ وقت اين رو توي فروم بگم ولي سعيد مجبورم كرد
حقايق ورلد 38
اون موقع كه تازه ورلد شروع شده بود ( خرداد سال 88 ) سعيد و دوست مهرداد كينگ كلي دهن پر كرده بودند كه ما داريم توي اين ورلد مياييم و كلي سر و صدا كردند
ترايب ساخته شد ، مهرداد و سعيد دوك بودند و ترايب رنك يك با مكس عضو !! 5 روز بعد مهرداد و سعيد دعوا كردند و به مشكل خوردند و سعيد از ترايب جدا شد و ترايب جديد زد
سعيد چند تا از ايراني هارو از ترايب مهرداد با چاپلوسي آورد به ترايب خودش و شروع كرد ضد حال زدن و كلي هم دهن پر كرد اگه من فقط و فقط ايراني هارو داشته باشم ميتركونم
مهرداد هم گفت ايراني هارو ميخواي ؟ بيا من ترايب رو ديسبند ميكنم و ايراني هارو اينوايت كن
ترايب رنك يك ديسبند شد و ايراني ها رفتند ترايب سعيد ، ترايبي كه قرار بود با ايراني ها رنك يك بشه !!
يه مدت اوضاع خوب بود چون جو هنوز آروم بود ، سعيد يه هفته بعدش به خاطر امتحانات و ... رفتش و اكانت رو سيتر كرد و صفا رو دوك كرد ، البته دوك مخفي و يه خارجي بارون بود
ترايب پسرفت ميكرد و به دستور سعيد تعداد عضو نبايد از 40 بالا تر ميرفتش كه از 90 هم بالا تر رفت !
حالا سعيد اومد ... داستان از اينجا شروع ميشه
سعيد دوك ترايب اكانتش رو گرفت و شروع كرد به بازي
حدود 2 هفته گذشت و من پوينتم 3000 بود و سعيد 2000
دقيق يادمه كه نيروي من يك و نيم برابر نيروي سعيد بود و اين رو چند بار توي ميل با هم ديگه بررسي كرديم كه كي بيشتر نيرو داره
سعيد چون دوك بود و خيلي هم كرم داشت و به مردم متلك مينداخت شروع كردند حمله كردن بهش ...
چپ و راست بهش حمله ميشد و سعيد هم ديگه كلير شده بود
من داشتم روستاي سومم رو نوبل ميكردم در حالي كه سعيد 3000 پوينت داشت ( مثل همه ي ورلد ها روي اين پوينت نوبل ميشد ! )
من بايد حتما نوبل من رو سر ساعت 3 نصفه شب ميفرستادم وگرنه روستا توسط يكي ديگه نوبل ميشد ...
سعيد هم كه هميشه شبا بود بهش گفتم و گفت حتما ، چرا كه نه عزيزم ، تو نوبل كني انگار من نوبل كردم
منم پسورد اكانتم رو بهش دادم كه روستا رو برام نوبل كنه
صبح كه پا شدم و اومدم ، ديدم كه روستاي جديد رو گرفتم و با موفقيت نوبل شده ، رفتم فارم كنم ديدم اي داد بي داد يك دونه نيرو هم نيست ! ميل هارو چك كردم و ديدم كه سعيد يه ميل بلند و بالا داده كه منو ببخش و اينو به كسي نگو و من مجبور شدم نيروهاتو بفرستم براي حمله چون نيروهاي خيلي خوبي داشتي و نتونستم جلوي خودم رو بگيرم !!
ديدم كل نيروهام رو براي كسي فرستاد كه داشت بهش حمله ميكرد و بعدش من اومدم توي فروم گفتم ( اينجا ) و سعيد هم درجا يه پست داد كه من از ديشب تا الان 8 صبح براي تو بيدار موندم منو ببخش و ...
زد اكانت رو له كرد بعد ميگه ببخش !
خب ، من رفتم به صفا كه دوك دوم ترايب بود گفتم و باورش نميشد و ميگفت كه از سعيد بعيده !!
به مهرداد كه يكي از حرفه اي ها هم بودش گفتم ( GeneralM نه اون مهرداد دوست نوب سعيد ) اونم باورش نميشد
ريپورت رو براشون فرستادم و داشتن شاخ در مياوردن !!
بعد از اون نيروهام به روستاي طرف رسيد و برنگشت !
كل نيروهاي طرف رو كشتم و نيروهاي خودمم هم همشون مردند ... من واقعا ديگه نا اميد شده بودم ...
از يه طرفي مهرداد و صفا بهم فشار مياوردند كه ترايب رو بهم نريز و اين چيزارو با عكس و ... توي ترايب نزار كه جو به هم بخوره منم گفتم باشه و رفتم توي ترايب دشمن ترايب سعيد
از اونجا سعيد به پيراتيس گفت بياد با من حرف بزنه تا من برگردم
پيراتيس اومدش و متقاعدم كرد و گفتش كه اعضاي ترايب برات ريسورس ميفرستن تا برگردي و همه ي خسارتت جبران ميشه و عين روز اول ميتوني ادامه بدي ...
من واقعا برام عجيب بود كه چرا بچه ها جور سعيد رو بدن !!
من برگشتم و ديدم كه توي فروم ترايب تاپيك زدن و گفتن كه من فداكاري كردم !!!!!!!!!
سعيد هم قبلش يه ميل داده بود كه محمد ، چرا اين كارو كردي و از ترايب خارج شدي ....
ميتونستيم توي ترايب برات تاپيك بزنيم كه تو فداكاري كردي و جون دوك رو نجات دادي و !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه كسي نيست بگه كه تو چه حقي داشتي با نيروهاي من بازي كني !!
بعدش هم برگشتم به ترايب ، دوك ترايب عوض شد و سعيد رو بركنار كردند
سعيد خودش كه در آستانه ي نوبل شدن بود ، با اين كارش فقط تاخير ايجاد كرد و بالاخره بنش هم كردم !!! :31:
نميخوام بيشتر از اين طولاني بشه !!
اين كل ماجرا هاي ورلد 38 بودش و ترايب سعيد
اين پست رو هم سيو ميكنم تا بعدا جايي سعيد حرف زد اين رو بزارم !!
من نميدونم باز چرا هر دفعه ايراني ها به اين دو نفر اعتماد ميكنن و ترايبشون رو ميدن دست اين دو تا ادم كه بازي بلد نيستن بكنن چه برسه به ترايب داري !!
جالب اينه كه بعد اين قضايا ، تصميم گرفته شد روي همه ي اينا روپوش گذاشته بشه و منم چيزي نگفتم تا بچه ها با سعيد لج نشن ...
البته نصف حقايق رو اون موقعي كه عصابي بودم گفتم ولي الان ديگه همشون رو ميگم تا جاي حرفي براي سعيد باقي نمونه ... واقعا من اگه جاي سعيد بودم ميرفتم و با يه يوزر جديد ميومدم تا كسي منو نشناسه !!
ختم كلام
مطمئنم سعيد الان اين پست رو بخونه يا خودشو ميزنه به نخوندن يا فحش ميده ولي من پستمو سيو ميكنم تا هر موقع حرفي زد پستم رو بهش نشون بدم !!
نه من نه علی و نه محمد فک مطمئنیم اینو به شوخی نگفتینقل قول:
یعنی شما نفهمیدی من اون جمله رو به شوخی گفتم مرتضی جان ؟ : دی
اما اینو جدی میگم...
می دونی مشکل تو چیه؟ همونطور که علی گفتی غرور کاذبی داری. فک می کنی بقیه استعداد ندارن و در حد احمق هستن و خودت با استعداد ترین ادم روی زمینی.
اینو بگم تو انگشت کوچیکه ی صفا و کمال هم نمیشی .
کمال اولین باری که بازی کرد ورلد 10 بوده و همون موقع هم شاخ ترین بازیکن کانتینتشون شد.
بعد اومد ورلد 12 بدون کو پلیر درست برعکس تو بازی کرد و شد رنک 1 ورلد برای تقریبا یک سال.
بعدشم یه فروم زد که من خسته شدم و این ورلد ملالت اور شده ئ رفت ورلد 21 فک کنم. همون جا هم برای مدت زیادی رنک 1 بود. من کلا 3 ورلد رو می شناسم که کمال بازی کرده و همین سه تا بوده
ولی تو چی؟ این هم ورلد بازی کردی. ادعات زمین و اسمان را برداشته. در اکثر مواقع 24 ساعته داشته اکانتت بازی می شده. از همه تا اونجایی کو تونستی کمک گرفتی ولی تو کدومش تعداد روستاهات به 10 تا رسیده؟ همین ورلد اخری که بازی کردیم. این ihavenomercy که این همه بهش می نازی یه مولتی اکانتی بیش نبود؟ با مولتی هاش تا خرخره ساپورتت نکرد؟ ریسورس از برو و بچز نمی گرفتی؟
سعید تو خیلی حرف می زنی ولی ما هیچی ازت ندیدیم. بازم ادعا می کنی بهترین بازیکن تو تریبال از میان 300 400 هزار نفر هستی
احاحی منو سیاه نکن. تا حالا 100 تا راند بازی کردی. فقط اونایی که نوبل نشده به همه پی ام می دادی و صداشو در می اوردینقل قول:
ین همه اسپید منظورت 3 تا اسپیدیه که بازی کردم و توشون رنکای عالی آوردمه ؟
من بعد 4-5 ماه 3 تا اسپید بازی کردم :) اگه به این میگی وقت آزاد خیلی زیاد ...(اینم بین دو ترمم بود)
ولی فکر کنم چون دیدی تو سه تا اسپید رنک آوردم گمون کردی 300 تا ازی کردم و تو ستاش ... : دیییییییی
نه خوشگلم نه. همون سه تا رو فقط بازی کردم :)
نه حاجی من در مورد دانشگاه ه هیچی ادعا نکردم. در ضمن اینم بهت بگم که اینجا همه به عربی صحبت می کنن و فقط در زمان درس دادن استادا به انگلیس تدریس می کنننقل قول:
خوشگلم رفتی تو 4 تا عرب درس می خونی می خوای فارسیم بت بگن؟
خوب یا انگلیسیه یا عربی !!!!
حاجی از قدیم می گن دروغ گو حافظه نداره. اونجوری که خودت تعرییف می کردی تدریس قراره به انگلیسی باشه ولی بچه ها اعتراض می کنن و استادا به فارسی تدریس می کنن. خودت اینو نگفتی؟!نقل قول:
واسه من زور داره که تو ایرانم و انگلیسیه همه چی هم درسا هم جزوه هم کتاب و هم امتحان ...
هر چی باشه تو اونجا که زندگی می کنی انگلیسی حرف می زنن والله من اینجا با مردم فاری حرف می زنم : دی
بعدشم معموله که تا حالا دبی نیومدی. اینجا یعنی دبی 70 80 درصد جمعیتشو هندی و چیمی جماعت تشکیل می ده.
این دو ملیت هم به مزخرف ترین لهجه ها معروفن. یعنی عملا برای خودشون یه زبان دیگه ساختن. تو می تونی کسایی که تو انگلیس یا امریکا زندگی می کنند ازشون توقع فول انگلیسی صحبت کردنو داشته باشی.
مطمئنم کسایی که اینجا می یان به خاطر همین لهجه های مزخرفی که اینجا صحبت می شه همون نصفه انگلیس رو هم از یادش می ره. مگه که این خیلی خر پول باشی و با اروپایی ها بپری
:27::27::27::27::27: نکنه واقعا فک کردی من از پشت کوه اومدمنقل قول:
من تاحالا تو اسپید به کسی حمله نکردم که نباشه پای اکانتش.
اتفاقا قبل حمله بهش میل میزنم و بهش می گم مثلا سر فلان ساعت حمله شروع میشه و اون جوا ب میده و ...(اینو تازگیا انجام میدم) : دی
این توهمته. فک می کنی فقط خودت تریبال بازی می کنی؟نقل قول:
والا نصفه اینایی که می گی مولتین :31::31::31::31::31: .IHAVENOMERCY که گندش دراومد و بن شدنقل قول:
اونایی هم که مولتی نیست اینقدر تواضع و بلندمنشی دارن که نیان کل کل کنن. اونوقت تو فک می کنی از هموشون بهتری؟ همین sooks الان رنک 60 70 ورلد 42 هست و باهاش در ارتباطم. خیلی متواضع هست. ولی تو بد برداشت می کنی
این قشنگترین چیزی که تو چند صفحه ی اخیز شندیم. خیلی پر محتوا بودنقل قول:
عطر آن است كه خود ببويد نه آنكه عطار بگويد !!
خسته شدم اینقدر نوشتم صب کنین بقیشو بعدا می نویشم :31::31::31::31::31:
بابا اینقدر می نویسین که چی بشه؟
تهش میاد 4 تا چرت و پرت میگه میره دیگه.
اصلا چرا انقدر با سعيد بحث ميكنين !!
اوندفعه اي هم همين شد كه همه پست ها پاك شدش !! همه ميدونن سعيد هيچ پخي نيست !!
من همون اول هم با اكراه باهاش گفت و گو ميكردم ... بعد ديدم تو يكم ازش تعريف كردي خواستم ادش كنم ولي نتونستم !! خيلي زبون دراز هست و زبونش تيزه !!نقل قول:
محمد در مورد علی (پرشیا) هم حق با تو بود. من نشناخته بودمش. بعد از اون همه کمکی که بهش کردم و دستشو گرفتم (حتی به چیز هم ازش نخواستم) اینو تو بازی گرفتم
هميشه توي انتخاب دوست دقت كن ... مثلا من الان دوستاي صميميم توي ايروپابليك گلد ميخوام براي ارتقاي كارخونه برام بي منت ميفرستن ... مثلا همين كارخونه كيو4 رو هم يكي از دوستان 120 گلد فرستاد ...
كاملا تاييد ميشه !!نقل قول:
عزیزم بازی رو خیلی جدی گرفتی. بازی ارزش توهین به رفیقاتو نداره. در یک کلمه بگم برات واقعا متاسفم. خیلی نا امیدم کردی. حالا که می بینم هیچ فرقی با علی (پرشیا) نداری. همون غرور کاذبو داری و به همون خودخواهی و بد دهنی علی هستی
من تا حالا هر کی به بدترین نحوم که با هام صحبت کنه سعی می کنم با نرمش و ارامی هر چی تمام تر جوابشو بدم. حتی بدترین دشمنام
ولی اینکه به دوستا و رفیقات یه همچین توهین هایی بکنی رو من نمی تونم تحمل کنم. اگه می تونی عین بچه ی ادم بیای کل کل کنی بسم الله
اگرم نمیتونی لطفا دیگه پست نده
وقتي جنبه ي گفت و گو نداري چرا ميايي تالا گفت و گوي پي سي ورلد ؟؟؟
بايد انقدر فحش بشنوي تا جنبه پيدا كني !! همين شما ها انقدر منو مسخره ميكردين كه آخرش هم از خودتون بازيم بهتر شد :|
من مطمئنم تابستون باز ميخواد ترايب بزنه !!نقل قول:
بابا اینقدر می نویسین که چی بشه؟
تهش میاد 4 تا چرت و پرت میگه میره دیگه.
اين صفحات رو سيو ميكنم تا به موقعش ... شما هم ميتونين سيو كنين چون ممكنه كامپيوترم يهو بپره و ... !!
مطمئنم تا اون موقع همه چيز فراموش ميشه و باز سعيد مياد و همه چيو به لجن ميكشه !!
درسته .... :دينقل قول:
شاید دیدن حجم پستت زیاده دیگه ادغام نکردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر پست ها رو نخوند تا پاک شد.ای بابا.
اسپم ها پاك شد ولي پستاي اصلي هست ... بجز يك پست من كه بلند و بالا بود !
پست منم که بلند بود پاک شده.اولین پست بود اون.