اینم سرعت دانلود تک لینک.... کلا سرعت زیر 290 نمیومد با منیجر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود تک لینک.... کلا سرعت زیر 290 نمیومد با منیجر ...
اگه مطمئن میشدم که اینترانت فن آوا تو همه شهر ها فعال شده منم مخابرات رو تبدیل میکردم به فن آوا:n02:نقل قول:
یک مگ مخابرات - نامحدود
سرور داخلی :
سرور اجنبی :
:n03::n03:
2 مگ حجمی مخابرات .از وقتی که زیرساخت فروش پهنای باند به مخابرات رو قطع کرده سرعت من هم توپ شده .فقط ای کاش داون استریم رو کمی بالاتر میبستن تا حقی از من ضایع نشه.:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین سرعتی با سرور داخلی به چه دردت میخوره ؟نقل قول:
من شبانم از سرور های داخلی 1مگ بر ثانیه میگیره ولی سرور خارجی 100 تا !
ولی آخرش هیچی دانلود نمیکنم . :n19::n08:
10 15 سایت خیلی خوب پیدا کردم که روو سرور داخلی انیمیشن و فیلم و برنامه خیلی خوب گذاشتن ... باز بهتره از اینکه جفتش محدود باشه روو سرعت واقعی ... الان خیلی از شرکتا هم داخلی و هم خارجی رو محدود میکنن روو سرعت واقعی ... :n02:نقل قول:
خب با ماهی 15 تمن اونم نامحدود چه توقعی میره خارجی هم بشه 300 ... اون وقت ماهی 300 400 تمن سر کیسه رو شل کنی :n08:
آره ... بستگی به شهر داره ... الان این اسما فن آوا هست ولی کلا پهای باند رو از شرکت سپنتا میگیره ... فکر کنم فقط شیراز اینجوریه ... بقیه دوستان اگه اطلاعی دارن در این رابطه بگن ... من خودم کلا به خاطر قیمت ارزونش رفتم و اطلاع نداشتم اینترانش فعاله ... قیمتای نامحدودش توو مایه های مخابراته ...نقل قول:
بی صبرانه منتظر تست قزوین جون هستیم :n19: