من دیروز تغییر دادم مشکلی نبودنقل قول:
یه غلطی کردم رفتم 2 مگ. خیلی اشغاله
Printable View
من دیروز تغییر دادم مشکلی نبودنقل قول:
یه غلطی کردم رفتم 2 مگ. خیلی اشغاله
همچین چیزی با این نام نیست، پیشتر مربوط میشه به نوع و محدودیت فایروال مودم که فقط نمویدونم تو کدام قسمت بود که عوضش کرد.نقل قول:
من نمیدونم چرا اینقدر شما از دانلود مینالید....
منکه 512 دارم سرعت دانلودم 90-110 هست! دیشب که 110-120 هم رسیده بود (ماشالله)
مشکل من اینکه حوصلم نمیگیره چیزی رو دانلود کنم اصن چی دانلود کنم؟
خوب بهترین فیلم هارو که میرم از دوستم به صورت رایگان میگیرم با کیفیت عالی
ترانه ها هم که من صدای هر غازی رو گوش نمیدم که هرکی از ننش قهر کردو رفت خواننده شد بگیرم دانلودش کنم!
نمیدونم شما چی دانلود میکنین!!
سلام
یه پرسش از کسانی که اشتراک را تمدید میکنند. شما چه موقع اقدام به تمدید میکنید؟
چون من یکبار که تمدید کردم باقیمانده طرح قبلی از دست رفت (البته زیاد نبود؛ ولی به هرحال حساب میشه)
برای اینکه تو اینترنت فقط فیلم و موزیک نیست خیلی چیزهای دیگه هم هست.نقل قول:
من که خیلی وقته دیگه فیلم دانلود نمی کنم اهل موزیک هم نیستم ولی همین الان تو idm نزدیک 3 گیگ برنامه تو صف دانلود هستند.
سلامنقل قول:
وقتی سرویس تموم شده اینکار رو می کنم
فرقی هم بین تمدید و تغییر اشتراک نیست
شما کدوم شهری؟نقل قول:
من چون برنامه نویسی میکنم دانلود برام خیلی مهمه + فیلمای آموزشی زیاد میگیرم + آهنگ هم انگلیسی گوشی میدم. دی:نقل قول:
اهوازم , اينجايي كه من هستم(كوي عابدي) سرعت خوبه ولي مثلا كيانپارس مبين نت رو تست كردم افتضاح بودنقل قول:
نقل قول:
فیلمای روز با کیفیت 1080P Full HD
شاهکارهای دنیای سینما دوبله و بدون سانسور با کیفیت 1080P Full HD :دی
نرم افزارهای روز دنیا ( فتوشاپ CS6 و ... )
سیستم عامل های روز دنیا ( ویندوز 8، لینوکس اوبونتو 2012 و... )
پکیج های آموزشی ( برنامه نویسی، گرافیک، موسیقی و... )
از هر ننه قمری که خواننده می شه متنفرم! تا جای ممکن گلچینی از ناب ترین ترانه های قدیمی و روز با حداقل کیفیت 128 به همراه ویدئو کلیپ های با کیفیت 1080P Full HD دانلود می کنم هر سبکی به ویژه الکترونیک، سول، متال، سیمفونیک متال، پاپ و راک
کافی هست؟ یا بیشتر بگم؟؟؟ :دی
اون دانلودهای به خطا خورده ای رو هم که می بینی نتیجه تعویض مداوم IP در شب توسط شرکت هست!!! :13:
سرویسم هم 1 مگابیت هست و سرعت دانلود معمولا شبا خوبه ولی اوایلش بدجور افت می کنه که اصلا در خور پولی که می گیرن نیست!