[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوره سرعت
(کیلوبیت بر ثانیه) حجم ترافیک کل دوره
(گیگابایت)قیمت
(ریال)ماهانه
۱۲۸۵ ۲۲۰,۰۰۰ ۱۲۸ نامحدود ۴۴۰,۰۰۰ ۲۵۶ نامحدود ۴۸۰,۰۰۰ ۵۱۲ نامحدود ۶۰۰,۰۰۰
ایرانسل که کلا" تعرفه هاش همه جا یکسانه !
بلهنقل قول:
هرگز ایرانسل نخرید تعرفه ها خیلی گران شده و فقط توی خوزستان دیگه 128 و 256 و 512 و فقط نا محدود داده می شود و هزینه ها ماهیانه بالای 60 هزاره و تهران و البرز فقط تا سرعت 512 یکساله داده میشه و
باقی استان ها فقط 1 و 2 مگابایت داده میشه .......... نخرید بدبخت میشید و سرعت شبانه و روزانه افتضاحه .........
بعنی الان استانای دیگه نامحدود نداره؟نقل قول:
با سلام ماهیانه 512 رو یک گیگ اضافه کرده و شده 27 هزار تومان من این ماه فکر کنم 23 تومن و خورده ای دادم.در ضمن من هم 512 دارم و از فیلتر شکن ultra surf و freegate استفاده می کنم .یک ماه بیشتر هم هست که از این فیلتر شکن ها استفاده می کنم مشکلی هم ندارند در گوگل جستجو کنید براحتی در درسترس هستند . البته اگه از ultrasurf استفاده کنید بهتر است.ایرانسل اومده بسته افزایشی یک گیگ رو هشت هزار تومن کرده در صورتی که توی adsl با هفت هزار و دویست تومن ادم می تونه دوگیگ بگیره تازه با 100 هزار تومن ادم می تونه یک مودم adsl بگیره که وای فای هم داشته باشه تا ایرانسل داره گوش بری می کنه .توی adsl سرعت بیشتر از سرعت خودت به ادم می ده تا ایرانسل شب و روز سرعت یکی هست.تعرفه ها ش هم که بسیار بالا است.رفتم adsl ثبت نام کردم سرعت دو مگابیت 44 هزار تومان در صورتی که ایرانسل همین سرعتو می ده 66 هزار تومان مودم وای فای هم که دویست هزار تومن. چون خطم فیبر نوری هست می گن دو ماه طول می کشه تا adsl وصل بشه وقتی وصل شد از ایرانسل می رم. اینم برای ایرانسل :n22:
قراره ما هم از اینجایی که هستیم جابه جا بشیم، ان شالله یک ماه دیگه منم میرم ADSL میگیرم از شر وایمکس راحت میشم با این تعرفه هاش.نقل قول:
سلام.. خواهشا به سوال من پاسخ بدید.
من به ناچار مجبور شدم وایمکس یو اس بی دوستم رو قرض بگیرم که دو ماهی میشه روش تعرفه نیست. ولی یوزر نیم و پسوورد که میزنم برنامه در حالت connecting میمونه. انتن هم چهل درصد هست.
حتی روی حالت بدون یوزر و پسپوورد هم همینطوریه.کسی میدونه باسد چی کار کنم؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستان، یورز نیم همون شماره ایه ک با 0941 شروع میشه؟ پسورد شناسه پرداخته؟ لطفا راهنمایی کنید!!!
اگه میخوای وارد حسابت بشی 0941 و پسوردو وارد کن .... وقتی وارد حساب کاربریت شدی قسمت اطلاعات حساب شناسه پرداختو زده ( پسورد شناسه پرداخت نیست )نقل قول: