نقل قول:
مال من تو لیست نبود 94205 شماره سریال منه یعنی حتما دیگه Lite on هستش؟
این فتحی کجاست؟ من کرمانشاه هستم فکر نکنم اینجا کسی بتونه این کارو انجام بده!نقل قول:
نقل قول:
این فتحی کجاست؟ من کرمانشاه هستم فکر نکنم اینجا کسی بتونه این کارو انجام بده!نقل قول:
همیشه سعی کنید از جای مطمئن خرید کنید.نقل قول:
یه ضرب المثل انگلیسی میگه :
هنوز اونقدر پولدار نشدیم که جنس آشغال بخریم.
فتحی تو تهران هستش شما میتونید بهش زنگ بزنید و هماهنگ کنید اونوقت دستگاهتونو با تی باکس براش بفرستید تا اپدیت را براتون انجام بده وقتی اپدیت کرد دستگاه را براتون با تی باکس میفرسته.نقل قول:
این فتحی کجاست؟ من کرمانشاه هستم فکر نکنم اینجا کسی بتونه این کارو انجام بده
ببخشید این همه سوال می پرسمنقل قول:
Next GN این کارو انجام نمیده؟ این فتحی شماره و آدرس سایتش رو میشه بدین؟
دوستان عزيز من يك پيشنهاد براي راحت تر شدن كار داشتم كه بهتره سوالات رايجي كه پرسيده ميشه و تكراري هم يك نفر به صورت كامل بنويسه و در يك پست قرار بده ( البته بهتر بود در پست اول بود كه فكر نكنم امكانش باشه ) چون من نصفه سوالات رو كه نگاه ميكنم همش چيز هاي تكراري هست و براي آسان تر شدن كار بهتر يكيك از دوستان تمام سوالات رايج يا قسمت هايي كه بيشتر سوال ميشه رو توضيح بده
بازم تشكر از دوستان عزيز كه با اين كه سوالات زيادي پرسيده ميشه سريع جواب داده ميشه :11:
این هم سایتی هست که فروشگاه فتحی (همایون) درش فعالیت میکنه:نقل قول:
شما که در شهرستانید باید از همین فتحی استفاده کنید.کد:http://forum.persiantools.com/t130505.html
سلام
برای xbox من مشکلی پیش آمده که بازی army of two 40 days رو اجرا نمیکنه موقع اجرا می گه باید آپدیت بشه و وقتی آپدیت می کنی آواتار ها تاریک میشه و باز هم میگه باید آپدیت بشه/
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
سلامنقل قول:
این پیشنهاد شما توسط بنده , آقا پدرام,نوید و ... در صفحه های 500 الی 600 مطرح شد , و من نشستم اکثر سوالات رو جواب دادم و
نوید زحمت کشید در صفحه ی اول قرار داد , الان هم دوباره یکسری سوالات پیش اومده که باید یکی زحمت نوشتن و یکی
زحمت قرار دادنش رو بکشه. از زمانی که نوید از همکاری در اومده دیگه کسی بخار انجام این کار هارو نداره.واسه همین دیگه
ما هم بیخیال شدیم.
بله ، چون شمار سریال شما جدید تر از لیست هستش ، پس یعنی سری تازه ساخته و در نتیجه درایو لایت آن هستش البته از اون عکس اون بالا هم میتونید کمک بگیرید که سه تا درایو رو قرار داده .نقل قول:
من ایران نیستم ، خبر ندارم . ولی اون زمانی که بودم میرفتم توپخونه هر کاری داشتم برام انجام میدادند . فتحی رو هم نمیشناسم فقط اینجا اسمشو شنیدم .نقل قول:
این فتحی کجاست؟ من کرمانشاه هستم فکر نکنم اینجا کسی بتونه این کارو انجام بده!
درود بر همگی من این هاردمو پشتشو دیدم رو یکی از پیچاش لیبل هست ولی 7 رنگ نمیشه از nextgen خریدمش 120gb مشکی گفت از رو الیت برداشته .
یعنی هارد هک شدست؟ به قیافش که نمیخوره