خوب گویا همراه اخر دوسته همیشه نادوستتان بسته هاش رو تغییر و غیر قابل حضم گران و محدود را من بعد عرضه میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون ایرانسل همچنان قابل حضم تره.:n26:
Printable View
خوب گویا همراه اخر دوسته همیشه نادوستتان بسته هاش رو تغییر و غیر قابل حضم گران و محدود را من بعد عرضه میکنه:
همون ایرانسل همچنان قابل حضم تره.:n26:
اینم عیدی همراه اول
فعلا توی سیم کارت هاتون بگردید ببینید بسته ی همراهی خوب چی میده بهتون.
پارسال که سیستم باگ داشت که ما 7-8 سری بسته ی دو گیگ ماهانه ی صفر ریالی فعال کردیم.:n09:
هنوز تو بعضی از نرم افزار ها مثل سکه میشه بدون مالیات خرید
خیلی وقت مالیات نمیگیره این سکه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
لول: برا منم همین اس اومده، البته رزرو من 10 گیگ 180 روزس ولی جایگزینش همین بسته ای که به شما پیشنهاد شده به منم همینو داده.نقل قول:
الان راهی هست این بسته رزرو نپره و بشه فعالش کرد؟ ( الان اینترنت فعال دارم)
یعنی جوری با هم این دوتا اپراتور همراه اول و ایرانسل هماهنگ میکنند انگار مدیر هر دوتاشون یکیه.خیلی اسفناک هست این وضعیت.به این میگن فضای آزاد و رقابتی!!!
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
در اصل هم یکی هستنقل قول:
کل سیستم مخابرات
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
کلا سیستم توی ایران مبتنی بر رضایت مصرف کننده نیست، بر استثمارشه. خداروشکر مصرف کننده ها هم که اکثرا حالیشون نیست وگرنه نمیرفتن با پراید خودشون رو به کشتن بدن تو این جاده ها.نقل قول:
این وضعیت هم مدت طولانی ایه که اینطوری بوده، منتها هرچی جلوتر بریم بیشتر ملموس میشه برامون.
چجوری بگردیم؟نقل قول:
ظاهرا محدودیت ها به سرویس ها بلند مدت ختم نمیشه!
همراه اول در اقدام پسندیده ای
وقتی ببینه بسته شبانه به ظاهر نامحدود خریداری کردید و بکوب زدید دانلود
و سقف دانلود شبانتون بگذره توجه فرماید هر شب اگه بسته شبانه ماهیانه خریداری کرده باشید و سقف هر شب رو پر کنید
سرعت دانلودتون رو ال تی ای میاره خیلی خوش شانس باشید رو دو مگابایت یعنی زیر 20 مگابیت
بد شانس تر باشید میندازتتون رو تریجی که سرعتی کمتر از 10 مگابیت داشته باشید
حتی دیده شده no service هم زده شده و عملا انتن گوشیمون رو زده پریده! دیگر خط در گوشی در همون نقطه فول انتن میده!
خب لامصب یکی اصن سکته زد تو خونه مرد باید خط گوشیمون رو قطع کنی؟