برنامه ویرایش بازیکن در بیکام لیگ را میخاستم
Printable View
برنامه ویرایش بازیکن در بیکام لیگ را میخاستم
سلام
من یه ترینری میخوام که قدرت بازیکن تو bal بیشتر زیاد شه. تو 2009 همچین چیزی بود اما 2010 ندیدم
سلام ...
چطوری می تونم انلاین بازی کنم ؟
قسمت انلاین رو انتخاب می کنم ولی ترای اگین می ده .
ممنون میشم راهمایی کنید
:31: بله جیگر . برای بازی آنلاین شما باید این محصول رو به صورت اورجینال خریداری کرده باشید یا اینکه key بازی اورجینال باشه که حداقل 20 تومن آب میخوره و به این راحتیا تو ایران گیر نمیاد . هیچ پچی رو هم برای آنلاین ندیدم ( یعنی شاید باشه ) ولی شما که DSL داری می تونی همیشه خودتو آپدیت نگه داری و ادیت های جدید رو دانلود کنی .نقل قول:
چرا تو becom a legendوقتی بازی میکنم بازیکنام یه جوری انگار منگن ،خنگن خوب توپ نمیگیرن خوب پاس نمیدن من نیستم خوب بازی میکنن...من اینجوری احساس میکنم یا واقعا اینجوریه؟
راستش آره. ماله منم همینجوریه .هر کی که توپو میگیره واسه خودش کله رو میندازه و مثل . . . میره که اخرشم توپو لو میده. منم لج میکنم بهشون پاس نمیدم و تک روی میکنم. فک کنم هیچ راهی وجود نداشته باشه و این مشکل از بازیه .نقل قول:
سپاسگذارم.
فقط روی regular ، یکم قدرت بازیکنای حریف و خودی یکی هستنقل قول:
من 2 سال روی regular بازی کردم ، وقتی به اورال 77 78 رسید ، رفتم روی تاپ پلیر ، ولی همه کاره تیم خودم هستم ، هم دفاع میکنم ، هم حمله:21: ، همه عنوانا رو هم بردم
بازیکنای دیگه ، دروازه خالی رو میزنن تو اوت!
خیلی جالبه که teamwork من الان 95 هست ، در حالی که به ندرت به بازیکنای دیگه پاس میدم!:27:
راستی این رنکینگ تیمای ملیش جالبه ، با ایران رفتیم توی جام جهانی چهارم شدیم ، تازه توی رنکینگ به رتبه 47 صعود کردیم!:31:
کماکان احتیاج به این برنامه دارم . با تشکر از همه شما کاربران و دوستان گرامینقل قول:
نقل قول:اگه مشکل شما درخواست توپه که میتونید با دکمه L2 این کار رو در مود بال انجام بدین.نقل قول:
اگه منظورتون چیز دیگست, من متوجه نشدم
پاس که میدن ، ولی هم توی دفاع و هم توی حمله ، کلیت تیم ضعیفهنقل قول:
مدافعا مثل ماست ، مهاجما عین بز!:31:
مجبوری هم دفاع کنی ، هم حمله:19: