ممنونم الان سفارش دادم 8 مگابایت 3 ماهه ... اهل دانلود نیستم ... برای کارهای اینترنتی می خواستم ..
Printable View
ممنونم الان سفارش دادم 8 مگابایت 3 ماهه ... اهل دانلود نیستم ... برای کارهای اینترنتی می خواستم ..
من مخابرات دارم وضعیتش هی داره خرابتر و خرابتر میشه میخوام های وب بگیرم و یک سوالی داشتم اگر فشفشه 30 رو در 15 روز تموم کنم با خرید نیترو میتونم دوباره بخرم نیترو ها بیشتر از 5 روز نیست من باید چندتا نیترو بگیرم؟ تا به 31 روز برسه بعد بگیرم ؟ یا اگر نیترو بخرم مشکل خرید فشفشه حل میشه؟
من مخابرات دارم وضعیتش هی داره خرابتر و خرابتر میشه میخوام های وب بگیرم و یک سوالی داشتم اگر فشفشه 30 رو در 15 روز تموم کنم با خرید نیترو میتونم دوباره بخرم نیترو ها بیشتر از 5 روز نیست من باید چندتا نیترو بگیرم؟ تا به 31 روز برسه بعد بگیرم ؟ یا اگر نیترو بخرم مشکل خرید فشفشه حل میشه؟
سلام
من تازه ثبت نام کردم و وصل شده. ۴ تا فشفشه ۵۱۲ مگ یکروزه گفته بود میده برای ارسال مدارک. کد این فشفشه ها کجاست من وارد کنم؟
شما میتونی فشفشه های روزی 3 گیگ رو بخری، قیمتش یه مقدار بیشتر میشه که اونم بخاطر حجمی که داری بیشتر مصرف میکنیه...نقل قول:
بخشی داره به اسم بانک مجازی، تو اونجا هم میتونی کدهای تخفیفت رو وارد کنی، هم میتونی فعالشون کنی...نقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
فکر کنم منظورم را درست نرساندم. منظورم این بود کد ها را کجا بهم نمایش میده؟ خود کدها را می خوام. یک بار اول کار توی یک منو دیدمشون اما الان هرچی میگردم نیست! :(نقل قول:
این کدها رو تو وارد نمیکنی، های وب خود فشفشه ها رو بهت میده تو فقط باید فعالش کنینقل قول:
اگه هم هنوز بهت ندادن بخاطر اینه که هنوز پدارکت تایید نشده
برای استفاده کردن هم توی همون بانک مجازی میتونی فعال کنی...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
این داستان ، های وب مسخره اس اول پولو میگیرن تازه بعدش پیگیر میشن آیا میتونن سرویس بدن یا نه! بعد از کلی بحث آخر زیر بار نرفتن اول مشخص کنن میتونن سرویس بدن یا نه... و از سر ناچاری پولو واریز کردم ( برای خانه پدرم ) امیدوار که سرویس بدن و خانواده هم راضی باشن... خودم که هر روز داستان دارم با آسیاتک...
دزدی مدل جدید! با علم بر اینکه به فلان خط نمیتونن سرویس بدن از متقاضی پول میگیرن بعد از یک روز و پیگیری یادشون میافته نمیتونن سرویس بدن مثلا عذر خواهی میکنن بعد میگن تا ۵ روز کاری پولو برمیگردونیم... روزی از ۱۰۰ نفر بدین شکل پول بگیرن و تو حساب شرکت بخوابونن در ماه ببینید چقدر سود میشه... سرتا پای مملکت گل و بلبل شده..!
این روال طبیعی هست. متاسفانه سامانه مخابرات هر استان متفاوت هست و امکان اینکه در لحظه فروش ، کارشناس بتواند استعلام بگیرد وجود ندارد و استعلام ها توسط بخش دیگری انجام میشود. به همین خاطر این مشکل گاها پیش می آید.نقل قول:
در همه شرکت ها همین مشکل به شیوه های مختلف وجود دارد.