fanava.com اینجانقل قول:
Printable View
fanava.com اینجانقل قول:
یعنی میشه از طریق سایت؟ممکنه بفرستنت همون لقماننقل قول:
من اگه خطم pcm نشه احتمالا برم های وب بهتر از پارس انلاینه چون شبانه رو محدود نمیکنه الان بیشترا که رفتن پارس راضی نیستن و شکایت کردن تنظیم مقررات میگن به محض اینکه ساعت 2شد سرعت میاد پایین و وقتی شبانه تموم شد سرعتش میره بالا
فک نکنم دایورت کنن به لقمان. چون دیگه وقتی ثبت نام کنی همه کاراتو توی خود سایت انجام میدی و دیگه کاری با لقمان ندارینقل قول:
شما ساعت های وب رو نیگا کن ! 4 تا 7 صبح خب واقعا خاصه!نقل قول:
فکر کنم بشه دانلود ها رو گذاشت رو صف دانلود!:n13:نقل قول:
اره خب. با IDM میشه . حتی فک کنم میشه با یه برنامه ای سر ساعت کامپیوتر روشن شه و IDM هم شروع به دانلود کنه و بعدش خاموش شه PC .نقل قول:
فرضا با سرعت 500 ، از ساعت 4 تا 7 چقدر میشه دانلود کرد حداکثر ؟
خدا چه بدبختی گیر کردیم؟ نمیدونم مشکل از پشتیبانی هست یا مخابرات!
زنگ زدم که پهنای باند رو ببرن بالا، بعد از 4 ساعت، هم آپلود و هم دانلود رو روی 2مگ بستن :n04: سیگنال آپ رفته رو 8 و دان 23
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیری کردیم ها... میترسم فردا زنگ بزنم، فحش بده :n09:
میگفت که سیستم همه بزودی سیترا میشه... گفت 3-4 روز، ولی یادمه قبلا هم همین قول رو داده بودن :n24:
تو بایوس کامپیوتر یه قسمت هست تنظیم میکنی سر ساعت مشخصی کامپیوتر روشن بشه ولی به idm اطمینانی هست؟:n13:نقل قول:
اره. خودم قبلا با idm کار کردم خیلی خوبه. ولی به بایوس اطمینان نکن. سرچ کن برنامه های خوبی هست در این موردنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
وقتی دان استریم رو 2مگ ببندن همینه دیگه از 1.7بالاتر نمیره حالا ببین مال من چند بود که تا 3.5 مگ هم میرفت:n19:نقل قول:
یعنی چی؟یعنی همه منتقل میشن ضحی؟