دوست عزیز ممنون بابت جوابت
ولی فرق بین مزمن و ناقل چیه به کی میگن ناقل و کی مزمن؟
Printable View
نقل قول:
دوستان میشه یکم در مورد تجربه ی روز اول بگین؟ اینکه چه کارهایی مکنین و چطوره؟
آیا امکان این وجود داره که نتیجه ی کمسیون پزشکی زودتر از 25 روز به در خونمون ارسال بشه؟
اصولا بعد از پذیرش و دادن وسایل بهتون چند روز مرخص میدن ! ولی بازم بستگی داره کجا باشی من ارتش بودم بیرجند مرخصی رو بعد از 4 روز دادن !نقل قول:
دوستان میشه یکم در مورد تجربه ی روز اول بگین؟ اینکه چه کارهایی مکنین و چطوره؟
------------
خدا رو شکر که کارت پایان خدمت ما هم اومد همین الان ! خیلی زود اومد 29 رو از ترخیصم میگذره !!
با عرض سلام مجدد .نقل قول:
باز هم خدممتون عرض میکنم اگر بتونید خدمت رو به تعویق بندازید بهتره اگرم نندازید مرخصی میان دوره رو اینجا یه سری بزنید و بگید چطوره خدمت در ماه دی :((
به هر صورت من خودم خدمتم رو اینطور شروع کردم
روز اعزام....
ساعت 6 صبح از خواب بیدار شدم پدرم منو تا حوزه نظام وظیفه برد بعد اونجا شروع کردن به مرتب کردن بچه ها بر اساس پادگانی که افتاده بودن
وقتی نوبت ما شد گفتن خودتون برید پادگان :دی چون نزدیک بود از در حوزه نظام وظیفه اومدم بیرون هنوز پدرم ایستاده بود جریان رو بهش گفتم و اونم منو تا پادگان رسوند خداحاظی کردم و رفتم توی پادگان از اینجابه بعدش مربوط به داخل پادگانه ...
یه چند تا دژبان از همون بدو ورود شروع کردن به تنبیه کردن ما بشین برپا دادن بعد هم چند تا نکته گفتن و ازمون پرسیدن همه متوجه شدن؟؟ گفتیم بله!! یکی از دژبان ها در اومد گفت اینجا بله نداریم! باید بگین شهید خلاصه یه مشت مطلب دیگه توضیح داد و دست آخر از ما خواست که صلوات بفرستیم وقتی صلوات فرستادیم گفت اینجا که مسجد نیست! باید صلوات نظامی !! بفرستید!
خلاصه یه مشت توضیحاتی دادن و ما رو فرستادن بالا ... حدود یه ساعتی نشسته بودیم و هر کسی رد میشد(از بچه های دوره های قبل) میگفت اصفهان دو نفر :دی شهر کرد نبود :دی خلاصه هر کسی دنبال همشهری میگشت و بعضی ها هم که رد میشدن میگفتن بوی واکسن میاد :دی به هر حال یه چند تا از بچه های کارگزینی اومدن و ما رو بر اساس مدرک تحصیلی از هم جدا کردن و برامون پرونده ساختن خلاصه گفتن فعلا برید بالا فلان گردان همه رفتیم بالا بعد بهمون دو تا پتو دادن که انداختیم رو تخت خواب ها وقت نماز شده بود همه رو فرستادن نماز خونه ....
بعد که از نماز برگشتیم تقریبا وقت ناهار شده بود به همه یغلبی دادن و ناهار رو توی یغلبی خوردیم برای اولین بار :دی گفتن بعد از ناهار استراحت کنید تا بعد بیایم و مرتبتون کنیم
صبح روز بعدش ساعت 4.30 بیدارمون کردن گفتن برید وضو بگیرید اماده شین برای نماز ...
خلاصه تازه فهمیدیم که چه خبره ...
من که حتی باورم نمیشد باید شبا رو توی پادگان بخوابم :( ولی بیش از 50 شب ... توی پادگان خوابیدم:(
در کل من همیشه دپرس بودم توی آموزشی یادمه هفته اولی که تلفن گیرمون اومد و من زنگ زدم خونواده گفتن داریم میایم ملاقات گفتم اگر میشه یه روز دیگه بیاین که خیلی پام درد میکنه از بس که تنبیهمون کرده بودن نامردا:( از یه طرف هم خیلی دلتنگ بودم وقتی اسمم رو برای ملاقات صدا زد رفتم پایین پدرم رو دیدم ... بی اختیار اشک از گونه هام جاری شد بنده خدا پدرم هم گریه میکرد البته بعد از اون هم هر وقت میومد نمیتونست جلو خودش رو بگیره من به هیچ وجه بچه مامانی و لوسی نبودم ولی تازه قدر پدر و مادرم رو میفهمیدم ... (وقتی رفتین متوجه میشین ؛؛چرا؟؟ چون توی خونه اگر خدای نکرده غذای اون روز رو دوست نداشته باشیم آسمون رو به زمین میاریم البته بعضی هامون ولی توی پادگان اگر دنبال همون غذایی که به خمیر شباهت بیشتری داره ندویم ... گیرمون نمیاد و باید گرسنی بخوریم.. شاید بگید مگر بوفه نداره ... چرا داره ولی دسترسی به بوفه پادگان آموزشی از لمس کردن حرم معصومین هم سخت تره یعنی خیلی شلوغه :دی)
ادامه دارد... اگر بشه این پست رو اپدیت میکنم تا دوستان از دوره آموزشی اطلاع جامعی بدست بیارن.)
به مابعد از دوهفته مرخصی دادن :( ... اونم نه چند روز :( از ظهر پنج شنبه تا صبح شنبهنقل قول:
اصولا بعد از پذیرش و دادن وسایل بهتون چند روز مرخص میدن ! ولی بازم بستگی داره کجا باشی من ارتش بودم بیرجند مرخصی رو بعد از 4 روز دادن !
------------
خدا رو شکر که کارت پایان خدمت ما هم اومد همین الان ! خیلی زود اومد 29 رو از ترخیصم میگذره !!
داداش من که دکتر نیستم کهنقل قول:
اما در هر صورت تا جایی که من اطلاع دارم اگر کسی هپاتیت داشته باشه اما کنترل شده باشه و به کبد اسیب نزده باشه میشه ناقل
اما اگر بیماری انقدر پیشرفت کرده باشه که کبد رو درگیر کرده باشه مزمن شناخته میشه
با سلامنقل قول:
عزیز خدای نکرده اگر دوستتون واقعا این بیماری رو داشته باشن... که خیلی بد تر از خدمت هست ... دوستتون مبتلا به بیماری هپاتیت آ هستن که صد درصد هم معاف میشن اگر واقعا اینطور باشه
برادرا اولا این بنده خدا هپاتیت ب دراه نه آ
در ضمن من هم بهش گفتم که ناقله نه مزمن و اون سه تا مورد شرط ناقلا رو هم فقط یکی رو داره ولی دکتر نظام وظیفه که مطب داره بهش گفته که معافی این بنده خدا هم حسابی الان خر کیفه و لی میدونم که باید بره چون برادرم که پزشک این رو گفته و فقط موندم که این دکتره نظام وظیفه چی گفته؟