فکر کنم همون تاریخ جدید باشهنقل قول:
Printable View
فکر کنم همون تاریخ جدید باشهنقل قول:
نقل قول:ممنوننقل قول:
من قبلا شاتل داشتم دقیقا مشکلم همین بود حتی یکبار پول 30 روز رو دادم در حالی که 10 روز باقی مونده بود!
من در شهر دور افتاده هستم اینم دانلود از پنج شنبه تا ساعت 11 دانلود کردم البته شبها خاموش کردم اگه همیشه اینجوری باشه دیگه دلتو میزنه:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
اگه256 میگرفتم شاید سرعت تا 300 میرفت
خوابم تنظیم شد دیگه احساس کسلی نمیکنم:31:
البته من چند وقت پیش حدود 1 ماه تمدید نکردم و از پارس زنگ میزدن میگفتن چرا تمدید نمیکنید اگر نمیکنیدنقل قول:
سرویستون قطع میشه آخرش بعد از 1 ماه تمدید کردم..
قبلنا یکبار هم بود خسته شده بودم از اینترنت خودم بهشون زنگ زدم گفتم سرویسم رو جمع کنید بعد
جمع نمی کردن و د رحدود 1 هفته سرویسم وصل بود تو اون 1 هفته چند بار زنگ زدن گفتن جمع کنیم رانژرو؟
گفتم آره...خلاصه شانسم جمع نکردن و من یهویی پشیمون شدم و رفتم آنلاین پرداخت کردم آخه به کرک برای
بازی gta iv احتیاج پیدا کردم ... و بهشون زنگ زدم و گفتم من تمدید کردم سرویسم رو جمع نکنید ...
و اونها هم جمع نکردن..
کلا از این لحاظها خیالتون راحت باشه
با این که اکانتت نامحدوده ولی سعی کن از 12.30 تا 6.45 بزاری واسه دانلود چون کیفیتش بهتره.نقل قول:
سرعت 24 ساعته 220 ثابته صبح تا شب دانلود میکنیم فعلا تا ببینیم چی میشه:31:نقل قول:
سلام.امروز تماس گرفتم با نمایندگی اهواز واسه سرویس نامحدود،مسئول فروشش گفته باید تماس بگیرید با تهران اونا واستون پنل را تغییر میدن بهش گفتم چرا خودتون تغییرش نمیدید گفت:ما نمیتونیم تغییرش بدیم!!!!!!!بهش گفتم شهرستانهای دیگه این سرویس ارائه دادن گفت نه هیچ جا ارائه نشده!!!!!!!منم بهش گفتم ارواح ؟مت،بجنورد داده شیراز و تبریز سرویس دارن میدن.گفت ببخشید ما نمیتتونیم داشت ادامه میداد منم قطعش کردم.به معنای واقعی نمایندگی اهواز دزد ترین نمایندگیه.دوستان شما هم تماس بگیرید با نمایندگی ها ببنید چی میگن؟؟
مشتیییییییییییییییییییییی ییییییی:18:نقل قول:
یه مراعاتی بکن.چیزی هست که هنوز دانلود نکرده باشی ؟؟؟:31::31::18::18:
کل اینترنتو که گرفتــــــــــــــــــــی ییییی :31::31:
اقا دله مارو اب انداختی این شماره ی پارس انلاین توی تهران چنده؟
اینترنت رو این شخم داره میزنه به معنای واقعی :31:نقل قول: