تایید میشه.نقل قول:
من 3 روزه اینترنت ندارم. دست کم 100 بار امتحان کردم تو ساعت های مختلف ولی هنوز نتونستم ترافیک خریداری کنم. پشتیبانی هم زحمت کشیدن گفتن یه مقدار قطع و وصلی داره ولی مشکل خاصی نداره!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
تایید میشه.نقل قول:
من 3 روزه اینترنت ندارم. دست کم 100 بار امتحان کردم تو ساعت های مختلف ولی هنوز نتونستم ترافیک خریداری کنم. پشتیبانی هم زحمت کشیدن گفتن یه مقدار قطع و وصلی داره ولی مشکل خاصی نداره!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان خط من رو روی 5 مگ بستن .تا 8 مگ جا داره. کجا باید درخواست افزایش داد؟
قطعی سایت پلوتون به بیش از سه چهار ساعت رسیده . هرکس فن بیان قوی داره و زورش میرسه زنگ بزنه بگه آخه این چه وضعشه . من خودم زنگ زدم .
چند روز پیش ها تلفن خونه قطع شدنقل قول:
چند ساعت یعد وصل شد
از اون روز به بعد روی 10مگ کانکشن من گیر کرده پایین هم نمیاد
شب ها با سرعت 1.1مگ دانلود میکنه
امیدوارم تو ای ضمینه قططعی نداشته باشه در آینده
مگه نگفتن رو حداکثر 10 مگ میبندن والا خط من میکشه الان snr روی 12.5 .به پشتیبانی که زنگ می زنم اولا اصلا هیچی بارشون نیس ثانیا بعدش میگن دست ما نیس!!؟نقل قول:
اتفاقا مال من هم هم 12 13 بود بعد که تلفن قطع شد دوباره وصل شد رفته روی 30 دیگه سرعت پایین نمیادنقل قول:
پس این snr ربط به خط تلفن داره
حالا بیا یه کاری کن به Max Rate نگاه بکن این بعضی وقت ها میره بالای 10000
هر وقت مقدارش زیاد شد مودم رو ری استارت کن بعدش کانکشن 10مگ متصل میشه دیگه قطعش نکن تو کل روز و شب روی 10 مگ میمونه
من بعضی وقت ها چند روزه مودمو خاموش روشن نکردم چون روی 10مگ بمونه
دوستان عزیز دقت کنید اگر قرار باشه بی احترامی کنید یا مداوم یک سری از دوستان اسپم ارسال کنند این تاپیک بسته میشه مدیرت چندین بار اخطار داده لطفا رعایت کنید.
اقا ول کنید این حرفارو ....
یه سوالی داشتم مخابرات آپلودش رایگان حساب میشه ؟ آخه همه جا رایگانه !
نه خیر رایگان نیست !نقل قول:
من خطم تا 15 مگ میکشه ولی اصلا تاحالا نرفته رو 10 مگ ثابت رو 5 مگ وایسیده چه کنم؟نقل قول: