دوستان وایمکس 512 به هیچ عنوان هیچ ف ی ل ت ر ش ک ن رو پشتیبانی نمی کنه و صفحه ی ف ی ل ت ر باز میشه یا هیچ وا نمیشه ...
کمک فوری چه کنم ...
این در صورتیه که یک هفته پیش 128 داشتم همه چی وا میشد .................
Printable View
دوستان وایمکس 512 به هیچ عنوان هیچ ف ی ل ت ر ش ک ن رو پشتیبانی نمی کنه و صفحه ی ف ی ل ت ر باز میشه یا هیچ وا نمیشه ...
کمک فوری چه کنم ...
این در صورتیه که یک هفته پیش 128 داشتم همه چی وا میشد .................
با سلام من به یک نتیجه ای رسیدم اینکه وقتی بازی جام جهانی شروع می شه سرعت دانلود من به زیر 10 کیلوبایت می رسه و امروز که بازی نیست سرعت دانلود من نزدیک به 60 است قبل از شروع جام جهانی هم سرعتم 60 بود ولی از موقعی که جام جهانی شروع این جوری شده. یک نکته دیگه بعد از ساعت 3 صبح سرعت دانلودم به 60 برمی گرده یعنی صبح زود سرعتم همون نزدیک 60 است .می تونید خودتون چک کنید و ببینید .
با اینکه هنوز طرح تابستان اعلام نشده . ایا هنوز شبانه ها رایگان هستن؟
به طور کل از 1 شب تا 7 صبح رایگانه ایرنسل برای اینکه از سایر شرکت ها عقب نیافته دانلود رایگان راه انداخته
با توجه به اینکه ایرانسل نمی خواهد از سایر رقبا عقب بیفتد قضیه دانلود شبانه 1 تا 7 صبح ادامه داردنقل قول:
سلام حساب من صفر شده میگه برای شروع ماه جدید 23760 تومان بریز هنوز 15 روز دیگه مونده (جالب اینجاست نگفته بسته افزایشی بخر ) :| قضیه چیه؟؟؟ 700 مگابایت دیگه داشتم ... هنوز قطع نشده... :))))
منم همین مشکلو دارم چندروز پیش تمدید کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ایرانسل ساعت رایگان هم داره؟نقل قول:
ایرانسل سرویس ماهیانشو برداشته ظاهرا
توی پنل من فقط 3 ماهه به بالا هست
زنگ زدم میگه خوب نیست دیگه اونی که هست رو بگیرید
گرونتر هم شده سرویسها
کم و زیاد شدن سرعت سرویس ربطی به وصل شدن یا نشدن سرویس های دور زدن ف/یلتر شکن نداره.نقل قول:
احتمالا مشکل از جایی که سرویس میگیرن هست یا ایرانسل/زیرساخت موقتا داره چیزی رو امتحان میکنه و تغییراتی رو میده که دوباره درست میشه.
دمای هوا که گفتین میتونه توی عملکرد تاثیر گذار باشه اما واسه اینکه معلوم شه افت یا تغییری پیش اومده باید سرعت و پارامترها نرمالی که داشتین واسه حدودا یک روز افت کیفیت پیدا کرده باشن یا افت کیفیت ناگهانی و شدید واسه چندین ساعت داشته باشین.
به طوری کلی سرویس های فعلی دور زدن ف/یلتر (غیر از مشکلات پورت های UDP ) مشکل خاصی ندارن.
ممکنه آنتن یا منطقه ای که هستین موقع بازی ها ترافیکش شدیدا بره بالا ولی اونطوری که خودشون اون موقع محدود کنن بعید هستش.نقل قول:
من واسه بازی های دیشب و اصلا کلا دیشب مشکل سرعت نداشتم.
نقل قول:
ایرنسل تو هر جشنواره فصلی که گذاشته توی 1-2 سال گذشته بین ساعات 1 تا 7 یا 2 تا 7 ساعات رایگان داشته و بعید هست که تغییری بده و توی جشنواره تابستانی هم به احتمال 99% بازهم ساعت رایگان خواهد بود