سلام.اغلب خودروها سيستم برقيشون همينطور هستند،شما بايد برق رو يه سره كنيد،يعني سيم مستقيم از باطري به پخش بكشيد.توصيه ميكنم موضوع رو با يه با باطري ساز در ميان گذاريد.نقل قول:
امير جان منظورشون يك جفت بوده:n02:نقل قول:
سلام.اغلب خودروها سيستم برقيشون همينطور هستند،شما بايد برق رو يه سره كنيد،يعني سيم مستقيم از باطري به پخش بكشيد.توصيه ميكنم موضوع رو با يه با باطري ساز در ميان گذاريد.نقل قول:
امير جان منظورشون يك جفت بوده:n02:نقل قول:
با اجازه اساتیدنقل قول:
شما میتونید ساب ووفر هم بگیرید و رو تاقچه نصب کنید
البته هزینه یه مقدار بالا تر میره ولی خوب صدا بهتر میشه
میتونی rs12 free air بگیری رو تاقچه نصب کنی و 1جفت کواک عقب و اگه خواستید 1 جفت کامپ یا کواک گرد جلو
اینم راه حل دیگه برای اینکه جای صندوق پر نشه
البته قطعاتی که دوستمون معرفی کردن هم خوبه با وجود 1073 فکر نکنم نیازی به ساب داشته باشید
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیز ممنون به خاطر وقتی که گذاشتی و راهنمایی مفیدت.
راستش هنوز ماشین رو تحویل ندادن ، دارم اطلاعات جمع میکنم فعلا ،واسه همین سایز دقیق درها رو نمیدونم .
DLS 1073 رو آقا حمید گل هم پیشنهاد داده بودن . در مورد hcx690 چیزی نمیدونم . تحقیق میکنم . برای جلو ایشون کامپوننت پیشنهاد داده بودن .
میگم من یکم وسواسم که ترکیب ماشین دست نخوره ... راستش در مورد اینکه رو در جلو باند ببندم یکم شک دارم . ( نزنین خوووو !!! :n30: )
میتونم یه جفت DLS 1073 با یه آمپ 4 کاناله ببندم اول ، ببینم نیازمو برطرف میکنه یا نه ؟ اگه خوب نبود باندای جلو رو اضافه کنم ؟(در این صورت پیشنهادت واسه آمپ چیه ؟ ) یا مثلا میشه واسه عقب باند قوی تری بست و جلو رو بخیال شد ؟
نقل قول:نقل قول:
دوستان و اساتید دیگه راهنمایی نمکنین؟:n16:
با اجازه اساتیدنقل قول:
استیج جلو عالمی داره که اگه غول ترین سیستم رو هم ببندی و استیج جلو فیری باشه اون سیستم اصلا لذتبخش نخواهد بودواسه افرادی که جلو نشستن !
حتما به فکر استیج جلو باش (100% هزینه کن و کامپوننت بگیرید)و اینکه ماشین چی هست دوستان بهتر راهنمایی می کنن
مخلص"مهران
مرسی گل پسر از راهنماییت ... سورن ELX ه .نقل قول:
واقعا ؟ ینی در این حد ؟؟؟
در حد یه جفت کامپوننت تو در جلو کفایت میکنه دیگه ؟
میتونی از اسپیکر dls 960 با آمپ دو کانالی با توان ۶۰ وات تا ۹۰ وات rms استفاده کنی.پخش هم همونی که گفتی بد نیستنقل قول:
صدای صافی میگیری از این ترکیب
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
آقا شرمنده ، این دغدغه های صوتی چه ها که با آدم نمیکنه والا . عذر خواهی میکنم . منظورم همون یک جفت بودنقل قول:
ما خودمون تو یه جفتش موندیم به دوستان دوتا دوتا پیشنهاد میدیم :n08:
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز
ایشالا به سلامتی و هر چه زودتر تحویل بگیری
اگه 1073 بگیرید ، نیازی به 4 کانال ندارید ، هزینتون میره بالا . غیر از اینکه از آمپ بصورت بریج استفاده کنید که اونم توصیه نمیشه(منظورم اینکه برای هر کواک از دوتا خروجی آمپ توان بگیرید)
اگه 1073 یا 690 میگیرید آمپ های قوی احتیاج دارن
اگه آمپ دو کانال میخوای دستتون خیلی باز تره از جمله jvc 8002 حدود 400 تومن، و آمپ های پایونیر و غیره که اگه یه سرچ تو نت بزنید حدود قیمتاش رو متوجه میشید.
4 کانال توان بالا گرون تره ، بغیر از 8004 جی وی سی که اگه گیر بیاد حدود 400تا 450 ، بقیه آمپ های پدر مادر دار قیمت های بیشتری دارن
در مورد نکته آخر هم خدمتتون عرض کنم که بهتر برعکس به مسئله نگاه کنید، بجای اینکه به باند قوی عقب بذارید و جلو رو بیخیال بشبید بهتره عقب رو یه باند سبک تر بگیرید و جلو رو هم راه بندازید . البته این نظر منه خیلی از دوستان علاقه دارن صدا از استیج پشت بیاد و جلو خیلی سر و صدا نکنه. بقول خودشون صدای دهول از دور خوش است.
اول از همه بازهم تشکر و تشکرنقل قول:
دوم ، با توجه به اینکه راهنمایی کرده بودی که 1073 برای عقب بگیرم و یه جفت کواک برای جلو + یه آمپ 4 کانله ... فک کردم که آمپ 4 کاناله بگیرم + یه جفت 1073 برای عقب ببینم چجوری میشه. که اگه راضی نبودم و به قول شما از اون دسته ای نبودم که آواز دهل رو از دور خوششون میاد و خواستم باندهای جلو رو استفاده کنم ، نیاز به یه آمپ دیگه نداشته باشم واسه جلو . (البته نمیدونم این که میگم شدنیه یا نه؟!)
سوم اینکه در مورد آمپ هم قبلا 8004 رو بهم پیشنهاد داده بودن.
فک کنم جمع بندی پیشنهاد شما این میشه :
هدیونیت 8019 (حدود 450)
آمپ 8004 (حدود 450)
یه :n09:جفت 1073 برای عقب (حدود 450)
یه :n09:جفت کواک یا کامپوننت برای جلو (اگه واسه این مورد آخر هم پیشنهادی داری منت رو بر من تمام کن :n01: . یا حتی در این حد که کواک یا کامپوننت؟!؟)
اساتید گل کسی اگه رو این جمع بندی با بودجه حدود 1500 نظری داره ، ممنون میشم.
من یه خورده گیج شدم!از اساتید لطفا بهم کمک کنین
تو خرید باند به مشکل برخوردم .یعنی هرکی یه چیزی میگه که تو انتخاب موندم.فقط من تازه کارم و یه سوال(شاید خنده دار:n02:) داشتم اینه که هرچی توان ورودی و خروجی که رو اسپیکرا مینویسن بیشتر باشه صرفا نشانه خوب بودنش نیست که؟؟؟مثلا دوستمون aghasamimi اسپیکر های dls 960 رو پیشنهاد دادن که در مقایسه با pioneer6984s ورودی و خروجی توان کمتره اما قیمتشون بیشتر و همه میگن با کیفیت تره