بعد از کلی تحقیق بالاخره خودمو کشتم و بین دوربین HS20 و SX30 مدل فوجی رو برداشتم
و اینکه من همین امروز از پاساژ بزرگمهر این دوربین رو بدون لوازم اضافی با گارانتی ایده آل به قیمت 500 هزارتومن ناقابل و 15 هزار تومن بابت بیمه خریدم (باید خدمت دوستان عرض کنم که هیچکدوم از مغازه دارها بدون فروش لوازم قیمت زیر 500 به من ندادن خدا ازشون نگزره)
این رو خدمتتون عرض کنم من کلاً تازه کار هستم و فقط از روی علاقه این دوربین رو با این قیمت گرفتم (البته قبلاً حدود2 سال پیش تو سرباز مدل FZ8 پاناسونیک دستم بود برای عکاسی خیلی عالی بود برای همین اینقدر پول دوربین دادم وگرنه کلی مدل های دیگه هم تو بازار بود ولی من دنبال یه مدل به قول شما دوستان و اهل دیجیتال سوپر زوم بودم
خلاصه اینکه الان فریم ویر این دوربین که گرفتم رو دیدم و ورژن 1.02 روش هست ولی تو سایت دیدم زده 1.03 هم اومده انگار ولی هر کاری کردم نسخه 1.02 فکر کنم فقط برای دانلود اومده ؟؟؟
راستی با باتری ها خودش چند تا عکس بدون فلش میشه انداخت تو سایتش زده 300 تا ولی منظورش با فلش بوده یا بدون فلش ؟؟؟
واینکه اگه بخوام براش باتری بگیرم آلکالاین های معمولی که بهش بخوره چند هست من از سر کوچمون یه مدل آلکالاین برای کنترل تلوزیون گرفتم 1500 تومن( 2 تایی) همینها جواب میده یا باید هر دفعه کلی پول باطری اسم و رسم دار براش بگیرم
و اینکه کار کردن برای من خیلی سخته و اصلاً ازش چیزی نمیفهمم؟؟؟؟
ولی تو حالت EXMOR که میزارم بد نیست راحت عکس خوب میندازه