بابا این دیگه داره شورشو درمیارهنقل قول:
اینا چه جوری با این قرارداد بستن؟
الان دارم نسبت به صحبتای قبل از فصلم راجع به استیلی پشیمون میشم.
بابا این دیگه داره شورشو درمیارهنقل قول:
اینا چه جوری با این قرارداد بستن؟
الان دارم نسبت به صحبتای قبل از فصلم راجع به استیلی پشیمون میشم.
منم فک کنم چند تا رگ داشته باشه : د ینقل قول:
تیم تا خرخره تو حاشیه و بحرانه بعد افشین خان با خیال راحت بره دبی دبی ما هم اینجا حرص بخوریمنقل قول:
کاش دل قطبی یکم هم به حال هوادار ها می سوخت
باز می خواد بره امارات انتقادات ازش چند برابر میشهنقل قول:
استیلی از خودش گذشت فصل قبل و گذاشت قطبی بشه سرمربی و در آخر فصل هم نذاشت قطبی خراب بشه و کمکش کرد ولی الان قطبی یه بار قید دبی را نمی زنه بخاطر پرسپولیسنقل قول:
یه چیز دیگه پارسال اول فصل را خوب نتیجه می گرفتیم چون تیم را استیلی اماده کرده بود
و امسال هم اول فصل را خوب شروع کردیم چون پیروانی جمع کرده بود
طول فصل قطبی چه پارسال و چه امسال تو بحران بوده
دیگه واقعا داره شورشو در میاره دیگهنقل قول:
بار ديگر افشين قطبي راهي امارات خواهد شد
کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي استفاده چند روزه تعطيلات، پس از بازي مقابل صبا باتري كه روز پنجشنبه برگزار ميشود، راهي امارات متحده عربي خواهد شد.
وي صبح جمعه راهي امارات مي شود و پس از دو يا 3 روز، به ايران باز ميگردد.
چه وضعشه بابا
با این وضع حواشی چند برابر میشه
تیم هم درسست بشو نیست
*البرز ورزشی:
لوکا، گزینه جانشینی قطبی
آهنگ امیر اسمکس که برای پرسپولیس خونده
برای دریافت بقیه آهنگ های قبلی به تاپیک امضام برویدکد:http://icestar.persiangig.com/audio/Pespolis/Amir%20Smax-%20Perspolis.mp3
روزنامه ی زردی مثل البرز با مدیری مثل احمدپور هیچ وقت خبر درست حسابی نداشتهنقل قول:
شما مطمئن باش که هرکی جانشین افشین باشه لوکا نمیشه
منم معتقدم البرز زردهنقل قول:
روزنامه ی زردی مثل البرز با مدیری مثل احمدپور هیچ وقت خبر درست حسابی نداشته
شما مطمئن باش که هرکی جانشین افشین باشه لوکا نمیشه
ولی یه نکته هست لوکا می خواد بیاد تهران
البته من فک کنم می خواد برگرده به سپاهان و پرسپولیس نمیاد
من که نمی دونم البرز چیه و احمدپور کیه.نقل قول:
من فقط توی عناوین روزنامه های ورزشی اینو دیدم گفتم شاید جالب باشه.
مصطفوي در گفت و گو با فارس:
صبا باتري آخرين فرصت براي افشين قطبي نيست
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: باتوجه به قرارداد دو ساله با قطبي، ديدار برابر صبا باتري آخرين فرصت او نيست.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از صميم قلب به بازيكنان و كادر فني اعتماد داريم و به هيج عنوان مشكلي با آنها نداريم.
وي افزود: با توجه به قرارداد دو سالهاي كه با قطبي داريم، به هيچ عنوان صبا باتري آخرين فرصت براي او نيست. هيئت مديره مانند ستوني محكم از او حمايت خواهد كرد.
مصطفوي عنوان كرد: به بازيكنان و كادر فني اعتماد دارم. مطمئن هستم با تمركز و انگيزه بالا، يك روز خوب و فراموش نشدني را براي ما رقم ميزنند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان با بوناچيچ مذاكره يا قراردادي نداشتيم. اين مورد فقط نوشته كساني است كه در مورد آينده پرسپوليس حدس ميزنند؛ اما روي حرف خودمان هستيم. قطبي به مدت دو سال در ايران و در پرسپوليس كار خواهد كرد تا قهرماني آسيا را براي ما به ارمغان بياور