با سلام دوستان عزيز.
من در زمينه بازي Dirt 2 مشكل دارم و اون مشكل اينه كه تمامي قسمتهاي بازي به صورت كاملا روان و بدون افت فريم اجرا ميشه، اما در قسمت منو به شدت افت فريم پيدا ميكنه، به طوريكه به سختي ميتونم وارد بازي بشم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
Printable View
با سلام دوستان عزيز.
من در زمينه بازي Dirt 2 مشكل دارم و اون مشكل اينه كه تمامي قسمتهاي بازي به صورت كاملا روان و بدون افت فريم اجرا ميشه، اما در قسمت منو به شدت افت فريم پيدا ميكنه، به طوريكه به سختي ميتونم وارد بازي بشم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
تو بازی جنرال ارورمیده
شما از قرار معلوم سیستمت ضعیفه مخصوصا گرافیک مشخصات کاملش رو بگذار...نقل قول:
شما ببین گفته های این سایت کمکتون میکنه:نقل قول:
کد:http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=780287
سلام بچه ها
اقا من بازی soccer 10 رو که تازه نصب کردم و میخوام رو high بازی کنم یکم خیلی ریز تیک میزنه . فکر نکنم سیستمم ضعیف باشه اینم عکس مشخصات سیستم تو سیتینگ بازی
مشکل از کجاست به نظر شما؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،یک ادم خوب میتونه کمک ما بکنه!
اقا من این بازی Tropico 3 رو نصب کردم ازم سریال میخواد هرچی میزنم قبول نمیکنه،مشکلش چی هست؟
کسی میتونه کمکم کنه!!!
اقا مشکل من حل شد....ممنون....
سلام
میشه بگین تو GTA IV چه طوری آهنگ گذاشت !!!
سلام....کسی میدونه چرا این nfs most wanted چرا شبکه lan نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه اصلی و black edition و 2 نسخه دیگه را هم ازمایش کردم...نشد که نشد...تموم بازی ها از قبیل war craft , counter .general , و .... شبکه ای میشه بازی کرد اما این بازی نمیشه...فکر کنم هر نسخه ای از بازی که اومده را نصب کردم اما نشد...
کسی بصورت lan بازی کرده یا جایی دیده ..مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بازي batman:arkham asylum رو از روي 2تا DVD نصب كردم و داحل فولدر بازي يه فايل ستاپ هست كه اونو اجرا ميكنم و ميگه زبان رو انتخاب كن بعد روي OK كه كليك ميكنم يه چيزي مياد سريع پر ميشه و بعد ارور زير مياد
There is not enough free disks space to install this product،please another drive with sufficient space.
مشكل چيه؟
اگه مشكل از فضاي خالي است من 9گيگ فضاي خالي در درايو ام دارم
نقل قول:
فکر کنم یکم بیشتر از 9 گیگ فضا میخاد...