شما چرا تو گذشته و رویا سیر میکنی وضعیت الانو ببیننقل قول:
در ضمن جناب ملک همینجا گفت مخابرات 3 ساله شروع کرده adsl واگذار میکنه.
Printable View
شما چرا تو گذشته و رویا سیر میکنی وضعیت الانو ببیننقل قول:
در ضمن جناب ملک همینجا گفت مخابرات 3 ساله شروع کرده adsl واگذار میکنه.
الان تهران هنوز طرح های نامحدود داره...نقل قول:
اشتباه تایپی بود ۴ سال...درستش کردم...چند صفحه قبل هم گفته بودم ٣ سال.
برای من دانلود شبانه سرعتش تغییر نکرده ولی سرعت روزانه خیلی نوسان داره فردا تست ٨ مگ هم میذارم اما فقط صبح رو ٨ مگه...
نقل قول:نقل قول:
ای بابا داداش چرا تو گذشته و رویا و شهرهای دیگه سیر میکنی؟ بیا زمان حال مخابرات مشهدنقل قول:
!!!!!!!!!!
من تمام تاپیکای شرکتای دیگه و مخابرات شهرهای دیگه رو نزدیک به٢ ماهه دارم پیگیری میکنم و انتخابم رو کردم.که باز از مخابرات گرفتم.نقل قول:
١ ماه مودم جدید گرفته بودم و وارد سایت ٢٠٢٠ نمیشد,چندین بار به پشتیبانی زنگ زدم اصلا نمیدونستن مشکلم چی هست!که نهایتا خودم مشکل رو پیدا کردم.
اگه ناراضی هستید میتونید از مخابرات اینترنت نگیرید ولی با هیچ شرکتی این دانلود شبانه رو بدون ایجاد محدودیت سرعت نخواهید داشت...
اولا ما فیبرا مجبوریم از مخابرات بگیریم.نقل قول:
دوما به قول خودت اینقدر بیا اینجا بگو شبانه عالیه تا همینم محدود کنن.اگه از مخابرات برای تو خوبه برو حالشو ببر لازم نکرده بیا اینجا کل کل از مخابرات دفاع کنی.
اینجا ما مشکلاتو میگیم.
سوما اسیاتک الان یه ساله با 1 ترا تضمینی میده 150ت
حق با احسانه .
لازم نیست بیایم از مخابرات تمجید کنیم .
شما دوستانی هم که خط کابل مسی دارید , مطمئنم اگر مثل امثال ما فیبر نوری بودین اون موقع حساب کار دستتون می اومد .
فقط واسه اینکه خیالتون رو راحت کنم میگم که اگر من کابل مسی بودم , هیچ وقت از مخابرات سرویس نمیگرفتم . حتی مفته هم میداد نمیگرفتم .
نقل قول:از مخابرات دفاع نمیکنم,خودم هم میخواستم کلا قید adsl رو بزنم یا برم یه شرکت دیگه که نشد و مجبور شدم برگردم همینجا...نقل قول:
در کل انتخاب بین بد و بدتره .
هر شرکتی یه مزایا و معایبی داره که هر کسی با توجه به نیازش باید با مشکلات یکی از شرکتا کنار بیاد نهایتا.
فیبر نوری ها بیشترین ظلم بهشون میشه چون حق انتخاب ندارند و تعریف فیبر نوری براشون کاملا برعکسه!!! سرعت کمتر از مسی....
مخابرات خوزستان انحصار فیبر نوری رو واگذار کرده آسیاتک که اونا هم شدیدا ناراضین...اونجا هم برای فیبر نوری حق انتخاب نیست...
در مورد مشکلتون: این مشکل سامانشونه که برطرف نکردن یا عمدیه...بعد از تغییر قیمتها یا اضافه شده طرح های جدید گزینه های تمدید زمانی و حجمی برداشته میشن,که فقط با خرید جدید یا تغییر تعرفه برمیگردن.(البته تا قبل از عید که اینجوری بود)
باید دوستانی که از ٢٠ فروردین به بعد تمدید کردن یا تغییر طرح دادن بگن تمدید زمانی و حجمی براشون فعاله یا نه.
اگه دفاع نمیکنی اینکه 3 صفحه هی من از مشکلات میگم تو مخالفت میکنی اسمشو چی میشه گذاشت.نقل قول:
میگی باید کنار اومد یعنی هر کار خواستن بکنن ما هیچی نگیم.
همونطور که گفتم ما اینجا مشکلاتو میگیم اگه تو راضی هستی برو حالشو ببر لازم نکرده هی نقل قول بگیری یه چیزی بگه.
هم تاپیک شلوغ میشه.هم همش یه سری حرف تکراریه.
ادامه نمیدم!١ ماه پیش هم بابت سو استفاده از یوزر و پسورد همه مشکلاتشون رو گفتن که باید مک آدرس قفل بشه و ... که نتیجه نداد.الان هم اگه همه پیگیری کنن و زنگ بزنن خوبه وگرنه....نقل قول:
منم ٣٠ گیگ ترافیک خریدم ١ ماه دیگه مهلت زمانی تموم میشه نمیشه هم تمدید کنم...
اوکی حالا شد یه چیزی....همین که مشکلات بیان بشه بهتر از هیچی نگفتن و کنار اومدنه.نقل قول: