[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظری ندارین واس 4 مگ؟
Printable View
نظری ندارین واس 4 مگ؟
فکر کنم تا ۱۲ مگ رو بتونی بگیری البته فکر کنم خیلی سر در نیووردمنقل قول:
الان نویز نداره !ی دفعه نویز میگیره و نت ام قطع میشه!دیگه مودمم قطع کنم بازم نویز میمونه و باید صبر کنم !گاهی تا 12 13 ساعت نت ام قطع بوده تا نویزش درست شده!واسه مشکل خط و پهنای باندم زنگ بزنم 17؟یا برم مخابرات حضوری؟یا 117؟نقل قول:
داداش منم میگم که یارو برای من سیمکشی ساختمان رو چک کرد دونه دونه از اول... یعنی از جعبه تقسیم طبقه اول تا سوم... که مشکل از داخل یکی از اونا بود.نقل قول:
راهی هست بشه این Attenauation رو کم کرد؟؟:n03:نقل قول:
حدودا 1.5 کیلومتره :n03:نقل قول:
4 مگ رو احتمالا بتونی بگیری ولی 6مگ رو قطعا نمیتونی چه برسه به 12 مگ :n04:نقل قول:
تنها راهی که میشه Attenauation رو کم کنی اینه که یا خونتونو بکشی سمت مرکز مخابرات یا مرکز مخابراتو بکشونی سمت خونتون هر کدوم خوش دست تر بود.یه جوری دستشونو تو دست هم بذار. :n02:اگه فاصلت 1.5 کیلومتره(که واسه پهنای باند بالا تقریبا عالیه) پس چرا Attenuation اینقدر زیاده و شده 54.من با فاصله 2 کیلومتری Attenuation برابر با 40 دارم.این نشان دهنده نبوغ بالای مخابرات در کابلکشی است.یعنی وقتی فاصله ماشین روی شما تا مرکز مخابرات 1.5 کیلومتر باشه باید فاصله کابلیتم تو همون اندازه ها باشه حالا شاید یک کم بیشتر.ولی مخابرات همیشه دورترین مسیر رو واسه کابلکشی تا دم خونه مشترک انتخاب میکنه.در هر صورت با این وضعیت حداکثر همون 4 مگ رو میتونی داشته باشی.نقل قول:
عزیز شما مشکلت داره یک کمی بغرنج میشه و شاید باید بری خارج کشور عمل کنی :n02:.اصلا بهترین کار اینه که یک کابل مخابراتی از همون نوعی که گفتم ولی فقط 2 متر بگیر(اینبار روکش سفیدشم میتونی بگیری و الکتریکی محلتون روکش سفید رو داره)بعد یکی رو بیار واست یکسرشو وصل کنه به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه یا محلتون(الان برو ببین کدوم کابل ماله شماست که رفته تو جعبه تقسیم اشتباهی ماله یکی دیگه رو باز نکنه)بعد سر دیگشم سوکت بزن مستقیم بزن پشت مودمت.بعد با موبایلت یا لپ تاپت برو ببین نویزت چند شده.ایشالله اگه درست شده بود که دیگه باید همون کابل مشکی روکار رو بکشی.اما اگر بازم نویزت فرقی نکرد دیگه 17 که کاری واست نمیکنه فقط مگر خود صبانت مرکزی تهران واست کاری بکنه یا پارتی تو مخابرات که بره پورتتو دو جفت موازی کنه.این آخرین راهی است که به عقل ناقص ما میرسه والله. :n02:.بعدشم خرابی تلفن واسه مشهد 17 هستش و واسه شهرستانهای استان خراسان 117 هستش.نقل قول:
اینترنت پر سرعت صبانت : 2مگ طلایی / تایم رایگان (سه ساعت اول شروع به دانلود نکردم/ سرعت 10 kb بود حدودا ! )
مشکل چیه؟نقل قول:
خیر سرم 2 کوچه تا مخابراته :n29: