ای بابا.داداش برو نمایندگی یه چیز بگو خوب.نمیشه که.نقل قول:
سرعت بالای شما بخاطر این بوده که دیشب انقد IP مارو عوض کردن که دانلود که هیچی وقت نمیداد page هم لود شه
ولی با اینکه پریشب واسه من داغون بود دیشب حدود 2 گیگ دان داشتم
Printable View
ای بابا.داداش برو نمایندگی یه چیز بگو خوب.نمیشه که.نقل قول:
سرعت بالای شما بخاطر این بوده که دیشب انقد IP مارو عوض کردن که دانلود که هیچی وقت نمیداد page هم لود شه
ولی با اینکه پریشب واسه من داغون بود دیشب حدود 2 گیگ دان داشتم
سلام
دوستان ببخشید شما چطوری سرعت بالاتر از 128 می گیرید؟
من برای یه مدت (7-8 ماه) بنا به دلیلی مجبورم کرج ساکن باشم ، تهران که بودم صبانت داشتم و نسبتا راضی بودم
الان تو کرج موندم چه کار کنم ، به نظرتون مبین نت بگیرم ؟ دانلود زیاد ندارم ، تقریبا بیشتر وبگردی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من سلام!نقل قول:
منم کرجیم، من به خاطر جا به جایی، دانشگاه و کار و خلاصه جا به جایی وایمکس گرفتم. خوب اگه جابجایی نداری ADSL شاتل بگیر، ولی با توجه به اینکه گفتی می خوای بعد از مدتی از کرج بری بهترین کار خرید همون وایمکس مبین نت هست.
تست سرعت صفحه ی قبل من رو ببین!! این بالاترین سرعتیه که می تونی در حال حاضر از مبین بگیری.
برای سرعت بالای 128، کار های زیادی میشه کرد! 2 تاش که به دردت می خوره:
1. کارت دانشجویی
2. اگه شاغلی از شرکت یه نامه بگیر، ذکر شه که برای مبین می خوای و درخواست سرعت بالای 128 رو داری، دیگه سرعتش مهم نیست! (دقت کن اگه سنت کمه، می تونی به پدرت بگی از شرکتشون نامه بیارن یا برادر و ...)
** لزوما نباید سرویس به نامت باشه، می تونی با توافق طرفین، سرویس رو به نام کس دیگه بگیری. برادر و پدر و دوست و آشنا...
موفق باشی
خیلی ممنون بابت توضیحات بسیار مفیدتوننقل قول:
راستش من خود کرج نیستم ، فردیس هستم ، تو سایت شاتل نگاه کردم این منطقه رو ساپورت نمی کنن انگار
در مورد مبین نت ، یکی از دوستام دانشجو هست
فقط کارت دانشجویی کفایت می کنه؟ چون شرکتهایی که ADSL میدن گواهی اشتغال به تحصیل برای این مورد میخوان؟
خدا لعنت کنه ابن مبین نت رو فقط قطع و وصل میشه. چقدر سرویس مبین نت بد شده.
768 کیلو بیت اونم با سرویس 512؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek:نقل قول:
احتمالا منظورت 76 یا 68 نبوده ؟:D
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام
من قبلا یادمه یه بنده خدایی برام توی کنسول مودم یه کاری تو تنظیمات انجام داد که میتونستم فولدر های share شده توی لپ تابم رو توی PC که با کابل به مودم وصل هست ببینم ولی الان نمیشه!! کسی میتونه راهنمایی کنه و بگه چطوری میشه این کارو انجام داد.
این تعرفه های جدید خیلی مزخرفه اصلا 3 ماهه نداره قیمتهاشم بالاتر رفته ( البته بعضی هاشون) قرار نیست 3 ماهه بزارن؟؟
سرعتم 1Mb هستش برادرنقل قول:
سلام به همگی
تو نواحی داخلی تحت پوشش مبین نت باز یه ناحیه داخلی کوچیکه دیگه تو بعضی از شهرا هست کسی میدونه تو اون ناحیه چه خبره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]