مرسی خدا کنه 2 مگابایت هم هم قیمت باقی استان ها به خوزستان بدهند که بتونیم بگیریم ... بخدا زوره 1 مگابایت 54 هزار توماننقل قول:
و باقی استان ها 12 هزار تومان
Printable View
مرسی خدا کنه 2 مگابایت هم هم قیمت باقی استان ها به خوزستان بدهند که بتونیم بگیریم ... بخدا زوره 1 مگابایت 54 هزار توماننقل قول:
و باقی استان ها 12 هزار تومان
ای بابا خوزستان؟! رسیدگی؟! استان به این مهمی بجای اینکه بزارن تاج سرشون این استان رو تبدیلش کردن به......نقل قول:
نه تنها تو بحث نت اهمیت نمیدن بلکه تو بقیه زمینه ها هم به همین روال عمل میکنن.
شرمنده میدونم ربطی به اینجا نداشت.:n12:
وایمکس مسخره کرده سرعت 128 اف ب رو باز می کرد ولی 512 سرعت دانلود خوبه ولی اف ب رو اصلآ باز نمیکنه ....... چرا FB رو غیر فعال کرده کمک ..........................
هیچ ------ روی وایمکس 512 عمل نمی کنه ماه دیگه 128 می گیرم ------ روی اون فعال بود ..........
وایمکس خیلی داغون شده داریم پول سرویس 512 حتی 2 مگ را میدیم اما کیفیت یک سرویس 128 را هم نداره توی اهواز که داغون شده چشماتو که بازی میکنی تبلیغ وایمکس جلو چشمت هست اما کیفیت زیر خط فقره وایمکس شده یک سرویس سوخته دیگه جای پیشرفت نداره...نقل قول:
دوستان چرا ف ی ل ت ر ش ک ن توی 128 عمل می کرد ولی توی 512 اصلآ عمل نمی کنه و حتی ف ی س ب و ک باز نمی شه ؟؟؟
شاید مشکل از هیتلر شکنتون ِ . با برنامه های مختلف تست کردین؟ شاید جواب داد.نقل قول:
128 من 3 روزه تمام شده الان 512 دارم و سرعت دانلود شده 67نقل قول:
و قبلآ از التراسرف و فری گیت و هات شیلد استفاده می کردم 128 کار می کرد ولی الان 512 هیچ کدوم رو باز نمی کنه .....
کسی دلیلش رو می دونه ؟؟؟ کار ایرانسل هست ؟؟؟ شما با چی وصل می شید ؟ خصوصی می گید ؟؟؟
دوستان RSSI : -77
CINR : 26
512 هست ولی الان شده 110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانش هست از گرمای 50 درجه باشه ؟؟؟
الان اینجور شده ....
ولی از ابتدا سرعت 512 بود هم باز نمی کرد فیس ب و ک رو ...............
با سلام من به یک نتیجه ای رسیدم اینکه وقتی بازی جام جهانی شروع می شه سرعت دانلود من به زیر 10 کیلوبایت می رسه و امروز که بازی نیست سرعت دانلود من نزدیک به 60 است قبل از شروع جام جهانی هم سرعتم 60 بود ولی از موقعی که جام جهانی شروع این جوری شده. یک نکته دیگه بعد از ساعت 3 صبح سرعت دانلودم به 60 برمی گرده یعنی صبح زود سرعتم همون نزدیک 60 است .می تونید خودتون چک کنید و ببینید .