مودم من d-link 2640u که وایرلسه چراغ wireless هم روشنه اما من نمیتونم از وایرلسش استفاده کنم
هیچ دیوایسی بهش وصل نمیشه و error میده الان من فقط از طریق کارت شبکه pc م به اینترنت وصلم
چه تنظیمیو باید انجام بدم؟!!!....
Printable View
مودم من d-link 2640u که وایرلسه چراغ wireless هم روشنه اما من نمیتونم از وایرلسش استفاده کنم
هیچ دیوایسی بهش وصل نمیشه و error میده الان من فقط از طریق کارت شبکه pc م به اینترنت وصلم
چه تنظیمیو باید انجام بدم؟!!!....
2.من الان pppoeرو كانفيگ كردم براي اينكه پاكش كنم فقط از advanced setupحذفش كنم بعد ازquick setupكانفيگ bridge رو انجام بدم و يك كانكشن واسهbridge بسازم؟درسته؟نقل قول:
سلام به همه .
من یه مودم TP-Link TDW8901G گرفتم . همه کابل ها و اتصالات رو هم انجام دادم و از اسپیلیتر هم استفاده کردم .
مشکل من اینه که وقتی با تلفن صحبت میکنم ، چراغ ADSL ثابت و روشن میمونه و وقتی تلفن رو قطع میکنم ، چراغ ADSL یا خاموش میشه یا هر از چندگاهی چشمک میزنه ! اما چراغ WLAN روشنه و همین طور چراغ پورت لاینی که بهش وصل کردم .
در ضمن سیستم من کارت شبکه نداره و یک راست دارم روی لپ تاپ نصب میکنم . ویندوزم 7 هست .
این رو هم اضافه کنم با 192.168.1.1 وارد میشم ( در هر دو مرورگر IE و اوپرا ) و تنظیمات رو با موفقیت انجام میدم اما بعدش هیچ سایتی باز نمیشه و Error به شماره 651 میده .
در ضمن من یه گوشی سامسونگ GT-S5233A هم دارم . میخوام بدونم چطور باید باهاش به سیستم وایرلسم وصل شم .
خیلی خیلی ممنون پیشاپیش ...
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنهنقل قول:
با سلام
من یک مودم Micronet دارم که WIFI ان مدام قطع میشود .سیگنال کامل میرود و کامپوتر برای ۲۰ الی۳۰ ثانیه WIFI را پیدا نمیکند
گاهی اوقات چندین ساعت راحت وصل است ولی گاهی اوقات مدام قطع میشود. لطفآ اگر اشکال از مودم است یک مودم خوب معرفی کنید تا بگیرم . قیمت مهم نیست فقط میخوام خیلی خوب باشه . با تشکر
این کار را چندبار انجام دادم ولی مشکل همچنان پا برجاست .نقل قول:
لطفآ اگر اشکال ۱۰۰ درصد از مودم است جهت خرید یک مودم خوب راهنمائی نماید.
با تشکر
دوستان پریز تلفن رو عوض کردم . چراغ ADSL ثابت و روشنه اما میزنه no limited access و صفحه باز نمیشه . کسی میدونه مشکل چیه ؟نقل قول:
سوال:
وقتي از حالت بريج به حالت پي پي پي او ئي ميخوايم تغيير بديم بايد با اي اس پي هماهنگ كنيم؟؟
سلام نه نیازی نیست و این فقط به تنظیمات مودم بستگی داره.نقل قول:
شما تو همین تاپیک ، یه سرچ کنین با مواردی مثل اسم مودم تون و کلمات PPPoE و Bridge ، کلی پاسخ خواهید دید . . .
سلام من يه سوال ديگه دارمنقل قول:
وقتي ميخوام از طريق لن به اينترنت وصل شم اي پي دي ان اس ام رو اي پي مودمم بايد بدم يا اي پي اينترنتي(مثل 4.2.2.4)؟؟
ممنون
یعنی یک نفر هم جواب سوال مارو نمی دونه؟!!!
سلام
مودم من بعد از روشن کردن پیغام ابدیت کردن میده و درخواست ابدیت میکنه
فایل ابدیت asus 604am رو از کجا می تونم دریافت کنم
تو سایت ایسوز فقط این دو فایل رو گیر اوردم UT_WLAM604_1012---FW_WL_AM604
کدوم اینا فایل ابدیت هست ؟؟؟
ممنون