آره منظورم همون چشمی که مربوط به کنترل پخش میشه هستنقل قول:
شرمنده
آره منظورم همون چشمی که مربوط به کنترل پخش میشه هستنقل قول:
شرمنده
دوستان میخواستم یه سیستم معمولی (البته فعلا)با حداکثر هزینه 600 تومن راه بندازم.فعلا میخوام یه پخش متوسط در حد 300-350 تومن و یه جفت باند حداکثر 250 تومنی بگیرم.واسه پخش بهم پایونر x3550ui و واسه باند 6984s و 6974s معرفی کردن.میخواستم ببینم بعدا اگه یه موقع بخوام باند اضافی و آمپ بزنم با این پخش و این مدل باندا مشکلی پیش نیاد؟(نمیخوام بعدا دوباره کاری بشه!!)
اگه مدل های دیگه از کنوود یا هرچی واسه باند و پخش که از اینا بهتر و تو این محدوده قیمتی باشه ممنون میشم راهنماییم کنید
ابته زیاد اهل بکوب خفن و .... نیستم .اما میخوام راضی کننده باشه:n01:
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n29:نقل قول:
مگه هدیونیت دیگه باید چه جوری روشن شه بوق نیست که سوئیچ وقتی بستست روشن بشه
من دیروز یه جا پارک کردم یه پیکانی بنده خدا یه تصادفی برد سریع تو بیمارستان ماشینشو خاموش کردو دزدگیرشم زد اقا به محض اینکه این رفت رادیو اقا روشن شد نیم ساعت با صدای کاملا بلندو واضح برام اخبار ورزشی پخش کرد انقدر صاف بود رادیوش که رفتم پیاده شدم ببینم پخشش چیه عجب رادیووی داره دیدم از اون جی وی سی قدیها بود که کنترل خور هم نبودن
کلا معلومات ورزشی مارو سر نیم ساعت به درجه اعلا رسوند دمش گرم
بیخیال
بلاخره منظورتونو نفهمیدم وقتی سوئیچو نیمه باز کنیم خب برق هدیونیت و مثلا ساعت تو پراید وصل میشه دیگه چه نیازی هست حالا بدون سوییچ بخوای روشن کنی
باز اگه خواستی نیم ساعت هم بیشتر کار نداره ببر باتری سازی بگو سیم هدیونیت منو از پشت سوئیچ بگیر ولی به نظرم کار بیهوده ای هستش:n22:
پخشو کنوود 7016 بگیر 425 تومن باندو یا میتونی mtx RTC693 بزاری 168 تومن یا کنوود 6932 قیمت 158 تومننقل قول:
بعد هم بودجه دست اومد یه امپ دوکانال بگیر بزار
از فکر دو جفت باند هم بیرون بیا یه جفت با امپ میتونه صدای بهتری تا دو جفت بدون امپ بده
اساتید گل ... یه بار دیگه مزاحتون شدم یه راهنمایی کامل بفرمایید. تو این چند روز فروم های مختلفی رو خوندم و نظرهای مختلفی شنیدم و یه مقدار از صفر کیلومتری در اومدم!.میخام یه نتیجه گیری کلی کنم به کمک شما :
صورت مسئله اینه :
سیستم صوتی برای سورن با این ویژگی ها
1- سقف بودجه 1500 تا 1700
2- سیستم قدرتی با کیفیت قابل قبول
3- اصرار به وجود ساب ندارم یکی از مهمترین دلایلش اینه که نمیخام حجم صندوق رو از دست بدم . اگه توصیه اکید بوجودش ساب دارین به خاطر تاثیر زیادی که میذاره ، لطفا چیزی پیشنهاد بدین که تا حد ممکن ظرفیتی از صندوق اشغال نکنه.
4- لطفا در مورد تعداد و اینکه چی کجا بسته بشه هم توضیح بدین
5- تا حالا که تنها چیزی که تو هرجا که خوندم توصیه کردن با این حدود بودجه هدیونیت8019 بوده.
6- سپاس بیکران از همگی :n12::n12::n12:
عزیزم منظورم این بود که باید سوییچ حتما باز باشه عکسه باطری بیاد اون جلو تا روشن شه ...نقل قول:
نمیخوام اینطوری باشه ...
ببخشید اگه جسارت میکنم,شما اون پخش پایونر که نوشتم رو صلاح نمیدونید؟آخه من شنیدم پخش های کنوود زیاد دردسر دارن!یه خورده ام با بودجه ام نمیخوره!!!نقل قول:
در مورد باند هم من فعلا بیشتر وضوح صدا مد نطرم هست تا بیس <در مورد اسپیکر های کنوود هم شنیدم بیس خوبی نسبت به پایونر ها دارن ولی صداهای ریز تو پایونر بهتر جواب میده!
بازم اگه اشتباه میکنم دوستان و اساتید لطف کنن راهنمایی کنند:n17:
اینطوری نباید باشه که باتری میخوابهنقل قول:
ماشین پرایده؟
باید حتما درست کنی اگه پراید همونطور میدونی سوئیچ سه حالته هست حالت اول برق هدیونیت و ساعت وصل میشه حالت دوم برق کل ماشین وصل میشه که علامت باتری هم میاد حالت سوم استارته
تو حالت شما اصلا نباید تو حالت دوم مداوم از پخش استفاده کنی فشار میاد به باطریت چون تو حالت کل سیستم ماشین اماده استارته
فکر کنم سوئیچت خرابه باید باتری سازی مراجعه کنی!
نه خب این چه حرفیه 3550 پخش خوبی هستش ولی اگه میخوای بعد خرید هزار نفر نتونن بهت بگن در مورد پخشی که خریدی که بده میتونی همون 3550 رو برداری اگه خودت فکر میکنی برات میصرفه قابل قبوله خوب مهم خودتی بقیه رو بیخیال ولی مطمعن باش از 7016 پشیمون نمیشی من فقط تجربه 7016 رو داشتم از بس خوب بود 8019 رو ندیده بهش ایمان دارمنقل قول:
کلا کیفیت پایونیر چند وقته پایین اومده قیمتاش هم درست نیست چون یه برند دیگه تو هر مدلی با 20 تا 50 تومن ارزون تر تو هر وسایلی داره با پایونیر رقابت میکنه باز پایونیر به خاطر اسمش برنده بازاره مگه چهار نفر که تحقیق میکنن یه چیز اصولی ترو انتخاب میکنن
صدای ریز و تیز کلا کار پایونیر هستش کنوود هم هر کننودی بیس عمیق نداره به نظر من که یه چیزی بین پایونیر و کنوود میخوای با بودجه شما همون mtx RTC693 بیس نرم شفافیت مناسب تیوتر رو مخ نیست جزئیات صدارم به نسبت هزینه قابل قبول پخش میکنه
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جان عزیزت هرچی میگیری اون 6974 رو نگیر تو رو خدا این یه حرفو گوش بده
سلام هومن جاننقل قول:
خیلی کار خوبی می کنی که قبل انجام کاری سعی میکنی اول خودت یه تحقیقی بکنی، خیلی از دوستان این کارو نمیکنن و بعد متاسفانه به نتیجه دلخواهشون نمیرسن.
در مورد هد یونیت همونطور که دوستان و اساتید متفق القول هم نظر هستند انتخاب خوبیه و جای حرفی نمی مونه
اما در مورد بقیه قطعات، با توجه به اینکه نظر بیشتر روی اینکه که ساب نداشته باشی، [ابته اینو در نظر داشته باش که به تعداد آدم های روی زمین میشه مسیر پروژه رو تغییر داد :)) ]
می تونی دو جفت باند کواکسال برای عقب و دو جفت کواکسال برای جلو بگیری و یک عدد آمپ 4 کانال مناسب هم با توجه به توان باندها انتخاب کنی.
باندهای پیشنهادی برای عقب (البته اگه به برند های دیگه دسترسی داری در مورد اون ها هم تحقیق کن مثل MTX یا گرند و ...)
DLS 1073 از 380 تا 430 می فروشن،
HERTZ hcx690 از 350 تا 420 می فروشن
سایز درهای جلو چند سانته؟
برای اون ها می تونی ازیه جفت کواک گرد استفاده کنی از برند مشابه ، فکر کنم تا 150 جور بشه
موضوع بعدی بحث شیرین آمپ هستش که هر وقت کواک ها رو خریدی یا مطمئن شدی میریم سراغش اونم از حدود 400-450 به بالا باید براش بودجه در نظر بگیری.
با هزینه بستن و سیم کشی همین حدود 1400 تا 1500 در میاد